Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
@ivankalaco tak to mame narovnako

@adkaaa Ďakujééééém 🌹🌹🌹 Už sa neviem dočkať zajtrajška..
@zuz115 Tak nám na zajtra obom držím palce 🙏 Kam ideš na KET? Prečo si nešla na ET ?
@ivankalaco z vlastnej skúsenosti ti odporučam vydržať aspoň do 8dpt 😀 mne vtedy ukázalo ledva viditeľného ducha 😀
@lenusqa44
@adkaaa
@princess59
@michaela1905 Dievčatá, idem sa vás opýtať. Vy ste všetky testovali? Ak áno kolky deň? Ja som dnes 7DPT včasnej blastocysty a rozmýšľam, žeby som to zajtra skúsila. Ale bojiiim. Môj pôvodný plán bol až na 10. deň, v ten deň by som už aj menštruáciu mala dostať. Ale s pribúdajúcimi dňami veľmi rozmýšľam. Keby mám testy doma, tak to možno skúšam už aj dnes, ale presne kvôli tomu si ich nekupujem dopredu😂
@elimu ja som začala testovať na 5 deň ale bola tam úplne slabulinká čiarka že som si ani nebola istá či tam je alebo len chcem aby tam bola :D tak som "preventívne" testla aj 6 deň a tam už bola čiarka viditeľnejšia .... budem držať palce 😘😘😘🙏 a daj potom foto ako si dopadla ❤❤
@elimu ahoj, ja som testovala od 6dna po transfere, neplanovala som ale mne bolo strasne zle tak som testla ze co to a uz tam bol dusik, a zle mi je doteraz :D potom som testovala asi kazde dva dni uz lebo som chcela sledovat ci ciarka silnie..... Predosle transfery som testovala od 8 dna po vklade /dva vklady boli negativne, a jeden vysiel ale skoncil biochemickym a tam som mala uz ciarku slabu na ten 8 den/....ale stale ma doma odhovarali ze je to skoro ale zvedavost bola silnejsia 🙂
@princess59
@lenusqa44 Tak skúsim zajtra možno aj ja. Ak naberiem odvahu😂 No mne práveže nič nie je, prvé 3 dní po transfere som mala také pichanie na ľavej strane a odvtedy nič. Potom sa mi začali nalievať prsníky, ale to je u mňa normálne pred menštruáciou. Ďakujem 😘
@ivankalaco ahoj, nam robili PGD genetiku embryí, tak sa to celé posunulo o mesiac. idem do iscare Ba. ty?
@zuz115 My ideme do Brna do Reprogenesisu..
@ivankalaco tak drzim palce, budeme odratavat spolu 🙂
@ivankalaco Silno držím palce 🙏🙏🙏 aj ostatným babám
Ja som dnes znova testíkovala a druhá čiarka je už oveľa jasnejšia ako pred dvoma dňami. Znova zopakujem v stredu a potom ešte v piatok pred ktvičkou.
@zuz115 ❤❤❤❤❤❤❤
@katka8817 Ďakujeme 🌹🌹🌹
Baby, mna o dve hodiny caka KET....som riadne nervozna ☹
@efkaelfka Držím ti palčeky 🙏🙏🙏
U mňa už je po všetkom.... Piatkové hodnoty sa mi zdali nízke tak som šla včera na krv a už bolo hcg len 125...čo sa bude teraz diať ? Mám čakať nejakú silnejšiu menštruáciu?? Do centra idem až v piatok tak nech idem či im mám zavolať alebo vydržať do piatku ? A keď začnem krvácať mám ísť do nemocnice aby som bola pod dohľadom alebo netreba ???
Tak neviem či im mám zavolať.... Prepáčte za autokorekt ....
@princess59 Je mi to ľúto 😔 Ale do nemocnice netreba, malo by sa vyplaviť všetko počas menštruácie. Ja som mala vždy silnejšiu menštruáciu po umelom, aj keď zakaždým bolo zatiaľ neúspešné.
@elimu ďakujem 😘 už som volala aj s koordinatorkou a vravela že by to mala byť silnejšia menštruácia tak som zvedavá....
@princess59 Coze??? Tak toto som necakala... Velmi ma to mrzi... Drz sa a daj vediet ako si dopadla v centre, co ti povedali
Dievčatá, ja to už asi pomaly vzdávam. Dnes 8.dpt test biely, z toho by som ešte nebola tak nešťastná, to môže byť ešte skoro, ale tak ma boli v podbrušku, ako keby som mala dostať MS a mám aj mierne špinenie😔

@ivankalaco mas peknu zbierku drzim palce aby na kazdom vysli //a na digi potom +1-2 podla toho kedy budes testovat