icon

Embryotransfer - jún 2018

peta1223
28. máj 2018

Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

sticker
bobulkapetka
4. júl 2018

@petyike7 áno viem ze oplodnené. A hej 200€ hore-dole ale ak sa nepodarí (co dufam ten áno to len čisto teoreticky) a budeš skúšať ja neviem päťkrát ak sám ta blastocysta ktorú máš neprežije tak to uz je trosku viac (200x5+prvý pokus čiže 200€). Ako jasne je hlúposť to takto počítať ale každá vieme koľko to stojí a povedzme si úprimne nie každá na to má a môže si to dovoliť. Je xy co si na to museli požičať, dlho šetriť alebo budú musieť dlho po IVF šetriť preto som napísala ze je to podľa mna nelogicke a finančne viac náročnejšie. Ale každé centrum iný postup.

petyike7
4. júl 2018

@bobulkapetka ano mas pravdu, takto som nad tym nerozmyslala, že až 5x ☹ ☹ ☹ ale mam 9 v stadiu prvojadier tak ak aj bude treba tak to uz rozmrazia max na dvakrat, že napr. Prvy raz 5 a druhykrat zvysne 4 {cisto teoreticky) takze zaplatís len dvakrat...

petyike7
4. júl 2018

@bobulkapetka A ty si na tom ako? snažíte sa alebo si po ET??

evaachesa
4. júl 2018

@petyike7 wow tak ta je odbornicka :D uz si ju vymenila? 🙂

petyike7
4. júl 2018

@evaachesa este nie, ale určite ju vymením 😀 😀 ona je čistý genius... 😀 😀

michaela1905
4. júl 2018

@bobulkapetka Ahoj. Dnes som 11. deň po transfere.. cítim sa úplne rovnako, ako keby nič... Mám taký čudný pocit, že to nevyšlo.. aj keď sa snažím myslieť pozitívne..

petyike7
4. júl 2018

@michaela1905 niektoré necitia vobec nic, a sú tehotné...takže neboj sa, v piatok bude dobre... 🙂

petyike7
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
4. júl 2018

@petyike7 hmm ale tiez mi to pride aj ako hazard zamrazit prvojadra, potom rozmrazit a zase zamrazit...vyssie riziko podla mna ...predstav si ze by si mala 20 takych zamrazenych a zakazdym ten proces pricom hned keby sa dali vsetky na pk tak mas vyselektovane len tie vhodne v stadiu blastocysty a platis za mrazenie len tych dobrych...takto si zaplatila aj za tie ktore by inak mozno neprezili...fakt to pocujem prvy krat ..a pritom kamoska bola tiez v gyn fiv ale marazili az po PK.

petyike7
4. júl 2018

@evaachesa tu sa platí za mrazenie 300 eur na rok bez ohladu na to kolko embryí máš na zamrazenie...ja neviem prečo to tak urobili ☹ mozno tým že sa to odkladalo u mna o mesiac kvoli ohss tak to hned mrazili...neviem...

marec2018
4. júl 2018

@bobulkapetka nie ze v crm maju dovolenku ale na reprodukcnej imunologii v bratislave.Crm normalne funguje.

bobulkapetka
4. júl 2018

@petyike7 veď práve že je to zbytočné plytvanie... tak ale dúfam sa k tomu nebudeš musieť dopracovať a toto sa uchytí ;) ja som mala ET v sobotu čiže dnes som 4 deň po.

bobulkapetka
4. júl 2018

@michaela1905 tak mysli pozitívne 🙂 kedy máš ísť na krv? v pondelok?

petyike7
4. júl 2018

@petyike7 kamoska isla hned po odbere vajicok na ET tak jej dali jej 4 embrya na PK a jedno jej vlozili a tri zamrazili a takisto platila 300 Eur

bobulkapetka
4. júl 2018

@marec2018 aha prepáč zle som to pochopila 😅

bobulkapetka
4. júl 2018

@petyike7 to tam ptm ale majú zvláštny cenník. je hlúposť platiť za jedno takisto ako keby si ich mala aj dvadsať.... neviem zvláštne sa mi to zdá-ale ako som písala nemám skúsenosť-teda mám ale len s tým centrom kam chodím ja...

