icon

Embryotransfer v auguste alebo v septembri 2014

saxana15
25. aug 2014

Ahoj zienky,ide niekto na ET alebo KET v najblizsiej dobe? Budeme zdielat cakanie a skusenosti spolu?

cmelica
9. sep 2014

@lilly158 ahoj 🙂 my sme boli na IVF v januari 2012 takze tiez skoro 3 roky ... ano v pohode sa rozmrazili,teda aspon podla dr . vkladali mi expandovanu blastocystu , mali sme PK . aj vy ste mali?? kam chodis? a kolko mate mrazackov?? ked som sa na to pytala,ze ak sa nerozmrazi jedno ,ci hned davaju druhe tak,ze hej ,len to sa malo kedy stava. drziiim moc palce aby vsetko islo hladko 🙂

meaningful
9. sep 2014

@cmelica ano mam 5 dnovu PK, zajtra si mam zavolat, ako sa im dari, budem sa modlit aby mi povedali dobru spravu. Dala dom si to Ecko hned ako som dosla domko 🙂

dicinka1
9. sep 2014

ježiš baby,take nervy mam...vtedy,kedy nechcem aby prišli kramy,tak prídu..a kedy chcem,tak ani za frasa... 😠 a pritom viem,že ovulka bola na 17 dc..a dnes 35 dc....vzdavam to....v sobotu idem domov...a som doma 3 tyzdne dokopy z cestou...Pri KET som mala vklad na 19 dc...tak to už asi nestihnem.. :( jedine,žeby som šla na to bez menštruacie....len neviem či je to možne...

lilly158
10. sep 2014

@cmelica - Tak to sme na tom skoro rovnako 🙂 Verim, ze tebe sa to podari a ja pojdem v tvojich slapajach 😉 Kedy by si mala vediet vysledok ?Drzim ti moc palceky !!! My mame este 8 mrazacikov - 4 jednobunkove a 4 blastocysty. Doktor chce skusit rozmrazit tie jednobunkove a dat ich na PK a to najlepsie vlozit. No som zvedava. Len mam stale akesi problemy s mocovym mechurom, tak snad to neovplyvni vysledok 😒

benny11
10. sep 2014

@meaningful tak môj výsledok dnes potvrdený - negatívny ☹ , nevadí ide sa na Ket

meaningful
10. sep 2014

@dicinka1 fu a co ak nahodou si uz tehotna? to je dost dlho co ti nejdu. Alebo sa rozhadzali hormony. Bola si na vysetreni?

meaningful
10. sep 2014

@benny11 :( ale Ketko uz nech vyjde!!! Drzim ti palceky.

benny11
10. sep 2014

@meaningful ďakujem, som dnes volala do Car, tak tam idem budúcu stredu......, ale už mám aj prvú konzultáciu v Brne pre istotu, to je taká poistka, ja už nemôžem čakať....... 😉 vek nepustí chi-chi

meaningful
10. sep 2014

@benny11 Jasne treba sa pripravit. a kolko mas rokov? uz mi to aj vypadlo. Ja mam 34

dicinka1
10. sep 2014

@meaningful no neviem ci to je stresom,alebo cim...tehu nie som,uz somsi robila 2 krat test a ništ 🙂

meaningful
10. sep 2014

@dicinka1 a bola si aj na krvnom teste?

tixx
10. sep 2014

@cmelica ja som tiez bola na vklade 5.9. 🙂 ako to znasas to cakanie? mne to pride neskutocne dlheeee 🙂 toto je nase 1. IVF soft v Brne, pred tym sme na SK neboli nikde...

tixx
10. sep 2014

@meaningful kedy mas vklad? ci uz si mala?

benny11
10. sep 2014

@meaningful mám 36, už fakt nemáme na čo čakať

meaningful
10. sep 2014

@tixx zajtra ma to caka, dnes som si volala ohladne terminu. tak zajtra o 10,30h. je vklad. Pytala som sa ako sa im dari ale zatial mi povedala ze v 3 den boli 6-8 bunkove, v norme. teraz to nevie povedat lebo su v inkubatore. Tak vsetko sa dozviem az zajtra.

meaningful
10. sep 2014

@benny11 veru necakaj, ja tiez pri mojom cisle uz citim tikat hodiny, ale dufam ze nam to ten hore este dopraje.

tixx
10. sep 2014

@meaningful tak velmi drzim palce, aby boli kvalitne a potom sa ozvi, ako sa citis po vklade..budes si davat 1 alebo 2?

meaningful
10. sep 2014

@tixx dakujeeeem budem ich potrebovat. Stale neviem ake budu kvalitne ale asi dve. Nech je vacsia sanca.
Co si o tom myslis?

tixx
10. sep 2014

@meaningful ja som veeelmi dlho zvazovala,co a ako 🙂 ale lekar nam odporucil 1, tak sme si dali 1 a verim,ze to bude to prave 🙂 ja som dnes 5. den po ET, tak uz cakaaaam na den,kedy budem moct testovat 🙂

meaningful
10. sep 2014

@tixx a kedy budes testovat? tak 10-12den? Ja si necham poradit od embriologicky zajtra. ale mam uz 34 tak mna by aj dvojcatka potesili, samozrejme vdacna budem aj a jedno keby sa uchytilo.

tixx
10. sep 2014

@meaningful asi na 10. den skusim 🙂 tak drz palce, aj ja budem tebe, nech vam vsetko dobre dopadne 🙂

cmelica
10. sep 2014

@lilly158 ja duufam,ze sa drobec dobre zakusol a uz sa nepusti 🙂 takze ty mas toho este hodneeee... kolko si mala vajok?? ja 12 z toho sa oplodnilo 8 a ostali len 3 najsilnejsie 🙂 budem moooc drzat palce aby nam to vyslo 🙂 vsetkyyyyyyyym !!! a dakujem moooc 😉
@tixx na krv idem 19teho,no testovat budem asi piatok rano na 7 den,aj pri malom som ak . testy mam objednane a mali by prist zajtra .ak nepridu ,budem testovat az v sobotu. no uvidiime ako to bude tentokraat .
ako sa citis???

benny11
10. sep 2014

@meaningful držím zajtra palčeky, nech sa aspoň z Teba tešíme 😉

meaningful
10. sep 2014

@tixx dakujem krasne, tiez drzim palceky nech coskoro tehulkujeme 🙂

meaningful
10. sep 2014

@benny11 dakujeeem, neboj coskoro si budeme pisat v kategorii tehulkovanie, musime sa modlit, dufat a verit.

cmelica
11. sep 2014

@meaningful drziim moc palce,aby sa drobatko -ka 🙂 pekne do maminky zakusli a nepustili 9 mesiacov 🙂

meaningful
11. sep 2014

@cmelica dakujeeeem krasne, uz bojujem sama zo sebou, vypit tolko vody, pomoooc, tlaci ma stale na wecko.

cmelica
11. sep 2014

@meaningful neboj,to daaas 🙂 ved je to pre dobro 😉 😉 a nezabudni -bez vonavky 🙂 🙂

tixx
11. sep 2014

@cmelica co je to s tymi vonavkami? 😀 som to asi prehliadla ale furt to tu vidim :D

tixx
11. sep 2014

@meaningful no ako, uz mas asi aj po vklade? ako ti je?