Embryotransfer v auguste alebo v septembri 2014
Ahoj zienky,ide niekto na ET alebo KET v najblizsiej dobe? Budeme zdielat cakanie a skusenosti spolu?
@meaningful pozri, dobra sprava je,ze to prejde 😉 ved co by sme neurobili pre to nase vytuzene baby 😉
@tixx to ano, to rada podstupim, len aby to uz vyslo 🙂 uz je to aj lepsie trocha.
@zuzulik0222 ahoj ☹ zial,velke NIC !
Caute zienky.temicku som zalozila s plnym elanom,chutou a nadejou.zial,test a vysledky mam zas a znova negativne.neviem ci mam plakat,hnevat sa,ale piaty neuspesny vklad po 2 embryjka,ma dalej neposuva ani nemotivuje ☹ . Snad niektorej z vas,sa naplni jej sen o stasti.drzim vam palce ! ! ! <3
Ahojte kocky,dlho som rozmyslala ci sa k vam pridam 🙂 ale sak haadam sa nic nestane ak napisem par riadkov 🙂 ako zacat ?
v roku 2012 som podstupila prve IVF -ET a na 1x sa podarilo -mame uzastneho chlapceka 🙂 v maji 2014 som prirodzene otehotnela -ZAZRAKY sa stavaju :D no zial netrval dlho kedze nerastol drobcek tak ako mal vysadili sme vsetky lieky na podporu a v 10tt som prirodzene potratila :( :( prisla prva mrcha a po zvazeni ,ci ist alebo neist sme sa predsa len rozhodli pre KET .mame dvoch mrazacikov ,teda uz len jedneho 🙂 na vklade som bola 5.9.2014 🙂 uzivam kyselinu listovu a 3x1 dupfaston. a pred vkladom som uzivala Ecko, dupfaston,kyselinu listovu ... v den vkldu ziadna vonavka proste nic ... vraj embryjka nemaju radi vonu . takto aj pri prvom som sla . a pri prirodzenom otehotneni som uzivala mesiac a pol inofilic .
Drziiiim nam vsetkym moooc palce,aby to cakanie stalo za to 🙂
strelko@ahoj tak ako si dopadla dnes na krvi?
cakame 🙂
@saxana15 je mi to luto, niet asi ani slova, ktorym by sa ti ulavilo na dusicke. Nevzdavaj to, pride to v tedy ked to prist ma. Ake stadium embrijok ti vkladali? dostala si aj nejake tabletky po transfere?
@cmelica ahoj , ja som pred OPU brala tiez Ecko, ale potom som ho radsej vysadila. Tebe to odporucil doktor?
Ja beriem denne len C, a kys. listovu. a utrogestan od OPU. Vklad je planovany na stvrtok, dufam ze to bude ok. A este ... vonavku si teda nedam 🙂
Ahojte dievcataaa , ktore ste mali vklad v auguste, kde ste sa stratili, sledujem diskusiu, cakam na nejake pozitivne spravicky a na T virusik a vy nikde. Ako ste dopadli? pisalo Vas tu aj zo 10. Uz musite mat aj po testoch.
@meaningful ja som bola dnes na krv, výsledok až zajtra, no ja ho poznám......
@meaningful ahoj, ja som ecko brala do vkladu na odporucanie bylinkarky z Vrboveho. vraj je dobry na sliznicu. pred prvym ET som sa na to pytala aj v centre, a ze kludne mozem brat. teraz som ho tiez len do KET. a sliznicu som mala vraj krasnu 14 DC myslim,ze hovoril 10mm.
veru -veru bez vonacky a deodorantu 🙂 drziiim moc palce ...
@benny11 dostala si uz mrchu?
@cmelica tak este si ho teda nasadim, ale vklad mam uz vo stvrtok, tak neviem ci to bude ucinkovat, ja som predtym brala 400vku. Ty?
Sliznicu ani neviem kolko mam mm, ani neviem mi to povedia. lebo uz asi na vysetrenie nejdem. Len na vklad, a to neviem ci mi povedia.
a aku kvalitu embrijka si mala vlozene?
@meaningful ešte nie, ale ani nešpiním, lekár povedal, že zatiaľ nemám robiť paniku, tak uvidíme zajtra ráno, strašne ma bolia prsia, kríže a hlava
@benny11 Juj drzim ti palceky, nech to vyde, to ze nemas este mrchu je dobre znamenie. Preco im to tak dlho trva? ja ked idem rano, tak uz na obed vedia vysledky.
@meaningful bola som dnes ráno, o 8.00 hod. a povedal, že by mohli byť dnes okolo 16.00 - 17.00 hod, ale vraj, aby som zavolala ráno, a že nemám zahadzovať flintu do žita, vraj som sa skoro vzdala, no neviem, ja som už rozbehla vybavovanie v Brne, máme už aj termín, ale čakám na výsledok 😉
Ahojte kočky. Rada by som sa k vam pridala. Snad vsetko dobre dopadne a caka ma okolo 22.9. KET. Prve IVF sa nam vydarilo, mame krasnu dvojrocnu dcerku doma a chceli by sme jej zabezpecit surodenca. 😉 @cmelica - ahoj - my sme boli na IVF v decembri 2011, cize nasi mrazacikovia maju skoro 3 roky. Citala som, ze ty si bola v 2012 . V pohode sa ti rozmrazilo embryjko ? A v akom stadiu ti ho davali ? ja mam z toho obavu, ci to preziju, ked su tak dlho v mraze a ci zvladnu predlzenu kultivaciu. No uvidime - nechame sa prekvapit 🙂
@benny11 a do akeho centra chodis? Do brna do Reprofitu? Ak to u nas nevyjde tak tiez tam zvazujeme ist.
@meaningful bola som na 1 IVF. v Košiciach, ale som sklamaná, tak chcem Reprofit
@benny11 pockaj este do zajtra, mozno budes milo prekvapena.
@meaningful nechám sa prekvapiť, ja sa už pripravujem do Brna, a ešte po svojich mrazáčikov dvoch do Košíc
@meaningful ja som tiez 400 kazdy druhy den ... vkladali mi expandovanu blastocystu a po rozmrazeni sa dalej vyvijala 🙂 ty mas teda PK 5 dni??

@zuzulik0222 dakujem krasne, budem v to dufat.