Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
@janickalili Gratulujeeeeeem 🙂
@ivankalaco ďakujeeem 😍
@janickalili Supeeeer a grutulujeeeem😍😍😍Tesim sa s tebou!!!Presne poznam tvoje pocity😉Len nech je vsetko ako v poriaku🙏
@adkaaa dakujeeeem 😘😘😘 zajtra skúsim ešte jeden test spraviť a pondelok krv , ty v utorok ✊budem na teba myslieť 🙂 svoje výsledky budem vedieť až v utorok lebo idem na krv svojmu gynekológovi , tak potom píšem 🙂 ❤️
@janickalili Tak zajtra spolu testujeme a v utorok sa dozvieme vysledky z krvi spolocne😉Ty asi skor ked uz v pondelok ti roberu,ja budem cakat do poobedia...Ale uz mam plan na utorok tak nam to ubehne...Len nech je zajtra silnejsia druha ciarka❤
@janickalili Ano mam tak v plane ze ked budu testy pozitivne tak pojdem do Martina,ak by neboli tak idem len k svojej gyn.Vlastne k svojej gyn.pojdem tak ci tak 20.7.na kontrolu kedze som na pn.Uvidim ako sa bude tesit,velmi je mila a dobra...Vzdy ked som prisla na kontrolu tak sa ma pytala od dveri ze ci som uz tehotna...Konecne by som jej chcela povedat ze je to tam😍😍
@adkaaa
@janickalili baby ja sa tak teším že nám to vychádza ,😍😍😘 dúfam že všetko dobre dopadne budem vám držať palce na krv ale to už bude asi iba formalita 😋
@princess59 Kiezby si mala pravdu mam velky respekt pred tou krvou,bojim sa ako ked som vcera robila test...A ako sa citite?Lebo ja divne,co sa tyka zaludka a unavy celkovo
@lilkim1to mi je luto😢 Uplne ta chapem ja som po neuspechu na mk ani nechodila dobre dlho😔...Aj mas este mrazacikov?
@adkaaa ja som ako také mača....kam má položia tam by som spala 😂 ale to skôr pripisujem progesterónu...a brucho ma tak čudno ťahá ...ale nie ako pred menštruáciou....
@adkaaa Pondelok mi zoberú krv a v Utorok budú výsledky pred obedom ako zvyčajne , tak výsledky budeme vedieť skoro na rovnako 🙂 už sa teším kedy si napíšeme že je krv pozitívna a HCG krásne vysoké 😃😍🍀🍀
@lilkim1 Dakujem ti zo❤A pre posledneho bojovnika pojdes ked to budes citit ze je to prave obdobie😉Verim ze sa budes coskoro tesit...Vela stastia
@princess59 Tak sme rovnako unavene,tiez by som len spala🙂
@janickalili No to ma velmi zaujima ta hodnota aka bude,lebo co citam tak to byvaju ine rozdieli v tych cislach....jedna mala 120 HCG,druha 960 no vobec netusim ake maju byt hodnoty aby to bolo pozitivnve
@adkaaa @princess59 holky to robí ten progesteron ja som zneho tiež staaale unavená 😴 vyhodil ma sprovozu 😂 koľko krát nevladzem skoro nič spraviť 🙈 hneď som vyčerpaná 😂 a kde je ešte 9 mesiacov oooch joj😂😂
@adkaaa krásne ti zosilnila čiarka 🤗 ja dnes takto
@janickalili aj tvoja je silnejsia

Pozerám tie vaše pozitívne testíky a teším sa s vami

@ivankalaco dakujeme ty nas budes nasledovat na konci jula... Musi to tebe aj vyjst ved si nam zalozila temu....

@adkaaa
@janickalili baby super čiarky už sú ako z katalógu 😚😚😚 ja v tej mojej nejaký rozdiel nevidím lebo som mala iný test... Takže som rada že je pekne viditeľná 😊 a ďalej to neriešim...ale hrozne sa teším už...a neviem či si to namýšlam ale chodím často cikať a mám pocit že sa mi zlepšuje čuch...ťahá ma brucho a o únave ani nehovorím....ak to takto pôjde ďalej budem ako šípková Ruženka.....
@adkaaa Ďakujem

@princess59
@adkaaa
@janickalili ahojte, krasne pozitivne testiky, som rada, ze jul je taky plodny 🤗, ja som na tom rovnako, dned 12 dpt a cuch tiez zacinam mat ako superwoman 😎
@lucia262 princess59 adkaaa veľmi sa teším baby že nám takto krásne vychádzajú testiky 😍🍀🍀🍀🤗
Baby, napadla ma taká vec, poraďte mi keď viete, od Februára som pn teraz keď sa potvrdí tehotenstvo tak budem pokračovať pn kým neporodím a to bude dokopy 15 mesiacov čo budem doma , podľa informácií čo som sa dočítala maximálne pn mozem trvat rok , alebo v tomto prípade je to ináč ? Alebo ako to vymyslieť,ukončiť pn a o pár dni začať novú ?
@janickalili Tak to ti neporadim,lebo netusim...Este som sa s tym nestretla...Mozno ked zmenia diagnozu v pn tak to mozes tahat aj dlhsie ale nebudem to tvrdit ked ozaj neviem...To ma len tak napadlo...

@adkaaa ahoj nedalo mi to a testla som 🙂 a vieš čo ? Je to taaaaaaam 😂 ja som sa od šťastia rozplakala 😄