Embryotransfer - jún 2018
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

@michaela1905 Ahoj, absolutne normalne, povedala by som lepšie než pred tým, až do včera som mala ešte stále veľmi bolestivé vaječníky a od vkladu ich už cítim pomenej, ale inak žiadna zmena, treba len dúfať. A tebe držím palce, nech máš čo najlepšiu úrodu ;)
Takže na druhý vklad sa môžme tešiť 15.6 dúfam že teraz sa to zadarí držte palce 🙂🙂
@alexwarring Ďakujem. Zajtra sa ozvem, ako som dopadla na kontrole 😉
@peta1223 Držím palce 😉
@michaela1905 nemyslela som ze hneď v ten den cestovať. Len ja to mám zložitejšie. Mne pn nik nepreplatí a vsetko si musím platiť naďalej. Aj tak budem dlhšie doma ako mám kvôli odberu a vkladu. Veď uvidím aj v podstate ako to bude vychádzať a co povedia v centre. Riskovať určite nechcem ale tak stále hovoria ze treba žiť ďalej a robiť vsetko ako predtým. Chodíme do Heliosu v BB.
@michaela1905 ďakujem veľmi pekne 😉🙂
@alexwarring Ahoj. Takže dnešná kontrola dopadla nad moje očakávania. Myslela som si, že moje vaječníky nebudú vôbec reagovať, ale práve naopak. Po 4 dňoch pichania Menopuru (dávka 3x75IU) sa na sone ukázalo akosi priveľa folikulov, nestíhala som ani rátať.. okolo 20 ich bolo. Aj koordinátorka skonštatovala, že som sa akosi rozbehla 😉. Hormóny vraj dosť vysoké, tak mi dávku upravili na dávku 2,5x75IU. A v stredu idem na kontrolu opäť. Dúfam, že to bude tak ako má.. lebo mám veľký rešpekt pred OHSS a dnešný ultrazvuk mu nasvedčuje, tak sa rozhodli mi hormóny troška znížiť. Dúfam, že to bude v stredu v poriadku. Nerada by som, aby mi to teraz už tesne pred odberom zrušili..😔 Držte palce 😉
Zienky mám otázku síce trosku mimo témy ale možno mi niektorá bude vedieť povedať hlavne tie co uz máte za sebou IVF. Toto je moje prvé stimulujem prvýkrát. Dnes 2DC čiže prvá kontrola (krv+usg). Poobede mi volali, ze prvú dávku meriofertu 150iu si mám začať pichat až v stredu a ďalšia kontrola až o týžden v pondelok. Myslela som, že uz dnes začnem a kontrola bude niekedy v stredu/štvrtok. A teraz neviem či je to dobre alebo zle ze až neskôr začnem pichat aj pôjdem na kontrolu. Nestihla som sa opýtať koordinátorky volala mi keď som šoférovala a bol lejak tak som len rýchlo vypočula kedy začať pichat a prist. Dakujem za každú odpoved.
@bobulkapetka ahoj a uz si nieco okrem toho pichas? Ci mas len ten meriofert? Kazda reagujeme uplne inak takze vobec by som sa nestresovala ... postupuj podla pokynov a vsetko bude v poriadku 🙂 aspon menej hormonov na zaciatok 🙂
@michaela1905 Ahoj, hlavne pi veľa vody, ja mám nábeh v podstate tiež, v deň vkladu som ich mala tiež ešte dosť veľké, ale aspoň bolieť už prestali, teraz len netrpezlivo čakám a neviem sa dočkať výsledku 🙂 Držkám palčiaky
@evaachesa brala som proveru 10 dni a teraz uz 11-ty den si picham diphereline 0,1mg. Ja sa nestresujem len neviem či to znamená ze hladina hormónov je v poriadku alebo nie. A aby sa mi prípadný odber velmi neposunul.
