Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
@janickalili malo by to byť tak že ti zmenia diagnózu..v podstate ťa vypíše gynekológ na rizikové tehu...alebo sa vráť na jeden deň do práce a znova PN...
@janickalili Ozaj, napadlo ma ešte, že na stránke sociálnej poisťovne sa dá poslať otázka do poradne.. mám s tým dobré skúsenosti. Skús im tam napísať, do pár dní dostaneš odpoveď, ktorá bude hlavne pravdivá.. nie len naše dohady.. 😁
@janickalili Aj ja som v deň odberu krvi (13. deň po ET) mala taký istý výsledok na tom istom teste a výsledok krvi bol pozitívny 😀. Držím palce, aby ti výsledky krvi potvrdili to, čo ukazujú močové testy 😉
@michaela1905 ďakujem 😘😘❤️❤️
@janickalili Gratulujem 🌹🌹🌹
@ivankalaco ďakujem ❤️
@janickalili Gratulujem ti,zajtra budeme cakat spolu..😘
Baby ahojte. Sledujem vás a som nesmierne šťastná, že vám to tak krásne vychádza. Všetkým gratulujem a prajem, aby ste to dotiahli do šťastneho konca.
@adkaaa
@janickalili baby kedy asi budete zajtra vedieť tie výsledky ?? :D ja som už tak zvedavá na tie hodnoty vaše 🙂 netuším ako sama zo sebou vydržím do piatku :D a len tak pre info ? ako sa cítite ? všetko v pohode ? alebo už pociťujete nejaké tehu zmeny ? inak ja som si včera robila tiež ten digi test a vyšiel mi úplne rovnako ako tebe a to som za vami pozadu o pár dní .... a dnes mi konečne priniesol kuriér krvné tehu testy :D.. ale bojím sa pichnúť do prsta.... tak sú v poličke
@princess59 ahoj, ja som dnes 13 dpt 2 hatchujucich blast a hcg mam 670, podla tabuliek priemer, mne sa zda malo 😔
@lucia262 Gratulujem 😘. Ja som mala na 13 dpt jedného embrya HCG 302,8 a výsledok bol pozitívny 😀 Nestresuj sa zbytočne.. ak si v limite, to je dôležité.. užívaj si super správy 😁
Ahojte, dievčatá 😊 Idem sa k vám pridať. Dnes mi bola vložená včasná blastocysta ( teda aspoň tak mi to bolo povedané 😊). Som 18.ty deň cyklu, takže presne na 10ty deň od transferu by som mala dostať menštruáciu. Ale dúfam, že tá nepríde a budem mať také krásne testy ako vy 😉
@princess59 Ahoj tak super ked aj digi vysiel pozitivne...Ja uz ten nestihnem lebo kde som dnes bola v lekarni tak ho nemali...Uz musim vydrzat do zajtrajsej krvi...Vysledky mne budu volat po 14-tej...tak ja dam vediet az tak poobede.
@lucia262 Gratulujem ti mamina🤰Hlavne ze je pozitivne,ako napisala michaela 1905 nestresuj sa ...Ja ak bude pozitivna krv tak ti poviem aku mne namerali hodnotu...
@elimu Tebe drzime silno palce aby si sa coskoro tesila z testikov tak ako sme sa aj my...Vela stastia!!!
@lucia262 no podľa toho čo píše Miška tak si na tom tak akurát 🙂 nestresuj sa a teš sa máš pozitívnu a krv a si tehotná!!!! jupíííí, ja teším s tebou a všetky zlé myšlienky hoď za hlavu... aj keby sa uchytila iba jedna fazuľka stále je to obrovské šťastie a dôvod na radosť. Budem držať palce aby všetko dopadlo podľa tvojích predstáv 😍😘😘
@elimu tento mesiac je prudko plodný takže si si dobre vybrala :D držím ti palce 🙂
@adkaaa Ďakujem 😘 A vám baby gratulujem 😉
@princess59 Ďakujem 😘 A dúfam, že máš pravdu. Ja som mala mať vklad už minulý mesiac, ale kvôli riziku OHSS mi ho preložili o mesiac neskôr, tak dúfam že to teda vyjde. Iné si ani nepripúšťam 😉
@adkaaa to do zajtra už vydržíš 🙂 mne sa muž smeje že ako zvládnem 9 mesiacov čakania keď už teraz chodím nervózna ako tiger v klietke :D strašne som nedočkavá
@princess59 ahoj, vyskedky budem volať okolo obeda tak mi povedal Gynekolog ,cítim podbrusku take jemne ťahanie sem tam slabo pichne, mám strašnú chuť na polievky 😂 včera som si uvarila za veľký hrniec slepačej polievky 😂 dnes som ju jedla asi 5 krát 😂 ,teraz keď rozmýšľam nad chúťkami tak ma napadlo,po vklade sme isli na dovču a tam som si všimla že som mala stále chuť na hovädzí vývar 😂😂 a to som ešte ani nevedela že som tehu 😃 takze ja frčím na polievkach 😂🙈
@adkaaa jasneeee potom píšeme hodnoty 👍🤗 🍀
@janickalili ja som v kuse hladná a mám chuť iba na slané veci....dnes som obedovala 3x 😅😅
Ahoj baby, takze už mám vyskedky🤗 HCG je 601 doktor povedal že to je dobre 😊 teraz čakám na vaše hodnoty držím palce ✊🍀
@janickalili gratulujem 😘😘
@princess59 ďakujem 😍😍
@janickalili Gratulujem 😘
@janickalili super gratulujem ja budem vediet az poobede... Potom dam vediet...

@michaela1905 ďakujem 😍😍

@janickalili Ahoj. K otázke sa ti vyjadriť úplne presne neviem ani ja.. len pokiaľ viem, tak PN platí sociálna poisťovňa maximálne 52 týždňov.. no ak teraz otehotnieš, termín budeš mať niekedy cca v marci tuším... No a 6 týždňov pred termínom sa už vypisuješ na materskú... To by ti myslím mohlo výjsť.. či nie?? Dokonca som sa dočítala na stránke sociálnej poisťovne, že pokiaľ si na PN, môžeš ísť na materskú už tuším od 32. týždňa tehotenstva... Skús porátať.. možno ti to výjde presne na chlp.. 😀