icon

Embryotransfer v júli

ivankalaco
8. jún 2018

Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?

darci17
23. aug 2018

@babikadaska ahoj, ja teda nič. Na grc mi je zas. Včera som si kúpila nejaké lízalky proti nevoľnostiam. No vôbec to nezaberá. Je to ma nervy. Rada by som aspoň trosku normálne fungovala. Ležím, ležím a znovu ležím. To by som potrebovala zobral krpatu aspoň k vode. No nedám to. A ty?

babikadaska
23. aug 2018

@darci17 ja mam tie lizanky a naopak robia mi velmi dobre. Ale inak to co ty - lezim lezim lezim a nie som nicoho schopna. Treba pockat cca do 12 tt a prejde to. Dovtedy asi normalne fungovat zial nebudeme 🙂 ja nemam ziadne dieta ,chapem ze malej sa musis venovat a nejde to :/ bolo ti tak zle aj v prvom tehotenstve ???

darci17
23. aug 2018

@babikadaska ja mám dve slečny🙂 z prvého vzťahu. Narovinu pri staršej som nevedela, že som tehu. Vôbec žiadne nevoľnosti. Týždeň pred pôrodom som bicyklovala. Druha bola po siedmich rokoch a tam už bola. Približne rovnaká ako teraz. Schudla som päť kilo a šupli ma do nemocnice. Potom som ale rýchlo naberala, keď prešli nevoľnosti. Ale nikdy som nemala stavy, že stojím nad wc a naťahuje ma ako žabu. Dnes som si dala ráno len čierny čaj, hneď potom čučoriedky. Chvíľu bolo dobre a zas to prišlo. Mám prichystanu zeleninu na polievku, no zatiaľ sa mi nedarí vstať:(.

darci17
23. aug 2018

@babikadaska ale zas, pred rokom som tiež otehu po ivf a nebolo mi zle. Mala som zamlčaný potrat. Tak teraz je to dobre, treba vydržať, naozaj.

katka8817
23. aug 2018

Ahojte, aj mne je v kuse zle, len ležím a nič nevládzem, jedine čo zjem sú ryžové chlebíky, neviem žiadne pečivo zjesť a z ovocia teraz fičím na slivkách.

babikadaska
24. aug 2018

@ericia ahoj. Ides dnes na opakovany uzv ?

ericia
24. aug 2018

@babikadaska ahoj...včera som bola... Bez zmeny... Môj lekár má poslal na kyretaz... V nemocnici ma poslali domov, že mám ešte prísť v pondelok... Už nevládzem ani plakať 🙁 stále nechapem, čo sa mohlo stať... Imunológiu mam podchytenu.. Chodila som na intralipidy... Picham Clexane...

ivankalaco
autor
24. aug 2018

@ericia Je mi to veľmi ľúto..

adkaaa
24. aug 2018

Ahojte ja dnes kontrola v centre... Mame dve ruky, dve nohy, srdiecko krasne bilo a mame 3,6cm. Tesime sa...V utorok dalsia kontrola u mojej gyn. snad uz aj knizka bude...

babikadaska
24. aug 2018

@adkaaa blahozelam 🙂 v ktorom si tt ??

babikadaska
24. aug 2018

@ericia ach boze to mi je luto :/ ta neistota a cakanie :/ dufam ze nebudes cez vikend sama !! Poslali ta domov preco ? Co bolo na ultrazvuku ?

janickalili
24. aug 2018

@adkaaa gratujem 🍀🙂 aký ultrazvuk ti robili v centre? Prenatalny skrining ?či ako sa to vola 😄 ja idem tiež do centra kvôli tomuto ultrazvuku

ivankalaco
autor
24. aug 2018

@janickalili Aj ja keď príde ten čas, chcem ísť na tento ultrazvuk do centra 🙂.. hlavne preto, že môj muž môže byť pri tom 🙂

janickalili
24. aug 2018

@ivankalaco presne ako píšeš 🙂aj môj muž sa už nevie dočkať kedy ho prvý krát uvidí 😊

adkaaa
24. aug 2018

@babikadaska Ahoj som v 11 tyzdni...
@janickalili Ahoj robili mi len klasicke sono ten skrining sa robi v 13 tyzdni aspon tak mi dnes vraveli v centre...