marec2018
4. júl 2018

@bobulkapetka v pohode..nevies co je to za novy doktor v crm?nerozumela som mu meno..pride mi ako vychodnar.

petyike7
4. júl 2018

@bobulkapetka a cítiš nejaké príznaky uhniezdenia? držím palce aby to vyslo...aký máte vy problém ak sa mozem spýtať..

evaachesa
4. júl 2018

@marec2018 dufam ze nie imunovital 🙄 ja tam idem 10.7. a na vysledky sa caka cca mesiac ... aj tak nechapem ako moze mat cela klinika dovolenku 🤔

petyike7
4. júl 2018

@bobulkapetka Aj ja som sa cudovala...je to pračka na peniaze tak či tak .. 🙂

michaela1905
4. júl 2018

@bobulkapetka V pondelok mám ísť do centra..no v piatok si idem po vlastnej osi dať vyšetriť aspoň krv.. bude to 13.den..

evaachesa
4. júl 2018

@marec2018 dufam ze nie imunovital 🙄 ja tam idem 10.7. a na vysledky sa caka cca mesiac ... aj tak nechapem ako moze mat cela klinika dovolenku 🤔

bobulkapetka
4. júl 2018

@marec2018 netuším. Čítala som ze je tam nejaký nový ale ja som ho nevidela. Možno keď pôjdem na krv tam bude.

michaela1905
4. júl 2018

@petyike7 Veď ja sa stále snažím myslieť pozitívne...a hovorím si, že keby ti aj nevyšlo, ešte mám 4 bojovníkov v mrazáčiku...😀 Veď raz sa to predsa musí podariť 😁 len taký zvláštny pocit mám, že to nevyšlo.. 😔

bobulkapetka
4. júl 2018

@michaela1905 ptm napis ako si dopadla budem mysliet na teba aby to boli dve // 🙂

evaachesa
4. júl 2018

@marec2018 akurat som cekla imunovital stranku...centrum bude zatvorene len 2 dni 🙂 maju tam oznam o dovolenkach a zastupe konkretneho lekara takze urcite ta objednaju 🙂
DOVOLENKY LETO 2018
Vážení klienti,
dovoľte nám, oboznámiť Vás o termínoch dovoleniek
počas leta 1.6.-01.10.2018
Centrum bude ZATVORENÉ – 06.07. a 27.07.2018

petyike7
4. júl 2018

@michaela1905 ja sa zas bojím strašne toho piatku, najradšej by som nikam nešla 😂😂😂😂

michaela1905
4. júl 2018

@bobulkapetka Jasné, že dám vedieť..😉

bobulkapetka
4. júl 2018

@petyike7 zatial necítim nic. Pichá má síce vo vaječníkoch na striedačku ale inak nic. Jeden den som mala bolesť v podbrušku ale uz sú preč. Dakujem ja takisto aby ti to vyšlo. U nás bol problém vraj priateľov horší spermiogram ale nakoniec som pravdepodobne bola na chybe aj ja nakoľko mám vajcovody priechodné len pod vysokým tlakom. Ja uz som to ani nejak neriešila kde je problém. Snažíme sa 7 rokov takze ja uz sama som chcela ist do IVF bez kadejakeho skúšania.

michaela1905
4. júl 2018

@bobulkapetka A dnes som si bola kúpiť test.. resp. testy 😀 ale neviem, či sa odvážim.. v piatok by som si chcela urobiť pred odberom krvi, nech som aspoň troška pripravená na výsledok..no uvidím, či naberiem odvahu... Lebo ja moc tým močovým testom neverím.. uvidím v piatok..