icon

Embryotransfer v auguste alebo v septembri 2014

saxana15
25. aug 2014

Ahoj zienky,ide niekto na ET alebo KET v najblizsiej dobe? Budeme zdielat cakanie a skusenosti spolu?

meaningful
13. sep 2014

@tixx
@cmelica ahojte, ja som na kontrole v car. tak preventivne infuzkY. zbiera sa mi v bruchu tekutina tak mam prist v pondelok na kontrolu, vajecniky
mam. mierne zvacsene. tiez dufam ze to bude fajn.

tixx
13. sep 2014

@meaningful drzim palce, sme na tom podobne 😒 tak snad budu aspon pozitivne spravy potom 🙂

meaningful
13. sep 2014

@tixx juj keby to uz vyslo adpon. Drzim ti tiez palceky, mne len infuzky zatial dali a pondelok bude asi odsavanie, pocula som ze je to bolestive :(

tixx
13. sep 2014

@meaningful tebe to zacalo nejak skoro po ET... mne az nejaky 5.den... tak sa drz, dufam,ze to na koniec nebude potrebne to odsavanie.

cmelica
13. sep 2014

@meaningful @tixx ahojky, nebojte OHSS naozaj moze byt predzvest uhniezdenia a tehu ... drziiiim mooooc palce aj na nohach 🙂 uz len to vydrzat ... a ako vam je teraz??? @tixx ty mas teda vydrz na testovanie 🙂 verim,ze je to tehu ked mas az terat OHSS .tfuj tfuj tfuj na krasne // 😉 😉 🙂

tixx
13. sep 2014

@cmelica no mam vydrz,lebo sa bojim,ze by tam este napr. dnes nic nemuselo byt...i ked ako tak pozeram na tvoj testik...bodaj by som si take nasla. a ten druhy test ti skoro nic neukazal? ja mam doma tiez mamatest... tak sa este 2x vyspim a verim,ze sem potom aj ja dam taky krasny testik 😉

cmelica
13. sep 2014

@tixx ano ukazal aj ten dusiika ... trosinku je to aj vidiet na foto ,taky ruzovy tienik . tych mam doma 15 🙂 a mamatesty som si na toto prve testovanie . zajtra testujem znova ,a znova na porovnanie mamatest a one step .ale co som citala forum tak tieto mamatesty vraj su aj nejake chybne. uz su to neni proste tie co boli kedysi :/

tixx
13. sep 2014

@cmelica ja na 10. den skusim ten mamatest, a potom mam test z Reprofitu,takze ten pouzijem v ten 12. den,ako mi kazali 🙂 kedy ides na krv?

meaningful
13. sep 2014

@cmelica
@tixx ahojte, mne to asi ze mi bolo zle spustil ten pregnyl co podavaju po transfere. Ale nechapem pozom tu tekutinu v brusku. Ja sa modlim nech sa to pekne uchiti, som ochotna to vydrzat aj ked mi bude zle. Dievcence nech sa nam to podariiii konecne. Teraz sa citim ok, snazim sa oddychovat a vela pit. Kedy sa to embrijko asi tak uchyti? do 5-7 dni?

cmelica
13. sep 2014

@tixx super ked si dostala test priamo od nich 🙂 ja idem 19teho ...

cmelica
13. sep 2014

@meaningful veru vydrzime vsetko 🙂 inak ten pregnyl je sila,ze ti dali po vklade ... embryjko by sa molo uhniezdit do 3 dni ... preto odporucuju kludovy rezim 3 dni ... no mne sa to moc nedarilo dodrziavat ,kedze maly je riadne sidlo. ale snazila som sa ho nezdvihat . a dokonca sme boli aj v zoo 🙂

tixx
13. sep 2014

@meaningful ja som sa s Pregnylom po vklade stretla az teraz, ked si to ty napisala. myslis,ze to z toho ti je zle?
urcite sa uchyti 😉 a tiez som ochotna vydrzat cokolvek,len aby to vyslo. momentalne sa tiez moc nenamaham, ale vlastne ani moc nevladzem, brucho mam ako balon.

