icon

Embryotransfer v júli

ivankalaco
8. jún 2018

Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?

katka8817
21. sep 2018

dnes som 12+6

darci17
21. sep 2018

@babikadaska ahoj, ja som 10+4. Ale ja si pripadam už oveľa viac tehotná, hlavne podľa bruska. Asi to bude tretím tehotenstvom. Som rada, že ste ok.

babikadaska
21. sep 2018

@katka8817 jeeej tebe konci o 3 dni I.trimester to je UZASNE !!!!!

@darci17 a ty si zase dva dni menej ako ja jupi ty zas zacnes o chvilku 12 tt 🙂 inak presli ti uz nevolnosti a tak ?si uz schopna normalneho zivota aspon scasti ?

katka8817
21. sep 2018

@babikadaska veru, už vstúpim do 2 trimestra, no až vtedy budem mať vyhraté, keď sa narodia zdravé detičky. Ja ešte ráno grcám, ale už cez deň je to fajn.

darci17
21. sep 2018

@babikadaska ahoj, ja som 10+4. Ale ja si pripadam už oveľa viac tehotná, hlavne podľa bruska. Asi to bude tretím tehotenstvom. Som rada, že ste ok.

darci17
21. sep 2018

@babikadaska blbne mi internet a potom to pošle dvakrát. Niekedy mi je dobre, iné dni úplne naprd. Hlavne na večer sa to teraz presunulo. Chodím do prace, no niektoré dni som tak strašne unavená, že čerpám dovolenku. Dnes som aktívna🙂, upiekla som chlieb, strihala kríky na záhrade, ale teraz som K.O. A tebe je ako? Inak ja stále frcim na gravipop lizatkach.

babikadaska
21. sep 2018

@katka8817 joj narodia sa zdrave !! Isto iste cobydup a budu tu 🙂 ja tomu stale verim napriek obavam atd.,ze bude vsetko o.k.
Ja grcam tak 1x denne,ale tiez sa to zlepsuje -citim sa lepsie. Aj menej unavena o nieco.

babikadaska
21. sep 2018

@darci17 uplne to mam ako ty !!!ze total zle dni bez energie a s tazkym zaludkom. A potom dobre dni ako minuly piatok ze som zvladla cestu navstevy dlhu prechadzku so psami potom.svadbu na 14 cm.opetkoch a vecer sa mi nechcelo zaspat. Ale na 1 dobry den pripadaju tak 4 zle :D
Inak robim denne 6-9 hod,podla potreby. Nastastie stale z domu tak si cez obed aj 3 hod pospim ak citim potrebu a potom dotiahnem.
A kolko mas tej dovolenky ze to mozes takto riesit ? Este dost ?? :D v praci to uz vedia ?? I mna este stale nie,poviem v 14 tt po tom velkom ultrazvuku a screeningu.

adkaaa
21. sep 2018

@babikadaska Som rada ze je vsetko o.k.,aj nadalej bude😉

darci17
21. sep 2018

@babikadaska no v práci som povedala, aby nechceli ťahať cely deň a podobne. Na to sa naozaj necítim. A veľmi mi to bruško trčí, hlavne v šatách. Verím, že už budú lepšie dni, lebo je pravda, že ani dovolenku nemám navyše:(. Ale úplne doma sa mi ostať nechce.

babikadaska
26. sep 2018

@katka8817 ahoj zajtra by si mala vysledky z krvi vsak ?? Ak dobre pocitam prejde tyzden od ultrazvuku...

katka8817
26. sep 2018

@babikadaska áno zajtra mám volať o výsledky, trochu sa bojím, aj keď na utz bolo všetko v poriadku

babikadaska
26. sep 2018

@katka8817 verim ze sa bojis :D napisem ti ze vsetko bude o.k. ale aj tak sa upokojis az ti to povedia do telefonu ;) drzim prsty myslim na teba tak daj vediet zajtra ❤

adkaaa
26. sep 2018

Ahojte ja som dnes po poradni. Tak som sa tesila ze znova uvidim nase babo. Doktorka vsetko premerala, poukazovala aj to comu som nerozumela, mne stacilo ked na konci povedala ze je vsetko v poriadku. Malinke mi mavalo rucickou sme krasne ratali prsteky spolu. Potom mi zobrali krv na tripple testy a tyzden budem cakat na vysledok. A pravdepodobne cakam chlapca, uvidime o mesiac ci sa doktorka nezmylila.

babikadaska
26. sep 2018

@adkaaa jeej to su krasne spravicky ;) ja som v pondelok videla babatka asi 15 sekund,ale stacilo a mam ich stale pred ocami odvtedy :D a povedala ti konkretne nieco zaujimave alebo dolezite,o co by si sa podelila ? 🙂
V akom tyzdni sa robia tripple testy ? To su tie tri vybojove vady ,ktore sa zistuju ?

adkaaa
27. sep 2018

@babikadaska Ahoj,premeravala srdiecko kontrolovala komory,predsiene,odozvy,potom chrbatik,hlavicku priecne a v nej mozog,rucicku-vraj je dobre ked ju otvara a nema len zatatu pasticku,do tvare sa jej nedalo moc pozerat lebo stale malo rucicku cez tvar.Robila mi sono len cez brusko ale potom aj tak isla od spodu aby mohla hlavicku prezriet,lebo drobec nebol dobre otoceny.
Ja som vcera koncila 15 tyzden a uz mi robila,neviem kedy sa ma robit presne.A zistuje sa tam downov.V prvom trimestri som to mala negativne,dufam ze aj teraz budu.
Ja by som najradsej chodila na sono aj kazdy tyzden🙂,velmi sa tesim na 4D o mesiac.

