icon

Embryotransfer v júli

ivankalaco
8. jún 2018

Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?

adkaaa
27. júl 2018

@elimu Vidis,este stale mas nadej...Kedy ides na krv,v pondelok?Je vela pripadov kedy na 10 dpt este test neukazal // a predsa to vyslo...Drzim palce🙂🙏😘
@ivankalaco Ahoj ty zacinas ktory den po transfere testovat?Stvrty?Budeme silno drzat palce!!!😘

elimu
27. júl 2018

@ivankalaco Ďakujem 😘

elimu
27. júl 2018

@adkaaa Ďakujem 😘 Hej, v pondelok idem na krv.

ivankalaco
autor
27. júl 2018

@adkaaa Že by som už zajtra mohla skúsiť?

adkaaa
27. júl 2018

@elimu Pojdes do centra alebo k svojmu gyn.?Dufam ze budu pozitivne spravy❤🙂
@ivankalaco Ja som nikdy na stvrty den neskusala,ale ked mas tolko testov nakupenych mozes skusit🙂,Aspon budes vidiet postupne rozdiely ako ti budu silniet😘

ivankalaco
autor
27. júl 2018

@adkaaa Keby si tak mala pravdu.. už si ani nepamätám, aké to je porovnávať čiarky..

sticker
elimu
27. júl 2018

@adkaaa Idem do centra. Ja tiež dúfam, veľmi, veľmi. Nechce sa mi veriť, že to už po tretíkrát nevyšlo. Už musí.
@ivankalaco Tebe veľmi držím palce :-*

ivankalaco
autor
27. júl 2018

@elimu Aj ja tebe

sticker
lenka876
27. júl 2018

Ahojte, pripajam sa k vam ak smiem, my sme dnes podstupili KET, 1x ET a 1xKET pred tym nevysli, tak ver, ze ked uz je tento mesiac taky uspesny tak sa to konecne podari aj nam 😍😍 a vam vsetkym cerstvym kinderkam z celeho ♥ gratulujem 😉😉

babikadaska
27. júl 2018

@elimu ahoj nechcem ti davat zbytocnu nadej, ale mne sa pri prvom uspesnom ivf objavila slaba ciarka az na 12.den a na 14.den som mala hcg 176. Sice to dopadlo biochemickym, ale to teraz nie je podstatne. Velmi zavisi aj v akom stadiu bolo embryjko ked ti ho vkladali. Rozhodujuca bude krv,moc ti drzim v pondelok prsty a hned napis vysledok !!!!!

@ivankalaco ja som mala minule na 4.den po ET slabu ciarku na teste ako pozostatok ovitrelle, potom negativne testy az do toho 12.dna ked bol pozitivny. Aky liek si si pichla pred OPU? Aby si tiez nemala na stvrty den falosnu ciarku kvoli lieku.

babikadaska
27. júl 2018

@adkaaa to je uzasna sprava zo ❤ ti gratulujem !!!!!!!!!! V akom stadiu ti vkladali embryjko ? Kolko si mala pred tymto pre nas vsetky vytuzenym vysledkom,neuspesnych pokusov ?

babikadaska
27. júl 2018

@lenka876 ahoj a vitaj, pod s nami stravit krasnych 14 dni, kedy nerobime nic ine len cakame a dufame 🙂 a ako vsetkych ostatnych bab aj teba sa opytam,v akom stadiu ti vkladali embryjko.
Mna to velmi zaujima,sledujem konika a osudy bab pri ivf uz dlho , a okrem toho,ze chcem vediet,na kolkykrat sa to ktorej podarilo,aj v akom stadiu bolo to vitazne embryjko 🙂

ivankalaco
autor
27. júl 2018

@babikadaska Ja mám embryjko z darovaného vajíčka, beriem iba Estrofem a Utrogestan..

babikadaska
27. júl 2018

@ivankalaco aha to som nejak nezachytila 🙂
Tak to mozes testovat odkedy chces.
Ja rozmyslam,ze nebudem testovat tehotenskym testom,ktory nemusi este ukazat //,ale pojdem uz rovno na 7 alebo 8 den na odber krvi ako samoplatca a vysledok budem mat isty.
Uz som s tym oboznamila aj manzela. Prekvapivo suhlasil,lebo je na vysledok rovnako netrpezlivy ako ja.

ivankalaco
autor
27. júl 2018

Len ma napadlo, keď vkladajú embryo, tak pri streknutí je nejaký roztok.. nevieš náhodou čo obsahuje?

elimu
27. júl 2018

@babikadaska Bola to včasná blastocysta, tak preto som dúfala a myslela si, že už by mohlo niečo vidieť aj na teste. No uvidíme, rozmýšľam, že už do odberu krvi nebudem testovať, nech sa zbytočne nestresujem. A v pondelok uvidíme. A ďakujem 😘 Ty si už tiež po vklade?

