Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
@babikadaska ahoj...v piatok hcg cez 100 a dnes 12dpt hcg cez 500 tak sa tesim,ale len potichucky...bojim sa utz,ked vidim,co sa tu deje 😢
@babikadaska dakujem. áno mala som vklad 24.7. po 14 dňoch bolo hcg 1300, po 17 dňoch skoro 8000 o tri dni bol koniec.
my sme mali aj predimplantacnu genetiku PGD, ICSI aj MACS takze tam problem iste neviazne. brala som aj fraxi a hemato je ok. este budu robit imunologiu. inak uz neviem... 5x to nahoda asi nebola...
Prosím pomôžte mi!
Som 8 . Deň po vklade a teraz pri zavádzaní Progesteronu do pošvy sa mi tam tá tabletka nedala ani poriadne zasunúť. Cítim že sa mi v pošve niečo zvacuje, akoby tam niečo zavádzalo. Nrmali ste taký pocit? Prosím ,dajte mi vedieť,hrozne som sa zľakla...doktor mi nedviha....dakujem
@lienocka1988 áno deň pred tebou... Neviem ci mam ešte dufat... Ci to vzdať...
@babikadaska tak mi dnes este bez srdiecka ale s tym som tak nejak aj ratala nakolko som lwn 5+6 tt... Ale inak vsetko vyzera byt OK, to spinenie mam stale ale je to lepsie, nevedia preco to je, tak mam kludovy rezim a 28.8 dalsia kontrola
@ericia a bol gestacny vak ? Zltko ? Plodik mal kolko mm ? V ktorok tt si presne ? Citala som ze srdiecko sa moze ukazaj aj koncom 9tt. Nadej este urcite mas !!!
@zuz115 ty si mala uplne vsetko vratane pgd ???? Tak to je az neuveritelne co sa mohlo stat... tak vysoke hcg si mala a vsetko.... :/
@cikitinka hcg super uplne. Tes sa aj trosku. Ja sa bojim tiez,hrozne luto mi je bab, same zle spravy. Ja idem na uzv zajtra a poviem ti,nervozita sa zhorsuje.
@babikadaska ja už netuším v ktorom týždni som...ja som mala ET 15.7....bola som u môjho lekára minulý týždeň 15.8. a on ze 5 tyzden...podľa jeho výpočtu teraz 5 konci... podľa kalkulačky co som nasla na nete 7 tyzden konciaci...minuly týždeň bol aj gestacny vacok aj zltko.vacok... Dnes v Brne bol aj plod 4,4mm...vyzerá ze progres tam je... A aj by to sedelo na ten konciaci 5 tyzden... Len mi tam lietajú dva týždne 🙈🙈🙈kde zmizli???
@ericia tak to je super ak bol plodik 🙂 a ta dlzka zodpoveda tomu,ze nevidno srdiecko. Co som si citala,srdce sa ukaze ak ma plodik aspon 5 mm !!! Takze sa neboj vsetko bude ok. Dva chybajuce tyzdne vraj v tychto zaciatkoch nic neznamenaju, babatko to dobehne,niekedu vraj az v 14tt dobehnu ten vyvoj. Takze to nie je nic vazne. Uvidis o tyzden bude srdiecko ako hrom.
@babikadaska juj bodaj by si mala pravdu ❤️
@ivankalaco ako pred zajtrajskom ?? Ides,stale to plati ?? Ja som dnes konecne mala tie ozajstne tehotenske nevolnosti. Dufam,ze babatko je tam a zajtra sa to potvrdi !!! Spinis este ?? Je ti zle ?
Ja som si dala sprchu,a uz lezim v posteli a citam . Chcem nech je cim skor rano a som v brbe a dozviem sa verdikt.
Myslim na teba.
@babikadaska želám ti pekný večer, už nešpiním, nevoľnosti mám celodenné, prsia pobolievajú a iba by som jedla a spala 🙂 Do Brna nejdeme, keď že akciu srdiečka máme potvrdenú. Držím ti na zajtra palčeky 🙂
@babikadaska aj ja na teba budem zajtra myslieť
@katka8817 dakujem. Uvidim ,ci sa k tebe zajtra pridam s dvojickami 🙂 ako sa citis,ako to prezivas?chodis do prace alebo si doma?
