Embryotransfer - november 2022
Ktorá z vás tiež čaka? 🙏🙏🙏
@susana0305 ja som si dnes rano robila test, som 9dpt a uplne je snehobiely. Tak uz z toho asi nic nebude, vsak? :(
@edi16 ahoj bola som na sono bola som 5+6 a bolo vidno iba dutinku vraj peknu 12 mm ale zatial prazdna dr ma ukludnovala ze je este skoro takze teraz cakam zas do piatku na dalsie sono ci tam fazulka je😓 velmi sa bojim. Ty si už testovala? Velmi držim palčeky nech to vyjde🍀🍀🍀
@nikusciatko veeeelmi veeelmi ti drzim palceky, aby tam fazulka bola! ❤️ ano, vcera som testovala, zatial nic :/ zajtra skusim znova a v piatok mam krv.
@edi16 to ma mrzi😥 ja by som si na tvojom mieste chvilu oddychla predsa je to zataz pre telo. Na chvilu vypnut a tak februar marec sa dat do toho💪🏻uvidis ako sa budes citit a porad sa aj v centre. ❤️
@erika283 Ďakujem pekne!❤️
Boli sme v Iscare BA. Dnes som uz dostala normalne mechu, takze mesiac musime tak ci tak vynechat, nemali sme moznost konzultovat s nikym v centre. Ale mozno by som na druhe IVF isla radsej do Brna. Vela dobrych recenzii som o nich citala. Ty si bola kde? A ako sa mas? Prajem ti krasne tehulkovanie, aby si to dotiahla do konca a na buducorocne Vianoce uz mala babatko v naručí❤️🍀
@edi16 ja som bola helios v MT 😊 ale o iscare som počula len v dobrom, u nás je problém “len” spermiogram, no čakala som, že mi ostane viac mrazáčikov, aj vzhľadom na vek 🤷♀️ (v čase odberu som mala 28) ja super, zajtra začínam 9 tt, nieje mi zle, ani sa necítim ako tehotná, keby to nemám potvrdené, ani neuverím, to je asi za to čakanie, spokojné babatenko ❤️ ďakujem, podobne aj tebe, verím, že sa ku mne pridáš❤️ Šťastné a veselé Vianoce 🍀
@erika283 ja sa inak toez necitim ako tehotna 😂 ja som zacala 8tt vcera 🙂 tiež chodim inak do Iscare Ba. Ale premyšlala som rovnako @edi16 ze sk to nevyjde pojdeme do reprofitu v Brne tiez nam neostali ziadny mrazacikovia a bol to prvy pokus😊 neboj telo mas nastartovane dalsie isto vyjde velmi ti držim palčeky🍀🍀🍀

@susana0305 to mi je luto! Ale nevzdavaj to, nabuduce sa urcite podari! Drzim vam velmi palce!!!🍀🥰