icon

Embryotransfer - jún 2018

peta1223
28. máj 2018

Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

sticker
1983andrea
5. jún 2018

Ahojte,ja som dnes 6 den po ket🙂

aka13
5. jún 2018

ahojte 1.6.som bola na ET už len čakať na odber krvi

1983andrea
5. jún 2018

@aka13 to čakanie je najhoršie, nejako vydržíme, držím palce🙂

zuzik1985
7. jún 2018

Dievčatá,náhodou sa u niektorej nenájdu 3 kusy prášku Menopur 75 nazvyš?

1983andrea
7. jún 2018

Ahojte, tak to vidím u mňa ze asi nič.... 8 deň po ket, test biely ako sneh:(

alexwarring
7. jún 2018

Ahojte, mňa čaká môj prvý a dúfam, že aj posledný ET v sobotu, zajtra by mi mali volať či to drobci nevzdali 🙂

michaela1905
7. jún 2018

Ahojte dievčatá. Môžem sa pridať k diskusii?? Ja som tiež momentálne v stimulácii na prvý IVF cyklus. Dnes som si pichla prvý krát svoju dávku Menopuru. Akú dávku ste mali? Mne dali hneď od začiatku 225UI, mám PCO. Tak dúfam, že sa moje vaječníky spamätajú a budú reagovať tak ako chcem 😀 Inak na ktorý deň od začiatku pichania Menopuru ste mali odber vajíčok??

alexwarring
7. jún 2018

@michaela1905 Ahoj, aj ja som mala Menopur hned 225 UI, pichala som celkovo 4 dni, na 6 den od prveho menopuru bola punkcia

michaela1905
7. jún 2018

@alexwarring a koľko ti odobrali vajíčok?? Do akého centra chodíš? Ja som dnes začala a v pondelok mám ísť na sono a krv. Ale podľa stimulačného plánu by mala byť punkcia až niekedy na 14 deň od začiatku pichania Menopuru.

alexwarring
8. jún 2018

@michaela1905 GF NR, ja som mala protagonististicky protokol ( co najmenej ihiel), folikulov odobrali 28 z toho 15 vajicok. Ty chodíš kam?

michaela1905
8. jún 2018

@alexwarring ja chodím do Heliosu do Martina. A podarilo sa?

alexwarring
8. jún 2018

@michaela1905 Vklad mám až zajtra ráno, tak uvidím o dva týždne ;)

michaela1905
8. jún 2018

@alexwarring tak držím palce 😉 potom daj vedieť, ako to dopadlo 😀

alexwarring
8. jún 2018

@michaela1905 Ďakujem, dúfam, že len pozitívne budem písať. Držím palce pri pichaní, nech Ti to rýchlo ubehne.

michaela1905
8. jún 2018

@alexwarring V pondelok idem na prvú kontrolu ultrazvuk + krv od začiatku pichania Menopuru, tak dúfam, že budú dobré správy a vajíčka budú rásť a bude ich dostatok.. 😀

alexwarring
9. jún 2018

@michaela1905 mne na sone videli len nejakých 16, a napokon ich so mňa vytiahli 28, závisí asi aj od organizmu ženy a zvolenej stimulácie, ženy čo boli na punkcia so mnou mali Max 3-6 vajicok

michaela1905
9. jún 2018

@alexwarring A na ktorý deň cyklu si si začala pichať Menopur? Keď si si ho pichala iba 4 dni.. a z tých 15 vajíčok sa koľko podarilo oplodniť? A koľko ti ich prežilo kultiváciu?

alexwarring
9. jún 2018

@michaela1905 Ja som si v tretí deň cyklu pichla Elonvu, potom Menopur az od ôsmeho dňa (pichala som štyri dni - posledný deň padol na sobotu), večer už len ovitrelle, nedeľa klud a v pondelok bola punkcia. Z 15 vajíčok bolo zrelých 14 a 13 sa podarilo oplodniť, osem nám hneď zmrazili a 5 šlo do PK, V deň vkladu boli v štádiu blastocysty 2, jedno sa už začínalo pomaly otvárať, zvyšné tri majú ešte dnes sledovať a v pondelok si mám zavolať, či ich zamrazili alebo zničili

