icon

Embryotransfer v júli

ivankalaco
8. jún 2018

Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?

babikadaska
4. aug 2018

@miska1492 nemam rada, ak v centrach davaju taketo prazdne sluby. Velka vecsina z nas sla do toho,ze je bezproblemova, a potom po neuspechoch sa zacnu robit vysetrenia hemato,imuno,genetika,stitna zlaza,skryte endometriozy...alebo proste obyvajna nahoda. Vzdy sa nieco najde. To samozrejme vobec nemusi byt tvoj pripad - chod co najskor na KET a je velka pravdepodobnost,ze otehotnies! To som napisala preto,ze treba byt aj trochu realista. Embryologicka vobec nemala byt z coho prekvapena. Je to bezne.
Ake ma tvoj partner spermie ?? Ak to vela hovori o tom,aka je pravdepodobnost uspechu. Ak su spermie zdrave, vyjde to skor. Ak maju morfologicke poskodenia, vajicko sa sice oplodni,ale moze byt geneticky poskodene,telo ho neprijme. Na druhy krat potom uz pristupia k inym metodam oplodnovania.
Je toho vela. Nebud prosim sklamana. Pri ivf treba mat dve veci - aj nadej,ale havne svätu TRPEZLIVOST !!!!

Ak chces,napis

babikadaska
4. aug 2018

@miska1492 ak chves napis aku mate anamnezu,aky je dovod ze ste sli na ivf.

Ja som bola na 1.ivf - relativne zdrava,manzel spermiogram katastrofa. Mala som 3 vklady,z toho dve biochemicke tehotenstva.
Teraz po 2.icf pouzili na vyber spermii aj metody PICSI a MACS,embryjka vznikli kvalitnejsie. Mne vsak zistili,ze to co sa pri prvom ivf zdalo ako nahoda,sa teraz potvrdilo -rychlo mi starnu vajicka,hoci mam 33, zodpovedaju 40+.
Ale otehotnela som,som dnes 10 den po transfere, a verim,ze to tentokrat dotiahneme dokonca. Vkladali mi dve blastocysty 1.kvality. uvidime co prinesu dalsie dni a tyzdne.

Dufam,ze sa rychlo z toho otrepes, zelam ti vela entuziazmu a chuti do dalsieho vkladu 🙂 naozaj chod co najskor,idealne uz pri dalsom cykle.
Do akeho centra chodis ?

chmurkaxy
4. aug 2018

baby,vy máte také hcg že odpadavacka. ja to asi ani tentoraz nedám,testy nesilneju. som 8dni po transfere a stále len slabý duch. to sa s vašim mega hcg neda vôbec ani porovnávať.

babikadaska
4. aug 2018

@chmurkaxy este si len v polovici...do 14 dna casu dost ! Bude to haluz a tentokrat to vyjde,ked to vobec necakas 🙂

chmurkaxy
4. aug 2018

@babikadaska aha, toto sú tie Clearblue Easy Plus. dole 6dni po, v strede 7 dní po (tam je sedy kanalik) a vrchný je dnes, 8dp5dt. Ten duch je modrý,ale slabý. Toto je úplne bez úprav fotka.

chmurkaxy
4. aug 2018

S kontrastom je lepšie vidieť rozdiel vo farbe.

lenka876
4. aug 2018

Baby neviem ako vy ale ja mam dnes celkom kriticky den... Citim sa ako keby som mala mega silny PMS... Od rana brutalne zmeny nalad, dnes asi normalne obdivujem mojho muza lebo mam sama so sebou problem.... Podbrusko citim uplne, hlavne pravu stranu a cely den len spim a mam problem sa k comukolvek premoct 😣😣 dnes 8 DPT netestovala som vcera test biely, ani naznak ducha... Som zvedava co toto bude lebo az taketo pocit si veru nepamatam pri ani jednom pokuse.. Ale som nervozna ze testy neukazali ani ducha.. 😣😣

chmurkaxy
4. aug 2018

@lenka876 Leni,aj mne je dnes divne. ja som našťastie muža s malym poslala ku kamošom aj spať, takže som sama na seba 🙂
máš doma magnezium? mne to po ňom trošku polavilo. ja mám celkovo také čudné stavy , napríklad ležím a maternica že buch dohora 😁jak keď ma Filipko okopaval 😁 ktovie,čo mi tam v tom Brne vložili 😂🤣

babikadaska
5. aug 2018

@chmurkaxy tie testy fakt vyzeraju,ze sa drzia na jednej urovni !

chmurkaxy
5. aug 2018

@babikadaska no áno. to býva pro biochemickom. ved dávam tomu este cas do piatku, ale uvidíme.
Horný je dnešný, ten rozdiel vo farbe je minimálny. Ty,keby si spravíš, tak ti palice vybiju oci 🙂

babikadaska
5. aug 2018

@chmurkaxy ty to beries so stoickym pokojom !!!

chmurkaxy
5. aug 2018

@babikadaska tak vždy mám plus mínus rovnak y scenár. asi 3x sa po Et/Ket stalo,ze sa nechytilo nič. A ostatné pokusy buď toto alebo max do 8tt. tým,že toto je moje posledné umele (kvôli zdraviu už nepôjdem, za 9 rokov stimulacii som pribrala 50 kíl a odišla mi stitna zlaza), tak pre to robím všetko. beriem všetky lieky sveta, od vkladu len ležím. už viac urobiť neviem. takze preto pokoj, lebo si vnútorne nemám čo vycitat . ja to asi aj tak neovplyvním .

