Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
Tak babulky dnesna kontrola dopadla ok 😍 mame 7 mm a sme tam kde mame byt 😍😍 krvicku nam sice nebrali takze vysku HCG nevieme ale dolezitejsie pre nas je ze to je tak ako to ma byt 😍 kontrola o 2 tyzdne...
@lenka876 jeeej leni to je super !!! Kolky den po transfere si ? Resp.kolky tyzden a den tehotenstva 🙂 neviem co malo 7 mm este sa do toho nevyznam,ja na ultrazvuk iba pojdem -ten gestacny vacok? A srdiecko uz bolo ? No je to bomba v kazdom pripade 🙂
Ahojte dievčatá 🙂 Je tu na internete nejaká kalkulačka, ktorá okrem týždňa tehotenstva ukazuje aj dni?
Ahojte, dievčatá, tak sa hlásim po prvom USG, máme krásne 2 bijúce srdiečka, sme presne v 7 tt, čakám dvojičky.😍😍
Krásne.. Gratulujem..

@katka8817 super gratulujem 💑
@babikadaska sme 17 den po transfere, uz len vyckat na ♥️.... Asi ten vavok neviem 😂😂 meraz taku nejaku ciernu bublinku 😂😂😂 aj foto nam dal 😊😊😊
Cakatelky na hcg 💉
e1i 13.8.
normab 13.8.
cikitinka - 17.8.
ivushkaa - 22.8.
Cakatelky na ❤
zuz115 - 16.8.
ericia 20.8.
ivankalaco 21.8.
babikadaska 24.8.
lenka876 - 27.8.
lienocka1988
Tehulky 👼
adkaaa
lucia262
michaela1905
janickalili
katka8817 - dvojicky ❤❤
Cakatelky na ET/KET 🏥
efkaelfka
anavianavi
princess59
Ďakujem dievčatá, nečakali sme to, ale sme veľmi radi.
Ahojte, síce som dnes mala ísť na hcg po ET, ale v utorok na 10 dpt som začala krvácať a špiniť, vo štvrtok som išla na kontrolu a vtedy sa už hcg znížilo, takže nič... zajtra idem na kontrolu, aby sme sa dohodli, čo ďalej a kedy bude KET, lebo klasická menštruácia mi ešte neprišla...
No dievcence za mna negativne 😔 pojdeme na ket, len este neviem kedy 😉
@ivankalaco ahoj, pozri si stránku tehotenstvo.academy.sk, tam si hore zadáš presne deň poslednej ms a vypočíta ti týždeň a deň, plus predpokladaný dátum pôrodu. A navyše presný opis čo sa v tom, ktorom tyzdni deje s baby🙂
@darci17 Ďakujem 🙂
Hcg 69,06,test sa ciarka nezmenila oproti piatku. Dr odpisala ze ju tesi ze je pozitivny a hcg je relativne nizke. Dop.kontrolu o dva dni,takze druhýkrát stvrtok
@e1i v akom stadiu ti vkladali embryo ? Bunkaca,morulu,blastocystu ? Mala si predlzenu kultivaciu alebo po 3 dnoch ?
@ivankalaco myslim ze si dnes 5tt+5 🙂
@babikadaska xB/1 expandovana blastocysta najvyššej kvality po PK
@babikadaska Ďakujem 🙂
@e1i je to trochu nizsie hcg po PK aj podla tabuliek,ale podstatne je,aby rastlo,startovna pozicia nie je az tak dolezita 🙂 budu to tazke 2 dni cakania,tak ti zelam,aby ti to ubehlo rychlo a v pohode !
Ja som este v inej diskusii,kde baba zacinala s hcg 37, a pekne sa jej to zdvojnasobovalo,uz sa jej narodil syncek.

@cikitinka ahoj. Vitame ta. Mne zvysil chut do jedla utrogestan. A potom pozitivne hcg :D zelam,nech ti cakanie na krv rychlo ubieha. Si doma alebo budes chodit do prace? Kolke IVF a vklad to je ? Expandovana blastocysta je super, vela stastia.
@ivushkaa aj my tebe drzime prsty !!! Mozes sa tiez podelit,ak chces,kolke ivf a vklad mas za sebou a ako budes travit cas do krvi ?