icon

Embryotransfer - jún 2018

peta1223
28. máj 2018

Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

sticker
michaela1905
6. júl 2018

@bobulkapetka No ja mám aj v správe napísané, že môžem ísť k svojmu gynekológovi na odber a sono a výsledky stačí zavolať.. tak určite budem volať a uvidím, aké mi dajú oni ďalšie inštrukcie..

petyike7
6. júl 2018

@michaela1905 skoda, som zvedava.. 🙂 🙂

bobulkapetka
6. júl 2018

@michaela1905 hej hej aj ja to tak mám. ale ja som povedala že pôjdem k nim. môj robí len dvakrát do týždňa utorok a piatok a keby som aj v utorok k nemu šla má toľko že by som tam asi strávila celý deň tak radšej otočím bystricu v pondelok :D

cimanuma
6. júl 2018

Ahojte ja sa pridávam mala som ket 26.6 a idem v stredu na krv ale asi to nedopadne dobre, špiním bolí ma brucho a test biely :(

bobulkapetka
6. júl 2018

@cimanuma to ešte nič neznamená ;) mysli pozitívne. špinenie nemusí hneď znamenať že to nevyšlo.

petyike7
6. júl 2018

@cimanuma ja ani nespiním ani nekrvácam a aj tak sa bojim dnesneho vysledku ☹ ☹ ☹

leren1
6. júl 2018

@petyike7
@michaela1905
Čakam dievčence 🙂 🙏😘

petyike7
6. júl 2018

@leren1 ja uz som úplne na nervy 😀 😀 😀 srdce mi bije ako divé 😀 😀 😀

leren1
6. júl 2018

@petyike7 viem si predstavit :D bezkaj na zmrzku 🙂 bo sa zblaznis :D

evaachesa
6. júl 2018

@petyike7 paneckuuu nie ze skolabujes...nesmies to brat az takto lebo fakt odpadnes ... niecim sa zamestnaj ...ja som bola v praci takze stres som mala akurat ked mi zazvonil telefon, kedze dovtedy som mala robotu 🙂

petyike7
6. júl 2018

@evaachesa 😀 😀 😀 😀 asi pol hodinku som si pospala...A citala som knihu...ale neviem sa poriadne na nič sústrediť... 😀 😀

leren1
6. júl 2018

@petyike7 kedy budu ? O druhej ? 🤗🤗🤗

petyike7
6. júl 2018

@leren1 ano tak mi vraveli že mám si volať o druhej, ale práve som písala sestričke že či náhodou nie sú výsledky, tak cakám co mi odpíše... ☹ ☹ ☹

petyike7
6. júl 2018

@leren1 mam hcg negativne..ale sestrička mi vravela že kym nekrvácam nemám vysadzat lieky...appjdem utorok na nejaký druhý test...to ste uz poculi?

leren1
6. júl 2018

@petyike7 to ma mrzi :( ale to znamena ze tam nadej stale je ale asi neskor zahniezdene ...asi tak je to myslene ...nekrvavas ani nespinis?

petyike7
6. júl 2018

@leren1 nie vobec ani nespiním...ale že hcg mam nula tak mi vraveli že na 99% som neni tehotná, ale ze pre istotu...sestrička mi vravela že za tie roky uz videla vselico, tak aj to je mozne ze ssm tehotná

petyike7
6. júl 2018

@leren1 tak jej hovorím že uz teda vynecham lieky lebo tym padom mi zadrziavaju menzes tie hormony, no ale mi povedala ze to urcite nie, ked sa mas rozkrvacat tak sa rozkrvacas aj keby si pozrala kybel tabletiek to mi vravela

michaela1905
6. júl 2018

Kočky, mám úžasnú správu... Ani sama tomu ešte nemôžem uveriť. Výsledky krvi sú pozitívne... Som tehotná.. v utorok idem na kontrolu a už by sme mohli vidieť aj mimčo a počuť biť srdiečko.. bože, keby ste vedeli, aká som šťastná.. podarilo sa to na prvý krát.. len ešte to beriem troška s rezervou.. už len vydržať do utorka, aby bolo všetko v poriadku a môžme sa tešiť...

petyike7
6. júl 2018

@michaela1905 gratulujem ti 🙂 🙂 u mna je to negat

evaachesa
6. júl 2018

@petyike7 joooj to ma mrzii :( no ja som mala hned vysadit a do 2 dni sa spustila ms ...mne to lieky tlmili ... ale pockaj teda ked ti tak povedala sestricka..uz tych par dni sa nic nestane ...hlavu horee a nestracaj nadej

evaachesa
6. júl 2018

@michaela1905 blahozelaaaaaam, skvela sprava 😊 drzim silno palce nech ide vsetko ako po masle 🙂

mimulik
6. júl 2018

@michaela1905 moja vidis to!! Takto sme sa dohodli a som stastna ze to vyslo..uz len to dotiahnut do konca..drzim palceky

michaela1905
6. júl 2018

@petyike7 Ďakujem 😘 no tešiť sa budem až keď budem počuť biť srdiečko a budem mať v rukách tehotenský preukaz.. a veľmi ma mrzí, že tebe to nevyšlo... 😔 Neboj, hlavu hore, raz sa to predsa musí podariť 😁 držím palce..

michaela1905
6. júl 2018

@mimulik Ďakujem krásne 😘 presne 😊 veď dohody sa predsa musia dodržiavať 😜😘😘

petyike7
6. júl 2018

@michaela1905 ako mrzí ma to, ale neberiem to nejak tragicky... 🙂 mame este 10 embrryí, a este pojdem na tu krv utorok, nech maju lekári pokoj na duši že prečo nekrvácam, a pojdem na druhy KET 🙂 🙂 držím vám palce všetkym co vám to vyslo... :-* :-*

petyike7
6. júl 2018

@evaachesa no lenze to iste som povedala tej sestričke aj ja, a ona ze to nie je z tabletiek ze nekrvácam...uz som z toho jelen 😀 😀

evaachesa
6. júl 2018

@petyike7 hmm tak to mi je divne teda .. a ona je sestricka z gynekologie?

bobulkapetka
6. júl 2018

@michaela1905 gratulujem a neboj vsetko bude dobre 🙂😘 @petyike7 mrzí má to 😕 ale tak počkaj este do utorka a ak sa aj nepodarilo nabudúce uz to bude pozitívne. Aj keď som verila, ze to bude aj teraz.

petyike7
6. júl 2018

@bobulkapetka práve sme sa s mužom rozhodli, že vysadím lieky nech mi čím skôr dôjde MS a potom ideme na dalsi KET, takto by sme zbytočne stratili 5 dní, a aj tak je to zbytočné ked je hcg nula

bobulkapetka
6. júl 2018

@petyike7 veď tak ty sa musíš rozhodnúť co je správne. Ak myslíš, ze výsledok sa nezmení výsad aby ti ms prišla co najskor.