icon

Embryotransfer v júli

ivankalaco
8. jún 2018

Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?

adkaaa
22. júl 2018

@ivankalaco mas peknu zbierku drzim palce aby na kazdom vysli //a na digi potom +1-2 podla toho kedy budes testovat

sticker
zuz115
22. júl 2018

@ivankalaco tak to mame narovnako

sticker
ivankalaco
autor
23. júl 2018

@adkaaa Ďakujééééém 🌹🌹🌹 Už sa neviem dočkať zajtrajška..

ivankalaco
autor
23. júl 2018

@zuz115 Tak nám na zajtra obom držím palce 🙏 Kam ideš na KET? Prečo si nešla na ET ?

vyhuelka
23. júl 2018

@ivankalaco z vlastnej skúsenosti ti odporučam vydržať aspoň do 8dpt 😀 mne vtedy ukázalo ledva viditeľného ducha 😀

elimu
23. júl 2018

@lenusqa44
@adkaaa
@princess59
@michaela1905 Dievčatá, idem sa vás opýtať. Vy ste všetky testovali? Ak áno kolky deň? Ja som dnes 7DPT včasnej blastocysty a rozmýšľam, žeby som to zajtra skúsila. Ale bojiiim. Môj pôvodný plán bol až na 10. deň, v ten deň by som už aj menštruáciu mala dostať. Ale s pribúdajúcimi dňami veľmi rozmýšľam. Keby mám testy doma, tak to možno skúšam už aj dnes, ale presne kvôli tomu si ich nekupujem dopredu😂

princess59
23. júl 2018

@elimu ja som začala testovať na 5 deň ale bola tam úplne slabulinká čiarka že som si ani nebola istá či tam je alebo len chcem aby tam bola :D tak som "preventívne" testla aj 6 deň a tam už bola čiarka viditeľnejšia .... budem držať palce 😘😘😘🙏 a daj potom foto ako si dopadla ❤❤

lenusqa44
23. júl 2018

@elimu ahoj, ja som testovala od 6dna po transfere, neplanovala som ale mne bolo strasne zle tak som testla ze co to a uz tam bol dusik, a zle mi je doteraz :D potom som testovala asi kazde dva dni uz lebo som chcela sledovat ci ciarka silnie..... Predosle transfery som testovala od 8 dna po vklade /dva vklady boli negativne, a jeden vysiel ale skoncil biochemickym a tam som mala uz ciarku slabu na ten 8 den/....ale stale ma doma odhovarali ze je to skoro ale zvedavost bola silnejsia 🙂

lenusqa44
23. júl 2018

@elimu a tiez silno držím palceky, jul je velmi uspesny tak dufam ze sa v tom bude pokracovat 🙂

elimu
23. júl 2018

@princess59
@lenusqa44 Tak skúsim zajtra možno aj ja. Ak naberiem odvahu😂 No mne práveže nič nie je, prvé 3 dní po transfere som mala také pichanie na ľavej strane a odvtedy nič. Potom sa mi začali nalievať prsníky, ale to je u mňa normálne pred menštruáciou. Ďakujem 😘

adkaaa
23. júl 2018

@elimu Ahoj ja som na 10dpt a uz bola viditelna ciarka. Drzim palce aby si tam nasla aj ty//!!!

zuz115
23. júl 2018

@ivankalaco ahoj, nam robili PGD genetiku embryí, tak sa to celé posunulo o mesiac. idem do iscare Ba. ty?

ivankalaco
autor
23. júl 2018

@zuz115 My ideme do Brna do Reprogenesisu..

zuz115
23. júl 2018

@ivankalaco tak drzim palce, budeme odratavat spolu 🙂

katka8817
23. júl 2018

@ivankalaco Silno držím palce 🙏🙏🙏 aj ostatným babám

katka8817
23. júl 2018

Ja som dnes znova testíkovala a druhá čiarka je už oveľa jasnejšia ako pred dvoma dňami. Znova zopakujem v stredu a potom ešte v piatok pred ktvičkou.

elimu
23. júl 2018

@katka8817 Kolky deň si od vkladu a kedy si testovala prvýkrát? A gratulujem, nech každým dňom čiarka silnie 😘

ivankalaco
autor
23. júl 2018

@zuz115 ❤❤❤❤❤❤❤

ivankalaco
autor
23. júl 2018

@katka8817 Ďakujeme 🌹🌹🌹

efkaelfka
23. júl 2018

Baby, mna o dve hodiny caka KET....som riadne nervozna ☹

katka8817
23. júl 2018

@elimu dnes som 10dpt a začala som testovať od 8 dpt

katka8817
23. júl 2018

@efkaelfka držím palce

ivankalaco
autor
23. júl 2018

@efkaelfka Držím ti palčeky 🙏🙏🙏

elimu
23. júl 2018

@katka8817 Ja som zajtra 8 dpt, tak už možno skúsim aj ja 😊
@efkaelfka Držím palce, nech sa bublinka uchytí 😉

princess59
24. júl 2018

U mňa už je po všetkom.... Piatkové hodnoty sa mi zdali nízke tak som šla včera na krv a už bolo hcg len 125...čo sa bude teraz diať ? Mám čakať nejakú silnejšiu menštruáciu?? Do centra idem až v piatok tak nech idem či im mám zavolať alebo vydržať do piatku ? A keď začnem krvácať mám ísť do nemocnice aby som bola pod dohľadom alebo netreba ???

princess59
24. júl 2018

Tak neviem či im mám zavolať.... Prepáčte za autokorekt ....

elimu
24. júl 2018

@princess59 Je mi to ľúto 😔 Ale do nemocnice netreba, malo by sa vyplaviť všetko počas menštruácie. Ja som mala vždy silnejšiu menštruáciu po umelom, aj keď zakaždým bolo zatiaľ neúspešné.

princess59
24. júl 2018

@elimu ďakujem 😘 už som volala aj s koordinatorkou a vravela že by to mala byť silnejšia menštruácia tak som zvedavá....

adkaaa
24. júl 2018

@princess59 Coze??? Tak toto som necakala... Velmi ma to mrzi... Drz sa a daj vediet ako si dopadla v centre, co ti povedali

elimu
24. júl 2018

Dievčatá, ja to už asi pomaly vzdávam. Dnes 8.dpt test biely, z toho by som ešte nebola tak nešťastná, to môže byť ešte skoro, ale tak ma boli v podbrušku, ako keby som mala dostať MS a mám aj mierne špinenie😔