adkaaa
27. júl 2018

@babikadaska Ahoj dakujem krasne❤,som zatial velmi opatrna lebo je to vsetko cerstve a krehke...Mne vkladali blastocystu ale neviem ci 5 alebo 6 dnovu...pri ivf som mala tri 5 dnove a dve 6 dnove a zabudla som sa spytat ktoru teraz rozmrazili....Teraz som mala treti vklad a ten zatial uspesny,predtym 1xET a 1xKET neuspesny,tak isto 1xIUI neuspesne...Teraz sa ale liecim na hematologii,predtym som tieto vysetrenia nemala tak verim ze aj tam mi dopomohli...Drzim silno palce,aby si aj ty mala cochvila pozitivne vysledky🙏😘

anavianavi
27. júl 2018

@ivankalaco Ahoj, darovane vajicko ti odporucili lekari po neuspesnych pokusoch, alebo ako sa prislo na to, ze to bude lepsie? Mne odporucili ivf, aby sa zistila kvalita.

chmurkaxy
27. júl 2018

Ahojte, tak sa k vam pripojím,dnes mi vložili našu fazulku (5dnova blastocysta). Je to naše posledné embryjko z tohto IVF. tak mu držím päste.

ivankalaco
autor
27. júl 2018

@anavianavi Ja sama som sa tak rozhodla.. Mám za sebou 4 potraty a nechcela som zbytočne strácať čas, keď že v mojom veku má žena len asi 15 - 20% kvalitných vajíčok..

ivankalaco
autor
27. júl 2018

@chmurkaxy Držím ti palčeky 🙂

anavianavi
27. júl 2018

@ivankalaco To dava zmysel a teraz mate velku sancu. Joj, velmi dufam, ze Vam to vyjde.

ivankalaco
autor
27. júl 2018

@anavianavi Si zlatá, veľmi pekne ďakujem

sticker
katka8817
27. júl 2018

Ahojte, dievčatá, tak dnes potvrdené z krvi na 14 dpt Hcg 600, sme tehotnýýýýýýýýýýýýýýý

adkaaa
27. júl 2018

@katka8817 Gratulujem ti a prajem bezproblemove tehulkovanie!!!

sticker
lenka876
27. júl 2018

@babikadaska vkladali mi 5 dnovu blastocystu... Pri ET sme davali 2 8-bunkove bublinky a 4 nam nechali na PK.... Z tych sa 1 prestalo vyvijat a 3 nam ako blastocysty zmrazili.... 1.KET nebol usny, ale pevne verim ze teraz to uz vyjde, dali sme si pol roka pauzu a doplnili vysetrenia, hematologiu, repro imuno, genetiku a aj napriek tomu ze mi tvrdili ze endokrinologia je u mna zbytocna tak aj to... Vo finale.. Vsetko ok, ale na endokrinologii nasadili L-thyroxin... Tak uvidime, snad to niecomu pomoze...

lenka876
27. júl 2018

A chcela som sa vas opytat, picha si niektora z vas prolutex?? Dali mi ho teraz prvykrat a poriadne nikde neviem najst recenzie na nho.... Beriem 1x prolutex a 3x1 estrimax...

chmurkaxy
27. júl 2018

@lenka876 moc držím päste! ja som pred Filipkom 4x mala biochemicke (aj po umelom) a na endokrinologii mi dali 25mg LThyroxin aj a normálnymi výsledkami a do mesiaca som ho cakala prirodzene 😍

lenka876
27. júl 2018

@chmurkaxy no ja mam az 50mg... A to som bola skutocne prekvapena kedze ma tam ani poslat povodne nechceli.... Tak teraz verim.... Pred ET sme absolvovali aj 3 krat IUI - neuspesne a pred 5 rokmi som v 8tt po prirodzenom tehu o bublinku prisla... Uz sa trapime tiez celkom dost, tak pevne verim ze tento nas maly bojovnik to dotiahne az do uspesneho konca 😍😍 a samozrejme tebe drzim prsteky tiez siiiiilno, verim ze sa tu budeme spolocne vytesovat

chmurkaxy
27. júl 2018

@lenka876 ja sa moc nespolieham, za 9 a pol roka som mala 21 tehu (1 skoncilo pôrodom, 3 do 8tt a ostatné boli biochemicke), aj spontánne, aj po umelom. Naše dieťa je zázrak a dôkaz,že ak to ma prísť,príde to 😍 toto je nás posledny transfer a už do umelého nechcem ist, absolvovali sme si 15 transferov. Úplne mi umelé oplo pokazilo zdravie, za tie roky som pribrala 50 kg a uz mam lieky na stitnu 137,5mg napriklad. plus mame veľa ďalších diagnóz ako zla genetika. takze zacinam byt taka,ze to jedno dieťa je viac ako sme mohli vôbec žiadať. a od septembra idem učiť do škôlky,tak budem mať 18 nových miláčikov 😍