icon

Embryotransfer v júli

ivankalaco
8. jún 2018

Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?

chmurkaxy
30. júl 2018

@ivankalaco ukaaaaz ukaaaaz,nech môžeme obdivovať 😍 držím paste!

ivankalaco
autor
30. júl 2018

@chmurkaxy Plačem.....

vyhuelka
30. júl 2018

@ivankalaco držím palce nech to krásne stúpa 😍🍀✊🏼🙏 viem čo prežívaš... ja som neverila že tam tá čiarka je 😃😂👌

ivankalaco
autor
30. júl 2018

@vyhuelka Ďakujem.. som šťastná a zároveň sa veľmi bojím.. mám za sebou 4 potraty, tak strachu sa už nezbavím..

sticker
chmurkaxy
30. júl 2018

@ivankalaco to je super!! oddychuj a testuj tak za 4-5 dni,nech nie si v strese,čo a ako tmavne a stupa 😘 moc držím paste!

anavianavi
30. júl 2018

Ja 7 DPT takto. Mam obavy, ale myslim len na to najlepsie.

ivankalaco
autor
30. júl 2018

@chmurkaxy Zostali mi obyčajné testy, ale tie asi robiť nebudem a na budúci týždeň urobím ešte jeden Clearblue digitálny..

ivankalaco
autor
30. júl 2018

@chmurkaxy Ďakujem.. Aj ja tebe držím palčeky

sticker
anavianavi
30. júl 2018

@ivankalaco Tesim sa s Tebou. Nech to ide dobre dalej.

ivankalaco
autor
30. júl 2018

@anavianavi Clearblue digitálny by ti už pekne ukázal 🙂 Môj duch nešiel poriadne ani odfotiť..

anavianavi
30. júl 2018

@chmurkaxy Ahoj, odporucam Ti spravit si iny test. Ja som si tiez robila tieto a pomaly nic neukazali. Iny test, co som skusila je daleko lepsie citatelny.

anavianavi
30. júl 2018

@ivankalaco Ano, ani mne fotka neukazuje najlepsie. Realne vidno jasne slabu ciarku. Ja si pockam na potvrdenie z krvi, ak to pojde dobre. Aj nieco na sebe pozorujes?

katka8817
30. júl 2018

@ivankalaco gratulujeeeeeeeeeem, len nech sa pekne drží a silnie.

janickalili
30. júl 2018

@ivankalaco gratulujem 😊🍀👍 ja som tiež plakala 😃 viem čo prežívaš 🤗 tak ta pekne vítam medzi nami tehulkami ❤️

adkaaa
30. júl 2018

@ivankalaco Z celeho ❤ti gratulujem,velmi sa tesim s tebou👏a uplne chapem tvoje pocity...tentokrat to musi vyjst do uspesneho konca🙏!!!Vitaj medzi 🤰

babikadaska
Autor odpoveď zmazal
ivankalaco
autor
30. júl 2018

Ďakujem vám všetkým veľmi pekne za priania 🙂

sticker
babikadaska
30. júl 2018

@ivankalaco
@anavianavi
@chmurkaxy dievcata blahozelam !! Viem ze sa bojite, ale pevne verim,ze testy budu silniet !!! MUSIA !!!! :* :* :* Drzim prsty moc.

Ja dnes 5 DPT ,test biely,ale este nic nie je stratene 🙂 mam este 9 dni, aby hcg stuplo.

ivankalaco
autor
30. júl 2018

@anavianavi trošku prsia a podbruško.. inak nič 🙂

adkaaa
30. júl 2018

@anavianavi Ahoj ja tam nieco vidim❤tak drzim palce aby o dva dni bola ciarka silnejsia...
@chmurkaxy Aj na tvojom sa nieco crta tak isto drzim palce...Ktory dpt vlastne si,lebo tomu nechapem ako to mas napisane 8dp5pt...
@babikadaska Este stale je skoro,uvidis ona sa tam objavi ja som mala az na 10dpt ale mozno by nieaka bola aj skor len som sa bala testovat...Drzim palce❤🍀😘