bobulkapetka
9. jún 2018

Žienky ak môžem rada sa k vám pridám 🙂 teda dúfam to stihnem ešte v júny. zajtra to bude desiaty deň čo si pichám Diphereline 0,1mg a v pondelok prvá kontrola krvi a utz kde sa aj dozviem kedy začať pichať Meriofert. Zatiaľ mám predpísanú dávku 150IU tak uvidíme či sa niečo zmení a ak pôjde všetko ako má tak tento mesiac bude ET. Toto je moje prvé IVF 🙂 Všetkým snažilkám držím palčeky :*

michaela1905
9. jún 2018

@alexwarring Ja som si Menopur začala pichať od 6 dňa cyklu.. v pondelok idem na kontrolu, to budem mať v sebe 4 dávky po 225 IU, som zvedavá, lebo mám PCO a vraj s mojou diagnózou je veľmi veľká pravdepodobnosť na OHSS, tak mám troška aj strach z tej prvej kontroly. Mám také zvláštne pobolievanie v podbrušku... Ale skôr mi to príde, ako tesne pred mrchou... Nič hrozné to zatiaľ nie je.. tak dúfam, teda verím, že v pondelok bude všetko v poriadku.. 😉 . A ty sa ako cítiš po vklade?? Držím palce 😀

michaela1905
9. jún 2018

@bobulkapetka Držím palce. Aj mne by vychádzal prvý ET koncom tohto mesiaca, ak všetko pôjde, tak ako má. Snáď sa budeme obe tešiť dobrým správam 😉.

anavianavi
9. jún 2018

Ja sa pridavam, teraz som v priprave a stimulujem v juli.

michaela1905
9. jún 2018

@anavianavi A ktoré centrum navštevujete?? Čím stimuluješ?

bobulkapetka
9. jún 2018

@michaela1905 dúfam aj ja 🙂 rada by som aby to vyšlo na prvýkrát ale uvidíme. ak sa smiem opýtať budeš po vklade pn alebo v normálnom režime?

michaela1905
9. jún 2018

@bobulkapetka Ja som PN už od 01.06. lebo teraz som mala a aj budem mať časté kontroly v MT a nedali by mi v práci tak často voľno.. a hlavne mi neodporúčali robiť nočné, tak som radšej šla na PN.. a snažím sa byť v kľude.. teraz od štvrtka stimulujem Menopurom. Trošku sa mi to o dva dni posunulo, lebo som mala vyššie hormóny, tak sme museli počkať, kým klesnú.. ale dúfam, že v pondelok bude všetko v poriadku 😀

bobulkapetka
10. jún 2018

@michaela1905 ja pracujem v AT a akurát dnes cestujem domov kvôli tým kontrolám. zajtra ráno prvá v BB a snáď začnem už aj s Meriofertom. Preto sa pýtam či si PN že či po vklade budem môcť cestovať. Prácu nemám ťažkú ani namáhavú len cesta do nej trvá 6-7 hodín.

anavianavi
10. jún 2018

@michaela1905 Ja budem stimulovat Menopurom od zaciatku jula, zacinam s 300 mg. Ja som v zahranici, ale ak to nevyjde budem zvazovat MT alebo Brno.

michaela1905
10. jún 2018

@bobulkapetka To už je na tebe 😉. Ja som si povedala, že tých pár eur, ktoré mám viac na výplatu oproti PN mi nestojí za to, aby to nevyšlo len kvôli tomu, že som chodila do práce. Potom by som si to vyčítala 😉. A v BB chodíš do akého centra?

michaela1905
10. jún 2018

@anavianavi A aký Menopur máš?? Ten po 75IU alebo iný?? Ja chodím do MT a som veľmi spokojná aj s prístupom.. len troška mi tam nezapasovala jedna Dr., prišla mi tak, že to už berie tak neosobne, už to berie ako na páse.. tak sa vždy pýtam, kto je v ambulancii a snažím sa jej radšej vyhnúť... Ostatní sú perfektný, veľmi precízne si robia svoju prácu. A inak, v celosvetovom prieskume bol Helios Brno na 2 mieste (najlepšie centrum v CZ) a Helios MT na 6 mieste, najlepšie centrum na Slovensku. 😉 Snáď to ti pomôže pri výbere 😉

michaela1905
10. jún 2018

@anavianavi Ale samozrejme, držím palce, aby ti to vyšlo a aby si nemusela zvažovať iné centrum 😀