icon

Embryotransfer v auguste alebo v septembri 2014

saxana15
25. aug 2014

Ahoj zienky,ide niekto na ET alebo KET v najblizsiej dobe? Budeme zdielat cakanie a skusenosti spolu?

tixx
14. sep 2014

@meaningful neboj, vsetko je ako ma byt, nie kazda mame rovnake priznaky, to chce klud a optimizmus 😉

tixx
14. sep 2014

@zuzulik0222 totto kludne moze byt tehu 🙂 ja mam nafuknute brucho, boli ma a na sone mi povedali, ze mam v bruchu vodu a zvacsene vajecniky... ale tak teraz uz vydrzim hocico 🙂 tak cakame tu od teba pozitivny testiik 😉

zuzulik0222
14. sep 2014

@tixx no neviem ci je to priznak tehu to skor toh OHSS to brucho je tiez nafunute a na dotyk boli neviem ci by som nemala zavolat do centrava objednat sa na sono...Ako si nato ty prisla?A neuskodi ti to ak si tehu?

tixx
14. sep 2014

@zuzulik0222 malo by to prejst same vraj, mam len 1.-2. stupen podla lekara, da sa to prezit, a uz si asi ani ten Algifen nebudem davat,co mi dal od bolesti, ale nie je to az take strasne. No ono ohss je jednym z priznakov tehu,aspon co som tu citala, a lekar mi to potvrdil,ze to moze byt kvoli zvysujucemu sa hcg hormonu. tebe uz testik nieco urcite ukaze, ved ty si viac dni po ET ako ja 🙂

meaningful
14. sep 2014

@tixx je to tazke, ale musim verit.

veronka88
15. sep 2014

Caute baby, citala som to tu cele... 🙂
Ja som bola na vklade 5. 9. v Gyn-Five, vkladali mi dve blastocysty. 12. 9. som mala dostat MS, spinila som trosilinku a potom uz nic. Necitim okrem trochu podbruska nic, ale mam pocit, ze to nevyslo. ☹ Dnes som 10. den, vcera podvecer som testovala a uplne negativny. Na krv idem az v piatok...

meaningful
15. sep 2014

@veronka88 ahoj, ja som tiez po ET 5 den. tiez ale nic necitim ale stale dufam ze to moze vyjst.

veronka88
15. sep 2014

@meaningful Ahoj, 5. den je este kratko, nevzdavaj to tak skoro! 😉
A kam chodis, cim vsetkym si si uz presla?

meaningful
16. sep 2014

@veronka88 nevzdavam sa, po laparke, uz mam 1 ivf zasebou, presne pred rokom, potom prechod, IUI, a teraz druhe ivf. Vsetko v iscare v ba.

zuzulik0222
16. sep 2014

@tixx ahoj tak toto je moj vysledok testovania na 13 den po ET 🙂

zuzulik0222
16. sep 2014

@tixx prepac je to trochu naopak 🙂

tixx
16. sep 2014

@zuzulik0222 jeeeeeeeeeej supeeeeeeeeeer gratulujeeeeeeeeeeem!!! tak budeme tehu spolu 🙂

zuzulik0222
16. sep 2014

@tixx tesim sa aj ja 🙂kedy mas ten 12 den po ET aby si robila test co ti dali v centre?

cmelica
16. sep 2014

@lilly158 ahojky ,no popravde dievcatko az je parik,ale potesi isto aj chlapisko 🙂 po malom mam veci ajajaaaaaj 🙂 🙂 🙂 a ty sa uz pripravujes???

cmelica
16. sep 2014

@tixx ahoj, no co ako??? testovala si dnes??? ci az zajtra budes???

cmelica
16. sep 2014

@meaningful ahoj 🙂 posielam v prvom rade tehu smajlov 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a chytaj ich vsetkych 😀 a ako sa mas??? co brusko?? aj ti odsavali tu vodu?? kedy testujes???

cmelica
16. sep 2014

@zuzulik0222 kraaaaaaaaasa!!!! tisko gratulujem 😵

cmelica
16. sep 2014

@veronka88 ahoj , ako sa citis?? aj si este testovala??? drziiim moc palce!

cmelica
16. sep 2014

a kocky ja vcera vecer takto . nezohnala som mamatest ... toto je clearblue.

tixx
16. sep 2014

@zuzulik0222 mala by som ho robit zajtra, ale dnes som si robila, tak spravim asi az vo stvrtok alebo piatok znova, na tom dnesnom bola oproti tomu z 9. dna ta druha ciarka viditelnejsia, takze silnie, co je fajn 🙂

tixx
16. sep 2014

@cmelica caau no ako pisem vyssie, testla som dnes, a ciarka silnie, ja som si robila oba mamatesty 🙂 takze snad je vsetko,ako ma byt. ako sa citis ty?

tixx
16. sep 2014

@cmelica
@zuzulik0222 takto vyzeraju moje testiky,ked sem davate tie svoje 🙂

zuzulik0222
16. sep 2014

@tixx Ja idem zajtra rano na krv a ultrazvuk do centra tak dufam,ze poobednajsi telefonat mi potvrdi spravu ze som tehu a vsetko je v poriadku potom sa ti ozvem🙂 A ako sa citis ?

tixx
16. sep 2014

@zuzulik0222 sak dalaaa 🙂 len si ma predbehla 😀 😀 citim sa fajn az na to moje nestastne brucho 🙂 ale vraj to do 3 tyzdnov prejde, tak duuufam,ze to tak bude 🙂 a ty?

ty uz si kolky den po ET?

cmelica
16. sep 2014

supeeer!!! kraasne 🙂 tesim sa stebou ... no ja ho zajtra skusim pozriet niekde inde a som zvedavaaaaa ci bude silnejsi.takto je to dost nejasne .no a citim sa uplne v pohode.sice nafuknuta,sem tam prsia bolia ale inak nic zvlastne.a ty???

zuzulik0222
16. sep 2014

@tixx krasna druha ciarka tesim sa s tebou gratulujeeeeeeeeeem moc 🙂

tixx
16. sep 2014

@zuzulik0222 jeej dakujem, no sak aj tvoja je krasna 🙂 vsetky druhe ciarky su vlastne krasne! 😉

cmelica
16. sep 2014

kocky co takto si vytvorit sukromku??? mohli by sme si viac pisat a pridavat foto... takto je to moc verejne.

zuzulik0222
16. sep 2014

@tixx ja som dnes 13 den po ET neratam den vkadu🙂

tixx
16. sep 2014

@cmelica som za 🙂 ved budeme aj spolu tehu 🙂 zriadis ju a pridas ma?