@ivankalaco ja som este stale doma,takze tiez len jem a spim 😃 cez obed 3 hodky a vecer bez problemov o 21 zalahnem. Kedy mas prvu poradnu teda,ak uz nejdes do brna ??
@babikadaska celé dni mi je zle, nemám na nič chuť, zatiaľ som doma na pnke.
@babikadaska Zajtra idem k svojmu lekárovi 🙂
Dobré ránko dievčatá.. pred chvíľou som sa vážila a váha mi ukázala +2kg a to jem normálne, neprejedám sa.. iba som zaradila do stravy zemiaky a trochu celozrnného chleba.. Tak že dnes upravujem jedálniček, aby som namiesto v pôrodnej sále neskončila v ZOO 🙂 🙂 🙂
@ivankalaco ahoj, nestresuj kvôli váhe🙂, veď to telo podľa mna zadržiava vodu ako pred ms. A ešte mame malo pohybu oproti predchádzajúcemu štýlu. Ja som Napr pred 10 timi rokmi, keď som čakala dcéru schudla na 47 kg pri výške 171 cm. Po prvom trimestri som nabrala do konca tehu 17 kg ani som nevedela ako sa to na mna lepí. A dolu to išlo veľmi dlho, rok a pol. Pekný deň a všetkým držím palce.
@darci17 Ja to skôr pripisujem tomu, že sa nehýbem.. predtým som denne prešla niekoľko kilometrov a stále som niečo robila buď doma alebo na záhrade, vychádzky minimálne 5 kilometrové a teraz buď sedím alebo ležím.. V prvom tehotenstve s dvojičkami som pribrala 10 kg a v druhom tehotenstve 7 kg..
@ivankalaco Dobre ranko,bud kludna lebo na mna nema nik...ja som pribrala uz 5 kg,tiez nemam pocit ze by som sa prejedala...ale som to vedela lebo aj predtym som si musela davat pozor na stravu,velmi lahko priberiem asi aj ked sa zhlboka nadychnem...urcite budem suca do zoo,ale potom budem riesit lebo na tehotenstvo som cakala dlhe roky...a aky budes mat jedalnicek?
Ahojte dievcata 🙂 potvrdene akcie 2 srdiecok. Velkost oboch embryi zodpoveda poslednej menstruacii,som dnes 6tt+3. Velmi mi odlahlo.
@babikadaska gratulujem 🙂
@babikadaska Gratulujem k dvojickam!!!Tak to ti verim ze ti odlahlo,stale budeme v napati do dalsej kontroly...mna caka v piatok,som nadockava a zvedava zaroven...
Dievcata aj si budete davat niektora zistit pohlavie v 12tt z krvi babygen-om?Ja sa neviem rozhodnut ci ano alebo nie.
@adkaaa dakujem 🙂 na ku kontrolu presne ides ?
Ja si to nebudem davat zistovat,nakolko som typ,ze mi to je jedno a nie som na to extra zvedava. Ak sa to ukaze neskor na ultrazvuku, samozrejme to chcem vediet 🙂
@babikadaska jéééééééj paráda, tak si sa pridala ku mne, gratulujem.
@babikadaska Idem do centra,kazali mi prist v 10 tyzdni,aj ked v piatok sa to bude ratat uz ako 11 tyzden ale manzel skor nemohol a aj ideme na vikend prec tak to spojime s kontrolou...Neviem co mi budu robit,potom napisem...a 28.8.mam kontrolu u mojej gyn.tam mi budu brat krv a neviem co este...tiez dam vediet,ci mi uz vystavi aj knizku alebo este nie...
@katka8817 no budem rada ak budeme v kontakte 🙂 lekar ma upozornil,ze do 12 tt je riziko potratu po ivf pri dvojickach 30%. Mam byt v klude a setrit sa. Takze zatial sa do prace nevraciam,este mam do 12.tyzdna 5 a pol tyzdna. Budem veka oddychovat,lezat a nic extra nerobit. Ty to mas ako ???
@adkaaa mne v centre povedali,ze k nim uz chodit nemusim, iba k svojej lekarke. Tam idem o cca 2 tyzdne prvykrat,ked budem asi v 9.tyzdni,na tu prvu poradnu. Ty si stale doma alebo pracujes ? Ako sa citis,je ti zle ?

@ericia ty si bola tuším nejako na vklade ako ja však? ja som bola 16.7 ...a už minulý týždeň keď nebilo srdiečko mi hneď robili kyretáž bohužiaľ.