@cmelica ja som ten kludovy rezim tiez az tak nedodrziavala, doma som navarila,oprala, boli sme na nakupe, takze doma som rozhodne nelezala... tak uvidime,ci som dobre spravila 😝

meaningful
13. sep 2014

@cmelica
@tixx hm ja som dnes treti den od ET, a vcera som bola na braskovej svadbe, setrila som sa ale nedalo si trocha lajtik zatancovat.dufam ze to neuskodilo.

tixx
14. sep 2014

@meaningful
@cmelica
Babyyyy aha 🙂

lilly158
14. sep 2014

@tixx - krasny testik, potichucky blahozelam 🙂 dufam baby, ze pojdem vo vasich slapajach... 😉 posielajte bacilky 🙂

tixx
14. sep 2014

@lilly158 dakujeem a budem drzat palce, aby si ma nasledovala 😉

cmelica
14. sep 2014

@tixx jeeeeejo,tak predsa si testovala 😀 super!!! krasna ciarocka 🙂 🙂 tfuj tfuj tfuj na dalsie testovanie 😵

cmelica
14. sep 2014

@meaningful jasne ,ze neuskodilo 🙂 verim,ze bude vsetko v priadku a zachvilku nam aj ty ukazes kolajnicku 🙂

cmelica
14. sep 2014

@lilly158 @tixx @meaningful kocky u mna dnes takto ...

tixx
14. sep 2014

@cmelica tie one step mi pridu neporovnatelne s mamatestom 🙂 na tej fotke skoro nic nevidno, a na mamateste krasne dve ciarky.

cmelica
14. sep 2014

@tixx ono v skutocnosti je na tom druhom vidiet ,ze smavol. no uvidime dalej 🙂

tixx
14. sep 2014

@cmelica budes testovat kazdy 2. den? a kedy sa potom chystas na krv,alebo k lekarovi? inak do ktoreho CAR chodis? 🙂

cmelica
14. sep 2014

@tixx ano kazdy druhy den.krv mam toho 19teho v Heliose Martin.a ty ides kedy teraz testovat?toho 12teho?

tixx
14. sep 2014

@cmelica este mi ostal 1 mamatest a 1 test z Reprofitu, tak uvidim. asi by som testla v tu stredu a potom este v piatok... v stredu sa vlastne dozviem,aky je dalsi postup, lebo ja na krv zatial dohodnuta nie som.

lilly158
14. sep 2014

@cmelica - no uz mozes rozmyslat nad tym, co to bude 🙂 A co by si radsej chcela ? chlapceka, ci dievcatko ? Ja asi dievcatko 🙂 tolko veci mam po malej - samozrejme vsetko ruzove 😀

meaningful
14. sep 2014

@cmelica
@tixx ahojte baby, no teda chytam ten vas T virusik 🙂 juj keby aj mne sa podarilo. Ja zatial nic necitim, zle mi uz neni, pijem vela a zajtra idem na dalsiu kontrolu, mam prist na lacno, ak ta tekutina v bruchu nezmizla asi budu odsavat. ale sa mi zda ze brucho uz splaslo. Citili ste zo zaciatku nieco?

tixx
14. sep 2014

@meaningful cau moja, bacily posielame, nech sa na teba nalepia 🙂 moje brucho si to este nerozmyslelo,stale je velke a nafuknute, ale na odsavanie uz teraz nepojdem, doktor z Brna hovoril,ze bude lepsie,ak sa vstrebe...tak ho chcem pocuvnut. ja som tiez nic extra necitila,len teda to brucho, a unavu + krize,ale to som vsetko pripisovala tomu bruchu 😀

meaningful
14. sep 2014

@tixx ja sa obavam ze ak nic necitim tak sa nechytilo:(

misaelka
14. sep 2014

@tixx posli aj mne za cca 10 dni druhy ket 🙂

zuzulik0222
14. sep 2014

@tixx ahoj az teraz som sa konecne dostala zas ku Vam sem na stranku MK🙂 nie este som netestovala chystam sa zajtra to bude 12 den po ET aj ked sa bojim co ukaze...ako citam tak sa tu objavil OHSS ake su priznaky?Ja mam v posledne dva dni akosi problem s bolestou brucha a prsnikov:(Videla som tvoj testik gratulujem ku dvom// 🙂 drzim palce dufam,ze nam to potvrdis na 100% krvou🙂 Ja idem na krv uz v stredu