babikadaska
25. aug 2018

@darci17
@katka8817 ahojte mne je od vcera od zaludku trochu lepsie,nezvraciam a aj nevolnosti sa podstatne zmiernili. Co vy ???

alilka
25. aug 2018

Ahojte. Zaujíma ma aké a či ste mali príznaky keď sa zadarilo?ja dom zatiaľ 4dpt..

ivankalaco
autor
25. aug 2018

@alilka Ja som nemala žiadne príznaky až na ducha na teste 🙂

babikadaska
25. aug 2018

@ivankalaco mne v centre povedali,ze uz na dalsie vysetrenia mam chodit k svojej gynekologicke :/ lenze ja ju mam novu,este ju nepoznam,vobec neviem aka bude. Myslela som,ze v nejakych vysetreniach este budem pokracovat v centre,tak ako si to aj ty pisala,ale nie. Ako sa inak citis??

katka8817
25. aug 2018

@babikadaska mne je stále rovnako zle

darci17
25. aug 2018

@babikadaska ahoj, tak to ti v dobrom závidím. Mne sa to štvrtok piatok zdalo povedzme znesiteľne, dnes je to hrôza. Už som rozmýšľala, že si to možno namýšľam. No nejem, zle mi je. Zjem niečo, ešte horšie. Priznám sa, že ma chytá zúfalstvo. Priateľ chcel na zajtra pozvať nejakých známych, no ja si to ani neviem predstaviť. A čo bude v pondelok v práci, tak to bude morda:(.

babikadaska
27. aug 2018

@ericia ahoj co dnes nove ?? Dufam ze uz ti nieco povedia ...

ericia
27. aug 2018

@babikadaska tak u mňa hotovo... 8+6 zamlcany potrat... Práve si vybavujem predoperacne 🙁

katka8817
27. aug 2018

@ericia To mi je veľmi ľúto, ako sa to mohlo stať, mala si aj nejaké príznaky, že je niečo nie v poriadku?

ericia
27. aug 2018

@katka8817 to by som aj ja chcela vefiwt, čo sa stalo 🙁 nemala som ziadne príznaky...

janickalili
27. aug 2018

Ahojte baby ,takze dnešné sono dopadlo dobre, dostali sme aj tehotenskú knizku 🙂máme 3,34cm a krásne skákal v brušku keď ho pán doktor meral 😃

ivankalaco
autor
28. aug 2018

Ahojte dievčatá.. želám vám krásny posledný augustový týždeň.. čo máte nové?

ivankalaco
autor
28. aug 2018

@janickalili Aj ja mám už tehotenskú knižku a neviem sa na ňu vynadívať..

michaela1905
28. aug 2018

@ivankalaco Ahoj. My sa máme výborne 😀 žiadne tehotenské nevoľnosti, našťastie 😊 takže si užívame naplno 😀. V piatok sme mali kontrolu u dr. Drobec krásne rastie... 😁 Už máme 5,1cm.. Krásne hýbalo ručičkami a kopkalo nožičkami a skákalo ako žabka.. predviedlo sa mi v plnej paráde.. dnes sme už v 12+3tt. A termín pôrodu máme 09.03.2019.. Dr. povedala, že už si môžme vydýchnuť, že už to najhoršie máme za sebou.. vraj už sme za vodou.. tak sa hrozne tešíme 😀 ďalšiu kontrolu máme až 20.09., už teraz sa neviem dočkať, kedy drobca uvidím znova 😀 je to naozaj nádherný pocit 😊😊😊 Držím Vám všetkým palce, aby ste to každá raz zažila 😘😘

ivankalaco
autor
28. aug 2018

@michaela1905 Nádhera.. gratulujem.. krásna fotka.. Ja som dnes 7+6tt a kontrolu máme až 14.9.. pripadá mi to ako večnosť 🙂