Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
@babikadaska Ano tie rifle ma aj tam tlacili,ale vyhoda ze ich mozem vratit,ak budu este leginy tak si kupim,tie su super....🙂
Angel sounds je vhodne pouzivat od 12 tyzdna ale je to individualne,niekto to zachyti skor niekto neskor...Skusim zas zajtra,doporucuje sa to aj prepojit cez pc na repraky lebo sluchadka su slabe na zaciatku ale ja este vydrzim.😉Chces si ho zaobstarat aj ty?Ci radsej nie,aby si sa nestresovala?
@babikadaska
@adkaaa inak baby potom opatrne s používaním.... veľa dr to neodporúča, tie vlny zohrievajú plodovú vodu... ja som ho tiež chcela ale dr ma zdrbal tak som ho ani nekupovala... počkala som si na prvé pohyby 😉
@katka8817 pisala som ti IP
Ahojte maminy, ako si tehulkujete?
@katka8817 ja som bola dnes na vystave kocikov pre dvojicky a vybrali sme easywalker 🙂
Zajtra ideme na svadbu,tak som si kupila saty,idem sa zuslachtit,urobit este nieco do prace a spat.
@babikadaska pekný kočiarik, fajne veľké kolesá má.Zajtra ti prajem príjemnú zábavu a hlavne sa šetri.
@katka8817 dakujem. Budem iba na obrade,jedlo a pojdem domov.
Ty uz mas vybraty kocik ?
@babikadaska Ešte nie, ale už som sa porozkukovala, určite niečo také ako si si vybrala ty, ešte som ani nič nekupovala, zdá sa mi skoro, začnem pomaličky tak koncom októbra.
jééééééj aj naši nejako tak vyzerali, vtedy som bola 10+4, ale fotku mi nedal. Už sa neviem dočkať, kedy ich znova uvidím, musím ešte vydržať do 20.9.
@katka8817 Aj ja idem na poradňu 20.09. V ktorom tt vtedy budeš?? Tiež sa neviem dočkať, že konečne po mesiaci drobca uvidím.. 😀 lenže čítam na nete, že v 16tt sa sono nerobí, že až v 20tt. Tak mám z toho trochu zmiešané pocity a neviem, že čo môžem teraz čakať.. už aby bolo 20-tého a uvidím, či mi to sono urobí.. 😊
@michaela1905 ja vtedy nejdem na poradňu, ale na screening v prvom trimestri, vtedy budem 12+5 a poradňu mám až 4.10 to budem 14+5
Baby do ktorého týždňa tehotenstva, ste pichali clexane do brucha?
Ahojte tak i ked neskor ale pridam sa k vam aj ja.3jula som podstupila vklad jedneho embryja. A v piatok 13.jula som sa dozvedela ze to vyslo 😀 bol to nas prvy a uspesny pokus. Momentalne sme v 13tt +6. Malicke rastie, v brusku si poskakuje. Takze som stastna ze nam to tak pekne vyslo. 😊
@katka8817 zajtra mas screening vsak ??? Prosim potom podrobnu spravicku !!! Vraj ivf,vyssi vek a dvojicky mierne statisticky falosne zhorsuju vysledky,tak som zvedava ako dopadnem. Ty udes par dni predo mnou si teda moj pokusny kralik. Netrpezlivo budem cakat co napises katka !!!!! O kolkej to mas zajtra? A u svojej gyn alebo v specializovanom centre ? A ten ultrazvuk vraj trva od 5 do 20 min tak som zvedava 🙂
@melinnda vitaj medzi nami a blahozelam !!!!! Na prvy pokus tak to je sen nas vsetkych 🙂
@babikadaska Ahoj,neboj sa...Je pravda ze vyssi vek,IVF,to vsetko ta statisticky zaradi do nieakej rizikovej skupiny ale mne vysli vysledky uplne v norme...Teraz ma caka screening v druhom trimestri,dufam ze aj ten dopadne dobre.Uz sa neviem dockat kedy uvidim svoj pokladik.
