Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
@katka8817 su uzasne a dokonale !!!!!!
Dievcata 35+3 a uz som bez krcka, otvorena, branka pripravena 🙂 mam to cakat kazdu chvilku. Akurat porodnica kde chcem ist, tak berie az od 36+0, inak budem musiet ist do inej (vyssie pracovisko). takze par dni rozhodne o tom,kde nakoniec porodim.
Vy co nove ?????
@darci17 inak ty si tiez nebola v Brne v Reprofite ? Pozeram ti do profilu, si v 36 tt.
Ja som bola na vklad 25.7.2018.
@babikadaska áno reprofit Brno. 24.7:)
@darci17 jeej tak to mali embryologovia aj dr.asi akurat stastnu ruku :D
@babikadaska určite, zdvihneme im pozitívne štatistiky 😉
@babikadaska Ahoj nakoniec pojdes prirodzene ako Katka. Drzim silno palce!!!Budeme cakat kedy napises ze uz mas po. Ja idem zajtra na poradnu do nemocnice, uvidim co mi povedia. Dnes som mala energie ako keby som ani tehotna nebola tak myslim ze bude vsetko po starom.
@babikadaska držím palce❤❤❤
@katka8817 a kojis prosim ta? Rozbehla sa laktacia ?
@babikadaska áno kojím, ale aj dokrmujem, dávam nutrilon nenatal 0
@katka8817 to som presne citala na fore,ze nutr.nenatal sa dava takym mensim miminkam. A AKE TO JE KED UZ SU NA SVETE,PRI TEBE/VAS?????
Ahojte,po dnesnej poradni sa mam hlasit v piatok rano o 7:00 na lacno v nemocnici.Mam naplanovanu sekciu,kedze stale ani naznak otvorenia a mala je vysoko a velka.Uvidim ci sa to do piatku este nezmeni.Dam vam potom vediet ked uz budem moct pouzivat telefon.
@babikadaska je to nádherný pocit, neviem sa ich nabažiť
@adkaaa super, držím palce
@adkaaa ahoooj ako sa citis pred zajtrajskom ????
@katka8817 vcera som si nasla porodnicu v čr, kde ma skusia odrodit prirodzene. Das mi takto narychlo nejaky tip? Rodila si poleziacky ? Pomahali ti po plode A porodit plod B oxytocinom,alebo to slo pekne samo? Chodila si na nejaky predporodny kurz? Chcem si stihnut precitat aspon nieco o dychani pri kontrakciach alebo co... som v panike.
Rodila som starou klasikou po ležiačky a šlo to tak rýchlo, len som tlačila presne vtedy a tak ako trebalo,aby nenastali komplikácie a šlo to ľahko, mňa ani nenastrihovali
@katka8817 ako si vedela kedy mas tlacit ? Hovoril ti doktor?
@babikadaska treba tlačiť počas kontrakcie a vtedy keď povie lekár, no hlavne tlačiť do zadku ako na stolicu, nie do hlavy
@adkaaa myslim na teba odvcera !!!! Z celeho srdca blahozelam a tesim sa velmi,ze to dobre dopadlo !!!! Aj uz trosku zavidim,ze malicku uz mas pri sebe konecne 😍 rychle zotavenie ti zelam.
@adkaaa Gratulujem a želám veľa šťastia a zdravia 🙂
@ivankalaco a ty ako?
@katka8817 Zatiaľ všetko v poriadku 🙂 Mám 24 dní do pôrodu.. budem rodiť prirodzene, len ak by boli nejaké komplikácie, tak až vtedy by bola sekcia. Aj sa teším a aj sa bojím.. naposledy som rodila pred 22 rokmi 🙂
@ivankalaco super, tak držím palce a veľmi ti to prajem, užívaj si to, ja si tým všetkým prechádzam po 11 rokoch a je to prekrásne, neviem sa ich nabažiť a spustiť z nich oči

@katka8817 neuveriteľne, že v nás rastu take dokonale bytosti. Všetko dobre a veľa radosti.