babikadaska
5. aug 2018

@ivankalaco cez aku kalkulacku si pocitas termin porodu ? A takisto sa riadis terminom poslednej menstruacie ? Pocita sa to aj pri umelom uplne rovnako ?

normab
5. aug 2018

Dievcata kedy ste zacali testovat po patdnovej blaste?? Je pravidlo ze sa prejavi ohss pri tehotenstve?? Lebo mne nic nieje 😔

babikadaska
5. aug 2018

@chmurkaxy nadej zomiera posledna. Kolko presne stimulacii si dokopy mala ? Vidim ze mas jedno krasne dietatko. Kto ti s nim pomaha ked teraz lezis ?

babikadaska
5. aug 2018

@normab ja som testovala od 4 dna (2 hatchujuce blastocysty). Testy na 4 @ 5 den negativne. Nic mi nebolo,dokonca na piaty den som bola s manzelom na vylete na motorke.
Na 6 den mi vysiel duch a zacalo mi byt zle. Na 7 den mi uz vysla ciarka a musela som ist do centra kvoli OHSS :/ dnes som 11 dpt a nastastie liecba zabera a zacina mi byt kusok lepsie.

ericia
5. aug 2018

@normab ja som testovala až na 13 deň....

ivankalaco
autor
5. aug 2018

@babikadaska U mňa sa to počíta inak, lebo poslednú menštruáciu som mala 12.6...4.7. som začala brať Estrofem, aby som mala zladený cyklus s darkyňou, odber bol 19.7...tak že u mňa sa počíta prvý deň cyklu 4.7...

chmurkaxy
5. aug 2018

@babikadaska 3 x iui a 3x kompletne IVF (dokopy 15 vkladov).
mám nášho zazracnika, on je pomedzi to prirodzene a to som normálne v tehu fungovala, dokonca som v 13tt letela domov zo Seattlu (tam sms vtedy žili kvôli manželovej praci). akurát od 16tt som mala predčasne kontrakcie a mesiac som ležala. ale potom už zase pohoda.
teraz je s tatikom,robia si zatiaľ vselijaky program ako splavy a bicyklovacky a cez týždeň ho vezieme k babkam. lebo on je motorová myš, pri ňom sa nedá ležať.
tu je na fotke moja husenicka 😍

babikadaska
5. aug 2018

@lenka876 dostavas sa do kritickej fazy. Mam to odsledovane 🙂 prvych par dni po transfere sme este nabudene,nadej,slubujeme si trpezivost a vieme,ze 4-6 dni aj tak nebude nic vidno na teste ani priznaky. Nervy vsak pracuju a az pride ten 7-9 den, odber krvi je v nedohladne a my by sme uz chceli vysledky a istotu....
Prechadzame tym vsetky ....
Najlepsie je pre mna sa niecim uplne rozptylit,ale niekedy proste nic nepomaha,iba si pretrpiet tie mucive minuty a hodiny do dalsieho testu,ktory nas zase vyvedie z koncentracie :D

sticker
babikadaska
5. aug 2018

@chmurkaxy wau tak to mas za sebou ozaj velky pocet pokusov !!! Velky obdiv ! Syncek je krasny ,verim,ze vam robi velku radost.
Ja obdivujem kazdu,ktora napise ze bola 7x a viac ... tu nezlomnu nadej,ze nabuduce to vyjde.
Myslim si,ze mam na to slabu psychiku,ale zrejme keby k tomu prislo,opakovala by som znovu a znovu.
Statistiky su neuprosne a podla nich by sa konecne mohlo embryjko usadit zase u teba !!!

chmurkaxy
5. aug 2018

@babikadaska vieš čo, život je záhadný. mám v okoli pár,ktorý bol spolu 27 rokov. skúšali všetkými cestami a nič. a zrazu v 45ke(!) zistila,ze čaká dvojicky a prirodzene. a všetko v poriadku. verím,že sa zázraky dejú, len zase poznám naše anamnezy🙂 o to vacsi zázrak to bude 🙂

babikadaska
6. aug 2018

@efkaelfka ides dnes na krv?? Moc drzim prsty a napis nam !

babikadaska
6. aug 2018

@janickalili teba zase dnes caka potvrdenie srdiecka!!! Tak vela stastia a daj vediet !!

efkaelfka
6. aug 2018

@babikadaska ano, uz som bola, no tak zle mi este v zivote pri odbere nebolo ☹ Tlak som mala 70/40. Akurat zbieram sily, nech to odsoferujem domov

babikadaska
6. aug 2018

@efkaelfka 70 / 40 snad ani neni mozne !!!!! Od stresu ???? No davaj si pozor na seba . Chudatko moje uplne si viem predstavit ako sa citis.

chmurkaxy
6. aug 2018

ja mám dnes po nádeji. digital ukázal mínus, iné testy moc nesilneju. ach.

lenka876
6. aug 2018

Tak dievcence ja dnes rano takto... 10 den DPT.....

chmurkaxy
6. aug 2018

@lenka876 wow, super Leni! no vidiiiiis 😘

e1i
6. aug 2018

Ja 7dpt