Embryotransfer v auguste alebo v septembri 2014
Ahoj zienky,ide niekto na ET alebo KET v najblizsiej dobe? Budeme zdielat cakanie a skusenosti spolu?
@janulqa1975 tixx ta prida a napise ti,ze si uz tam 🙂
@cmelica super a poprosim nech mi potom napise ako sa dostanem
@ingrid0105 HCG mi nepovedali, len, ze som tehotna a najblizsie na ultrazvuk.. 🙂
Tak pridávam sa k čakateľkám 🙂 zatiaľ iba na výsledok po včerajšom KET ...
@veronka88 gratulujem, no vidíš predsa sa zadarilo 🙂
dnes som 9 den stimulky a folikuly meraju 17 a 18 mm OPU mam v štvrtok nie je to neskoro?
Caute baby, chci se vas zeptat na skusenosti, ja jsem byla na ET 10. septembra, delal jsem si test a je pozitivni, no, ale uz asi 4 dny spinim a dneska byla uz aj normalni krev, sice ne moc, ale byla. Vysledek mam zavolat do centra az ve stredu 24.9, ale toto spineni a krevaceni se teda nejak neprestava......
@kacka1977 mne vkladali dve blastocysty,ducha som mala uz na 4 den po et,najsilnejsi bol na 9 dne po et,vtedyprislo krvacanie to som uz spinila nejake 3 dni.som si ista,ze jedno sa uchytilo a druhe ked odchadzalo stiahlo aj to prve.zial,negativne..ale jedna moja znama spinila,mala aj krv 5 dni a za par dni ide na sekciu 🙂 moze ist o nidaciu,cize sa hlbsie vnara do sliznice..nohy hore,skus tu vodu a zajtra rano volaj do centra.silno drzim palce 🙂
dakujeeem 🙂 hej hej pozitivne... len HCG na 14 den po KET 140... pri malom som mala 452. tak neviem neviem ... vo stvrtok mam dalsiu kontrolu. a kam chodis do CAR??
baby v stredu KEt je tu ešte niekto?

@cmelica rada by som do sukromky a ako ?