@bobulkapetka podla mna je to ok, ak by si mala nizku hladinu asi by ti najskor zvysili davku ...ale to len odhadujsm...najblizsie sa opytas a budes v obraze .. a ked tak sa ti to posunie len o par dni, neboj nic 🙂
@bobulkapetka Ja som napríklad začala pichať Menopur až na 6 DC, kvôli vyšším hormónom sme museli počkať kým klesnú. Začínala som pichať vo štvrtok a kontrolu som mala tiež v pondelok. Takže si myslím, že môžeš byť v kľude. 😉 Držím palce 😉
@alexwarring Snažím sa veľa piť. Ale je to pre mňa veľmi ťažké. Snažím sa vypiť denne aspoň 3 litre, ale pijem na silu, až mi je už zle z toľkej vody.. ale no čo by sme neurobili pre ten krásny pocit, byť mamou, že?? 😘 Inak aj ty si mala také nafúknuté podbruško?? Ako nebolí ma nič, len občas zacítim že sa ohlásia, že sa tam niečo deje... Len to, že je také akési nafúknuté 🤔
Ahojte žienky všetkým vám držím palčeky nech sa každá dočká svojho dieťatka 😊
Ja som tiež objednaná 21.6 na ultrazvuk idem na svoj 1 Ket tak dúfam ze sa dočkáme aj my na svoje bábätko 😘😊
@bobulkapetka A kam chodíte do centra?
@michaela1905 navštevujeme CRM BB. A u mna je toto v podstate 33DC čiže Meriofert začnem pichat na 35DC ale nový cyklus bude 4DC začiatku pichania. Mám dlhý protokol. Skúsim zajtra zavolať alebo pri najbližšej kontrole sa opýtam. Nerada by som aby sa mi to nejak posunulo. Ja v tom mám celom stále zmätok. Prvýkrát podstupujem IVF tak vôbec netuším ako to chodí.
@evaachesa no uvidíme.mozno zajtra skúsim zavolať alebo pri najbližšej kontrole sa opýtam. Každopádne dakujem
@bobulkapetka radsej zavolaj nech si kludnejsia, ved za to nic nedas 🙂 drzim ti palce nech mas co najviac fazuliek ;)
@michaela1905 áno, to je tými zvacsujucimi sa vajecnikmi a tiež môžeš mať nábeh na ohss, tri litre je ešte stále málo, aspoň 4-5 skús dať, ja som prvé dni pila 3-4, a neskôr sa to stupňovalo, striedaj sirupovu vodu s čistou a džúsy, bude ti chutiť viac. Tiež som predtým pijavala Max 1.5-2 litre, takže dosť šok pre mna
@bobulkapetka Ahoj je to podla výšky sliznice maternice moja bola tak vysoká že sa čudovali že mám vôbec po menzese....oni si tu menežujú neboj nie sme stroje a každá z nás má iné telo a to inak zareaguje
Ahojte,tak žiaľ,mne to nevyšlo 😑 ale vám všetkým držím palce a nech som tu prvá a posledná,čo pridala takúto správu 😉
Tak to ma mrzí ☹️ viem co prežívaš.... Hlavu hore raz sa to musí byť podariť....
@lilkim1 ďakujem,už som si poplakala trošku a už je dobré...u nás to bol posledný KET,viac mrazacikov nemáme,ale tak každý deň ďakujem Bohu,že nám dal aspoň jedného zdravého synčeka 😁 verím,že to tak malo byť a dúfam,že ďalší malý anjelik dôjde do rodinky,kde detičky ešte nie sú a túžobne ich očakávajú 😍
@stanka2612
Pekne si to napísala 😊 mňa čaká prvý Ket dúfam ze sa podarí aj keď sú tam nejaké obavy.....
@lilkim1 určite sa podarí,musíš veriť 😘
@evaachesa volala som a ze vysledky boli v norme len proste dr rozhodol ze začať pichat v stredu čiže dnes a v pondelok zase na krv+usg. Zajtra idem na krv k svojmu dr kvôli predoperacnemu vyšetreniu možem si výnimočne pichnúť injekcie 45 minút skor? Nemáš s tým skúsenosť? Tam si to nebudem maz kde pichnúť 😕
@stanka2612
Dúfam ze áno 😊 budem v to veriť a celkom sa aj teším keď pôjdem na vklad....
@michaela1905 Ahoj ako si na tom?

@michaela1905 Ja este Menopur nemam doma, ale predpokladam, ze bude rovnaky ako maju vsetci. Na Martin som pocula len chvaly.