chmurkaxy
30. júl 2018

@ivankalaco
@anavianavi
@babikadaska
@adkaaa
ďakujem dievčatá,verím,že sa všetky dočkáme🙂 ja som mala vklad ešte len v piatok. ale mne začne hcg stúpať rýchlo,len potom väčšinou prestane (okrem môjho zajka Filipka, ten to zvládol 😍). cítim podbrusko,ale skôr také steklenie, ale mne je napr veľmi skoro vždy zle od žalúdka. vcera v ňom krc, dnes ráno mi bolo nevolno .
Som momentálne 3. deň po transfer 5dnoveho embrya, čiže akoby 8 dni po ovulacii. Času dosť.

babikadaska
30. júl 2018

@chmurkaxy aky liek si pichala pred odberom vajicok ?? Injekcie na spustenie ovulacie obsahuju okolo 6500 jednotiek hcg,ktory sa musi najprv z tela vyplavit. Mne pri minulych transferoch ukazoval falosny pozitivny TT este po 4 dnoch od vkladu, a tentokrat bol prec po 3 dnoch (na treti den som mala este ducha). Odvcera su testy biele... teraz uz len cakam na // ...

@ivankalaco clearblue ma aku citlivost ?? Ja som ho este nikdy neskusala. Myslis,ze je lepsi ako Mamatest 10 ?

chmurkaxy
30. júl 2018

@babikadaska nepichala som nič, lebo toto je zmrazené embryjko. čiže beriem estrofem a utrogestan,ale ovulaciu nikto neriešil , len výšku sliznice. ja mávam ovu posunutu,väčšinou 17.-19.deň a teraz som mala na 19.deň cyklu vklad, sliznica bola dosť vysoká.
a mne sa inak pregnyl odbúrava tak 5-6 dni, keď som bola na odbere vajíčok,vždy som robila testy aj v deň odberu a potom obden a mi to tak vychádzalo. ale mozno preto tak rýchlo,že už som po všetkých tých umelých oplo tucko🙂

chmurkaxy
30. júl 2018

@babikadaska neboj,dockas sa. kolky je toto vklad?

ivankalaco
autor
30. júl 2018

@babikadaska Citlivosť má 25.. Mne vždy takto ukázal, keď 10 - kové mali slabého ducha..

chmurkaxy
30. júl 2018

Pohladala som fotky z minulého KET. tiež biochemicke a hcg max 50. A celkom pekne čiarky už boli, zacali 3 dni po transfere 6dnovej expandovanej blastocysty .
za tie roky sa mi najviac osvedčili Clearblue Easy (ten čo robí plus,nie digital) a MaybeBaby. Ukázali prvé a pomerne silno. tie dvojpasiky dole sú rozobrať digital,oba ukázali 1-2, ale chcela som vidieť rozdiel.

babikadaska
30. júl 2018

Dievcata permanentne mi blbne kon na mobile !!!
Napisala som chmurkaxy aj ivankalaco dlhu odpoved a mi ju neodoslalo vrrrrr

babikadaska
30. júl 2018

@ivankalaco to je uzasne ze ti zobrazuje test 25 pozitivny uz po 6 dnoch . Bude to velky a silny bojovnik 🙂
Ak by si mi chcela napisat,zaujimalo by ma, v akom stadiu si mala tie 4 potraty ? V ktorom TT ? Toto je tvoje prve darcovske?

babikadaska
30. júl 2018

@chmurkaxy je uzasne,ze uz po 3.dnoch mas ducha. Mam nacitanych vyse 4000 stranok na konikovi od r.2009 o ivf,ale snad si nepamatam ani jediny pripad,ze by mala baba po 3 dnoch pozitivny test.

babikadaska
30. júl 2018

@chmurkaxy co ti v centre povedali na opakovane biochemicke tehotenstva?prikladaju tomu vyznam,nejako prisposobili proces stimulacie alebo oplodnenia ?

Toto je moj stvrty vklad. Vkladali mi dve hatchujuce blastocysty,preto som dufala,ze ak sa obe chytili,dnes na piaty den od vklafu by uz mohol byt duch.
Zial nebol takze zajtra testujem znovu :D