katka8817
27. sep 2018

Ahojte, práve som volala o výsledky, je to negatívne, výsledok je riziko Down. syndrómu 1:7200, tak mi odľahlo, ani si neviete predstaviť.

adkaaa
27. sep 2018

@katka8817 Ahoj super tesim sa.Teraz ides kedy na pordanu?

katka8817
27. sep 2018

@adkaaa presne o týždeň

katka8817
30. sep 2018

@ivankalaco ahoj ako sa máš a ako sa cítiš?

babikadaska
30. sep 2018

Ahojte baby. Ja som bola na sluzobke a k tomu som trochu prechladena, tak beriem vit c,probiotika, vitaminy atd. Zajtra musim ist do prace na cely den a potom budem uz len oddychovat,dufam,ze nadcha ma prejde.v stvrtok konecne poradna,neviem sa dockat.
Na sluzobke som sa povracala na ulici. :O
Ako sa mate vy ??

adkaaa
1. okt 2018

@babikadaska Ahoj tak s prechladnutim bojujem aj ja...Uz som bola zufala,trosku som mala aj teplotu zvysenu tak som musela dat Paralen.V sobotu som isla do lekarne lebo z tych soplov ma bolela hlava.Dala mi nosovy sprej Quixx s morskou vodou,a uplne super uz v nedelu som mala aj lepsi hlas aj menej soplov.
Juuuj tak si na ulici urobila trosku sou,ale co uz ked to prislo...😲Len to neprehanaj s tou pracou este ked si aj trochu chora,nezabudni ako si bola na tom naposledy ked si to v praci neodhadla a este aj soferovala domov.Mysli hlavne na svoje lasky v brusku❤.
Uvidis,stvrtok je tu cochvila a aka budes vytesena ze ich znova vidis😍😍😍😍.Ja som dnes aspon pocuvala,ako sa kruti v brusku.🙂Potom nam podaj info ako.Ja budem mat uz vtedy vysledky z tripple testov,a z toxoplasmy.Verim a modlim sa aby boli dobre,aby sme nemuseli chodit po infekcnom a dalsich vysetreniach.🙏

katka8817
1. okt 2018

@babikadaska ahoj, tak máme poradňu naraz, aj ja idem vo štvrtok, už sa neviem dočkať, včera som vôbec negrcala, až som sa zľakla, či je všetko o.k., že mi zmizol jeden príznak, sem tam ma pichá pod bruškom, skôr z námahy, tak vtedy idem ľahnúť a vyložiť nohy. No dnes sa mi grcanie vrátilo, tak som aj rada, aspoň viem, že je všetko ako má byť, aj keď tieto príznaky začnú pomaly miznúť. Ty sa tiež šetri a mysli hlavne na drobcov.

adkaaa
3. okt 2018

Ahojte,dnes som bola u gyn.sa spytat na vysledky z tripple testov,ci nahodou lebo kazala az zajtra a mam ich.Su negativne-juchuuuu taka som stastna.😀Mala som obavu,ale uz som si vydychla.Este toho 26.10 u Grochala nech je vsetko v poriadku a uz budem najspokojnejsia a najstastnejsia pod slnkom😀
Vam zajtra drzim palce Katka aj Daska na poradni.Potom informujte❤😘
Ja pojdem k obvodnej dat konecne potvrdit do tehu knizky prehliadku a spytat sa co mi povie na zdurene uzlinky na krku.Asi je to z toho prechladnutia z minuleho tyzdna lebo mam 3 herpesy,ako keby jeden nestacil.Tak papulku mam ako Angelina Jolie😂

katka8817
3. okt 2018

@adkaaa Super, tak to som veľmi rada, už si môžeš vydýchnuť a užívať si tehulkovanie.

janickalili
3. okt 2018

@adkaaa ahoj, super že máš výsledky vporiadku 🍀 chcem sa opýtať teba niekto poslal na tripple testy ? Keď máš vysledky dobre tak neni zbytočne toto podstupovať? Keď si predstavím tu veľkú ihlu čím berú plodovu vodu tak sa mi až hlava zatočí 😵

michaela1905
3. okt 2018

@janickalili Triple testy sa robia z krvi.. 😉 Ty myslíš amniocentézu... Tam sa ihlou odoberá plodová voda. Ale to je vyšetrenie, ktoré sa robí v prípade, že máš zlé výsledky z krvi.😀

janickalili
3. okt 2018

@michaela1905 ďakujem za vysvetlenie 😉 zas mi to niekto zle vysvetlil 🤦‍♀️😃😅

adkaaa
4. okt 2018

@janickalili Ahoj Miska ti to vysvetlila spravne.Tak to mam vysledky z krvi.😉Ucime sa cely zivot,aj ja som bola z toho jelen a postupne sa vsetko ucim😉A ty sa mas ako?

janickalili
4. okt 2018

@adkaaa Kde ti robili Tripple aj si niečo platila ? Ja sa mám už konečne lepsie ,ďakujem 😊 do teraz mi bolo zo všetkého straaaaašne zle 🤮🙈😖 nič som nejedla, nič som nepriblala za 4 mesiace ešte som aj schudla 😕 nemohla som meso ani žiadné salami 🙈 do obchodu som nemohla chodiť keď som videla pult plny salámou hneď ma naplo,utekala som preč ináč by som sa cela ogrcala🤦‍♀️ Teraz posledné 4 dni mi je už klop klop lepšie 🙏 asi sa mi už vracia chuť , chvála bohu 🙏 a ty ako sa cítiš? Tebe už približne povedali čo čakáš 🤗 ja sa dozviem až 24.10 ideme do MT k Grochalovi na ultrazvuk už sa nevieme dočkať😍