Embryotransfer - jún 2018
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

@petyike7 kúpať by si sa nemala 🤭 teda ak si nemala na mysli sprchovanie. Uvidis bude to pozitívne 😘
@bobulkapetka kúpem sa vo vani, ale nevylihujem v nej, len sa rychlo umyjem a tak...a je vlazna voda...dufam dufam :-* :-*
@petyike7 okej. Ja len ze mne bolo povedané ze sa mám kúpaniu vo vani vyhýbať. Ale ja keby sa kúpala tak voda by bola horúca a taká nemá byt 😂 ale ja milujem teplu vodu
@bobulkapetka ved aj ja, vzdy sa parilo vo vani ked som sa kupala, ale teraz viem že by sa nemalo, tak radsej len vlaznú dávam... 🙂
@bobulkapetka ved aj ja, vzdy sa parilo vo vani ked som sa kupala, ale teraz viem že by sa nemalo, tak radsej len vlaznú dávam... 🙂
@petyike7 Držím dnes silno palčeky.. ja už čakám na výsledky... To čakanie je nekonečné 😔😔 😊😊
@michaela1905 držím palce ✊✊✊😊😘
@michaela1905 ja uz som doma, absolvovala som odber a musim cakat az do cca druhej ☹ ☹ aj ja ti silno držím palce.. 🙂 straaasne sa bojim ze to nevyjde ☹ ☹ ale teraz je to uz v bozích rukách 🙂 ty kedy budes vediet výsledky?
@lilkim1 Ďakujem krásne 😘 joooj, ako ten čas ide strašne pomaly... Neviem si predstaviť, že by som mala čakať ako petyike7 až do 14-tej.. 😔😔
@michaela1905 @petyike7 baby drzim palce a ocakavam pozitivne spravy ;)
@petyike7 Neviem si predstaviť, že by som mala čakať až do druhej... Veď by ma asi porazilo.. 😊 mne treba čakať ešte asi hodinku.. čakám si na výsledky pred labákom... A potom s výsledkami idem ešte k novej gynde.. rozhodla som sa tú moju vymeniť.. tak som zvedavá, čo bude na sone vidieť... Držím ti palce, všetko bude dobré.. 😀😀 a poobede čakám od teba len pozitívne správy 😜😜 dohodnuté?? 😁😁
@evaachesa Ďakujeme a dúfam, že to tak aj bude 😘
@evaachesa dakujeme :-* :-* :-*
@michaela1905 ani ja neviem ako to vydržím 😀 😀 ale sestrička mi slubila že ked bude vediet skorej vysledky tak mi da vediet skor... 🙂
@evaachesa dakujeme :-* :-* :-*
@michaela1905 ani ja neviem ako to vydržím 😀 😀 ale sestrička mi slubila že ked bude vediet skorej vysledky tak mi da vediet skor... 🙂
@michaela1905 no to čakanie je vždy najťažšie ale pre dobre spravy sa oplatí čakať 🤗🤗
@lilkim1 Dúfam, že máš pravdu ☺️
@michaela1905 tak budem netrpezlivo čakat od teba na dobrú správu 😘 😘 aj ja sa chystam tu moju vymenit, ale vsetko závisí od výsledku dnes 🙂 a dakujem 🙂 dohodnuté.. 🙂
@michaela1905 a @petyike7 bude to pozitívne ;) držím palce :*
@petyike7 No ja som bola s tou mojou spokojná... Len ona mi minulý rok nečakane zomrela na rakovinu.. no a tá, čo je namiesto nej mi nejak nepasuje.. no čo ti poviem.. stará dievka, ktorá nemá deti.. ten jej prístup sa mi nepáči... A dnes, keď som ju najviac potrebovala, aby mi zobrala krv a urobila sono, tak ona má jak naschvál dovolenku.. tak som sa rozhodla ju vymeniť... Idem na odporúčanie.. túto si veľmi chvália.. dúfam, že ja budem tiež zdieľať rovnaký názor.. 😉
@bobulkapetka Ďakujeme a veríme😀
@bobulkapetka dakujemeee :-* :-* dufajme 🙂
@michaela1905 tak to je strasne ☹ ta moja mi zas od zaciatku co som k nej chodila davala cudné diagnozy napr. nádor na mozgu, menopauza atd. 😀 😀 Takže ju určite vymením 😀 😀
@bobulkapetka bornay je perfektny mne vkladal ako povedal #poklad vam nesiem#.je super...zabaval ma lebo videl ze som na prvykrat vystresovana..a druhy vklad pan fischer..no bolo to ok...ale bornay ma skvely pristup..som zvedava na 3 pokus kto mi ho bude vkladat.
@marec2018 ako ja to porovnať neviem a dúfam ani nebudem musieť 🙂 ale v to pri prvom vklade dúfa každá 🙂 možno do tretice dr. Krajkovič 🙂 a dúfam do tretice všetko dobré ;)
@michaela1905 tak ako?? uz mas vysledky?? 🙂 🙂
@petyike7 Výsledky mám.. len ich neviem analyzovať.. a je ešte dosť žien predomnou v ambulancii..
@michaela1905 len žiadny stres ;) ak sa smiem opýtať potom do centra len zavoláš aké boli a už vôbec tam nepôjdeš? keďže si nešla na krv tam. lebo ja pôjdem tam nie ku svojmu gynekológovi...

@bobulkapetka a práve som sa bola kúpať a vsimla som si ze na prsiach mám asi milion žíl, co som predtým nemala ...