icon

Embryotransfer v júli

ivankalaco
8. jún 2018

Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?

adkaaa
4. júl 2018

@janickalili pravdepodobne pojdeme do MT.

michaela1905
5. júl 2018

Kočky.. nevydržala som to... 😀😀 Dnes 12.ty deň po ET. Urobila som si 3 rôzne testy...zajtra ráno pred odberom krvi skúsim ešte digitálny... Ale dúfam, že zajtra mi to potvrdia 😉😉🙏🙏 držte palce... 😜

adkaaa
5. júl 2018

@michaela1905 Gratulujem ti,myslim ze sa mozes tesit!!!Zajtra ti uz len potvrdia tu najkrajsiu spravu!!!Krasne //

michaela1905
5. júl 2018

@adkaaa Ďakujem. 😘 Verím tomu, že áno. 😀Aj keď všetky dobre vieme, že výsledky krvi sú najdôležitejšie a tiež sono.. aby bublinka bola na tom správnom mieste 😉

adkaaa
5. júl 2018

@michaela1905 Jasne ze krv je najdolezitejsia,ale ked tri rozne testy a na vsetkych krasne // tak uz by som plakala od stastia...Ako sme si pisali ty zacnes s pozitivnymi spravami a my ta budeme len nasledovat.Zajtra budem drzat vsetky prsty!!!

michaela1905
5. júl 2018

@adkaaa Plakať budem určite od šťastia.. ale asi až vtedy, keď budem počuť, ako jej krásne bije srdiečko.. 😀😀😘😘

ivankalaco
autor
5. júl 2018

@michaela1905 krásne.. Gratulujem ♥ ♥ ♥

michaela1905
5. júl 2018

@ivankalaco Ďakujem 😘 zajtra určite napíšem, čo povedia výsledky z krvi 😀😀😉😉

adkaaa
5. júl 2018

@princess59 Ahoj uz si bola na Ket?Ako dopadla kontrola 1.7.?

princess59
5. júl 2018

@adkaaa ahoj ešte nie ale zajtra idem 10:30... Všetko ok teda aspoň myslím lebo doktorka nepovedala nič negatívne ... Juj už sa docela teším 😘😘

adkaaa
6. júl 2018

@princess59 Tak silno drzim palce!!! Zajtra budem na teba mysliet.

adkaaa
6. júl 2018

@princess59 vlastne uz dnes!!!

ivankalaco
autor
6. júl 2018

@adkaaa Želám ti krásne ránko..ak sa môžem opýtať, koľko máš rokov?

adkaaa
6. júl 2018

@ivankalaco Aj tebe krasne rano. Fuuu moja ja uz 35.A ty?

ivankalaco
autor
6. júl 2018

@adkaaa Pozerala som tvoju fotku a hovorím si aká mladica a píše tu, že je už stará 😂 To ja som stará..ja mám 44 rokov..

ivankalaco
autor
6. júl 2018

Dievčatá užívate niektorá aj Megaenzym?

adkaaa
6. júl 2018

@ivankalaco tak si ma rano rozosmiala... Ale dakujem, no ja by som velmi rada vyzerala tak mlado v 44 rokoch... Vek je len cislo hlavne je ako sa clovek citi...

princess59
6. júl 2018

@adkaaa ďakujem už som na ceste do centra 🙃

adkaaa
6. júl 2018

@princess59
A kde chodis do centra?

michaela1905
6. júl 2018

Kočky, mám úžasnú správu...❤️❤️ Ani sama tomu ešte nemôžem uveriť. Výsledky krvi sú pozitívne... Som tehotná..😀😀 v utorok idem na kontrolu a už by sme mohli vidieť aj mimčo a počuť biť srdiečko.. bože, keby ste vedeli, aká som šťastná.. podarilo sa to na prvý krát.. len ešte to beriem troška s rezervou.. už len vydržať do utorka, aby bolo všetko v poriadku a môžme sa tešiť...😁😁

lilkim1
6. júl 2018

@michaela1905 to je výborná správa..... gratulujem 😘😘😘😘😘

adkaaa
6. júl 2018

@michaela1905 gratulujem z celeho srdiecka!!!

michaela1905
6. júl 2018

@lilkim1
@adkaaa ďakujem krásne 😘

ivankalaco
autor
6. júl 2018

@michaela1905 Gratulujem a nech je všetko tak, ako má byť ❤❤❤

princess59
6. júl 2018

@adkaaa do heliosu v MT

michaela1905
6. júl 2018

@ivankalaco Ďakujem 😘😘

princess59
6. júl 2018

Ahojte baby chcem sa opýtať aj vás bolí transfer ? Ja keď som bola na prvom tak to bolo trošku nepríjemné ale nič ma nebolelo, druhý bol nepríjemný viac a trošičku bolel...ale dnes som musela zastaviť doktorku nech chvíľu počká...neskutočnú bolesť som cítila a to som sa snažila byť uvoľnená...aj potom ma dosť dlho ako keby ťahalo a rezalo niekde v maternici...

ingelika78
6. júl 2018

@princess59 vies co, prvy krat vidim ze to niekto pise, uz som si myslela ze som divna, nakolko kazdy pise ze je to bezbolestne. Mna to bolelo. Nebola to ziadna neznesitelna strasna bolest ale bolelo 😲

princess59
6. júl 2018

@ingelika78 presne každý píše že je to ako vyšetrenie... Ale popravde po prvom transfere som tiež patrila k tým čo si to mysleli.... Ale dnes hrôza až mi slzy vybehli...tak som chcela vedieť či to môžem niečím ovplyvniť....

adkaaa
6. júl 2018

@princess59 aj ja chodim do Heliosu v MT a kto ti robil vklad?