Embryotransfer - november 2022
Ktorá z vás tiež čaka? 🙏🙏🙏
Ahoj dievčatá, prepáčte za moju odmlku ale musela som trosku vydýchnuť. Veľmi ma mrzí, že to niektorým z nás nevyšlo, predsa ideme do toho s takou radosťou aj keď vieme ze je to 50/50. Na druhej strane gratulujem vám budúce maminky. Ja už čakám na moje dni aby som mohla volať na kliniku a dohodnúť si termín ďalšieho vkladu. Dom zvedavá ako to pôjde ďalej a aj na to, prečo to nevyšlo prvý krát.
Samozrejme nám prajem hlavne zdravý rok 2023, aby nás zle obchádzalo a len dobre stretalo
@susana0305 nam to nakoniec tiez nevyslo v 10tt plod odumrel:( takze ideme na hematologiu a este nejake vysetrenia. Termin mi na hematologii dali az 20.4. cize ja ratam ze skor ako v lete sa k dalsiemu pokusi nedostaneme. Držim vam velmi palce dievčata aby vam to vyšlo🍀
@nikusciatko to ma mrzí strašne 😢 začala si krvácať či sa na to prišlo až na kontrole, ak nevadí, že sa pýtam?
Každopádne prajem veľa síl ❤️
@erika283 až pri kontrole:( na prvej všetko ok aj srdiečko bilo a na dalšej o 3t neskor už len prazdna dutinka. Plod odumrel a vstrebal sa😔 ďakujem za podporu❤️
@nikusciatko Ach, bože môj, to mi je strašne ľúto 😢 držkaj sa 💓

@nikusciatko ano, aj ja verim, že na druhý krát to vyjde 🥰 ďakujem vám baby za všetky užitočné rady a povzbudenia @nikusciatko a @erika283, držte sa, budem na vás myslieť!😘❤️🥰