Embryotransfer - jún 2018
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

@michaela1905 skoda, som zvedava.. 🙂 🙂
@michaela1905 hej hej aj ja to tak mám. ale ja som povedala že pôjdem k nim. môj robí len dvakrát do týždňa utorok a piatok a keby som aj v utorok k nemu šla má toľko že by som tam asi strávila celý deň tak radšej otočím bystricu v pondelok :D
Ahojte ja sa pridávam mala som ket 26.6 a idem v stredu na krv ale asi to nedopadne dobre, špiním bolí ma brucho a test biely :(
@cimanuma to ešte nič neznamená ;) mysli pozitívne. špinenie nemusí hneď znamenať že to nevyšlo.
@petyike7
@michaela1905
Čakam dievčence 🙂 🙏😘
Kočky, mám úžasnú správu... Ani sama tomu ešte nemôžem uveriť. Výsledky krvi sú pozitívne... Som tehotná.. v utorok idem na kontrolu a už by sme mohli vidieť aj mimčo a počuť biť srdiečko.. bože, keby ste vedeli, aká som šťastná.. podarilo sa to na prvý krát.. len ešte to beriem troška s rezervou.. už len vydržať do utorka, aby bolo všetko v poriadku a môžme sa tešiť...
@michaela1905 gratulujem ti 🙂 🙂 u mna je to negat
@michaela1905 blahozelaaaaaam, skvela sprava 😊 drzim silno palce nech ide vsetko ako po masle 🙂
@michaela1905 moja vidis to!! Takto sme sa dohodli a som stastna ze to vyslo..uz len to dotiahnut do konca..drzim palceky
@petyike7 Ďakujem 😘 no tešiť sa budem až keď budem počuť biť srdiečko a budem mať v rukách tehotenský preukaz.. a veľmi ma mrzí, že tebe to nevyšlo... 😔 Neboj, hlavu hore, raz sa to predsa musí podariť 😁 držím palce..
@mimulik Ďakujem krásne 😘 presne 😊 veď dohody sa predsa musia dodržiavať 😜😘😘
@michaela1905 ako mrzí ma to, ale neberiem to nejak tragicky... 🙂 mame este 10 embrryí, a este pojdem na tu krv utorok, nech maju lekári pokoj na duši že prečo nekrvácam, a pojdem na druhy KET 🙂 🙂 držím vám palce všetkym co vám to vyslo... :-* :-*
@michaela1905 gratulujem a neboj vsetko bude dobre 🙂😘 @petyike7 mrzí má to 😕 ale tak počkaj este do utorka a ak sa aj nepodarilo nabudúce uz to bude pozitívne. Aj keď som verila, ze to bude aj teraz.
@bobulkapetka práve sme sa s mužom rozhodli, že vysadím lieky nech mi čím skôr dôjde MS a potom ideme na dalsi KET, takto by sme zbytočne stratili 5 dní, a aj tak je to zbytočné ked je hcg nula
@petyike7 veď tak ty sa musíš rozhodnúť co je správne. Ak myslíš, ze výsledok sa nezmení výsad aby ti ms prišla co najskor.

@bobulkapetka No ja mám aj v správe napísané, že môžem ísť k svojmu gynekológovi na odber a sono a výsledky stačí zavolať.. tak určite budem volať a uvidím, aké mi dajú oni ďalšie inštrukcie..