@babikadaska áno zajtra o 13.00 idem na screening do špecializovaného centra aj s manželom, no dosť som už nervózna ako to dopadne a či sú dvojčatká v poriadku, ihneď budem hlásiť podrobné infošky
@adkaaa ahoj a dakujem 😊 no termin mi vychadza na 21.3. zatial. Zo zaciatku som ani nevedela ze som tehotna len posledny mesiac som mala strasny pocit hladu a musela som rychlo jest lebo by mi boli velmi zle. Takze som od zaciatku pribrala 4.5kg a terqz.mavam obcas migreny ale celkom sa to zatial da. A ty sa ako citis? Cakate prve?lebo my ano
@melinnda Aj ja mam termin na 21.3.bude to prve jarne dieta👶Cakame prve,dlho sme cakali kym som ostala tehotna,dufam ze to dam do stastneho konca.Mne bolo na zaciatku zle,ale nezvracala som len som to musela predychat a stale som lezala a spala.Spim aj teraz dost vela.K mojim kg sa nevyjadrujem,kazdemu hovorim ze sa dostanem do guinessovej knihy rekordov.Ja som uz pribrala 7 kg,mozno aj viac lebo som sa davnejsie vazila.Ja mam problem s vahou cely zivot,pred vkladom som mala dietu podarilo sa mi schudnut 10 kg,ale ako som prestala tak uz to islo hned hore.Pila som napoje a tie som uz potom nemohla.Nevadi po porode sa dam na boj.Inak sa citim v pohode,som doma na rizikovom lebo uz mam vela rokov na to ze cakame prve.
@babikadaska Ja mam 35,cochvila 36 takze rodim ako 36 rocna🙈🙊Ale neni som ani prva ani posledna.Ty to mas o nieco lepsie😉
@adkaaa mna to zaujima kvoli tomu screeningu 🙂 takze napriek faktorom vek a ivf ti vysli dobre vysledky,to je povzbudzujuca sprava 🙂
@babikadaska Ano, aj ty to budes mat o.k. aj Katka, uvidis

@adkaaa ja som tiez pn od vkladu na kolko mam tiez svoj vek a dr nechce aby som riskovala ked sa to takto super podarilo. Ja som z hormonov pribrala 5kg plus 4.5 uz ako tehu takze 10kg mam hore ale nepripadam si aj tak daka megana 😀kila budem riesit potom teraz ma zaujima malicke😊 a tebe to vyslo na kolky krat? Ak sa smiem opytat? A kde si mala vklad?ja som mala v BB. S
@melinnda Ahoj ja som tiez pocas stimulacie pribrala,potom som chudla,stale som s vahou hore-dole.Presne neriesim,hlavne nech je malinke zdrave.Stimulovala som raz,mali sme z toho 5 embryi,vysiel nam treti vklad tak este dvoch surodencov mame odlozenych🙂
Chodime do Heliosu v Martine.A ty si mala kolko?Vklad na prvy krat,nie?

@adkaaa bola som v lidli. Kupila som si do zasoby aj vecsie cisla 😃
Prosim ta a tie rifle ta netlacia v tom mieste,ako je prechod medzi riflami a tym napletom ??mne to prislo na dotyk tvrde a nie moc pohodlne .... ako normalne bedrove rifle len s kusom latky naviac.
Ano v nedelu si urcite dospavala sobotu 🙂 jaj boze 😃 ked si spomeniem na cakanie po transfere a po potvrdeni hcg -ze som mala chut byt napojena na nejaky pristroj co by mi 24 hod denne meral hodnoty hcg v krvi. Tak teraz je to este horsie - chcela by som mat na bruchu nejake uzv sondy a pri sebe obrazovku, aby som mohla deticky nonstop kontrolovat,ako sa hybu a bije im srdiecko 😃 😃
O angel sounde som prvykrat pocula od teba. Od akej velkosti babatka by to uz malo byt pocut ?