Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
Pripajam sa k vam dievcata, KET 3.7. v Heliose v Kosiciach, a dnes 14dpt hcg krasne 1675, ani tomu nemozem uverit, vkladali sme jedneho bojovnika, velmi sa tesime a dufam ze to konecne po tolkych rokoch dotiahneme do stastneho konca 🙂 dali mi kontrolu usg 31.7. vraj by malo byt aj srdiecko uz....taze ma cakaju dalsie dva tyzdne cakania 🙂 drzim aj vam silno prsteky a dievčatám co uz maju tiez potvrdene z krvi gratulujem..... Jul vyzera byt velmi dobry mesiac 🙂
@lenusqa44 Gratulujem 🌹🌹🌹
@ivankalaco ďakujem 🙂
Baby, vy ste tu tento mesiac dosť úspešné, tak sa vás idem spýtať. Ako ste na tom s kávou? Hneď ste ju vysadili od transferu? Ja som bola včera na tom vklade a tak dnes som si nedala kávu, doteraz som pila 3 denne a moje telo to dosť pociťuje, teda aby som bola presnejšia, moja hlava, ide mi ju od bolesti rozstrelit😏
ja som začala stimuláciu v piatok 13teho. Snáď to teda bude šťastný dátum.
@elimu ja som sice mala transfer v aprili ale kávu som neprestala pit. Aj lekárka v centre mi povedala že cca 1 káva denne je ok. (Stále ju pijem).
@ingelika78 Jej, ďakujem, potešila si ma tvojou odpoveďou 😊 Idem si teda asi jednu uvariť. A teda ak som správne pochopila, transfer bol úspešný, tak gratulujem 😉
@e1i Ahoj, podelis sa o info ohladom stimulky? Cim, kolko a ako dlho budes stimulovat? Moja stimulka nejde dobre, uz stimulujem od 3.7 Menopurom a stale to vyzera biedne, tak ma zaujima ako to funguje u inych. Vdaka
@elimu áno bol a dakujem! Som inak 16tt a stale pijem kávu - ale fakt len tu jednu 🙂 Tebe drzim palce!
@anavianavi uvidíme stvrtok po sone. mam gonal 125 jednotiek
@ingelika78 V tom najlepšom ti závidím, dúfam, že aj u nás to bude už tentokrát úspešné. Už sa snažíme 7 rokov. Bohate mi bude stačiť jedna ranná kávička 😊 Ďakujem za radu 😘
@e1i tak daj vediet, ako rastu foliky. Ja idem zajtra na kontrolu, moj pocet je zalostny.
Ahojte tak HCG 1002😍velmi sa tesim a neviem kedy tomu uverim🙂este stale tomu neveriiim🙂Dokonca rano na sone videl dr.moju bublinku a mala 1,4 mm...Aj fotku mi vytlacil😍Nie casto vidi na 14dpt nieco na sone ale u mna videl...A s tou kavou som sa prave pytala ked mi volali hodnotu hcg,kludne 2 kavy denne...Ja ostanem asi pri tej jednej tak ako som zacala v den transferu,jednu rano a dost...Predtym aj 5-6 denne.
Tak vam vsetkym gratulujem a cakatelkam drzim palce aby nas coskoro nasledovali🙏
@anavianavi @elimu caute baby, ja zacinam zajtra pichat gonal..drzim Vam palce..na kontrolu idem az buduci pondelok na 7 dc..
Dievcata, po vklade Ste aj nieco robili specialne? Kludovy rezim, anasovy dzus atd?
@adkaaa no vidíš to je super 🙂 veľmi sa teším s tebou, ododnes si už oficiálne kinder verzia (2 v1) :D
@anavianavi ahoj, nic specialne, prve 3 dni light rezim, potom som chodila do prace a po veceroch cuckala decku cerveneho
@elimu ja som pila kávu úplne normálne dve presá denne a ani ma nenapadlo sa tým nejako po transfere zaoberať ale keď mi vyšiel pozitívny test tak som to obmedzila na dva dni na jednu ráno a poobede som nevládala fungovať.... tak normálne dávam dve ale nevypijem celé .... pristihnem sa že si dám tak polku šálky a viac mi nechutí :D uvidíme ako to pôjde ďalej .....
@adkaaa gratujeeem 😘 😘😘
@janickalili dakujem😘😘😘
@princess59 Vieš, že ani ja som sa tým nezamýšľala. Len včera po vklade sme sa zastavili u švagrinej a keď som si od nej pýtala kávu, tak mi hneď vravela, že by som nemala, lebo vyvoláva samovoľny potrat. Tak som začala stresovať dnes, či môžem. Ale som rada, že prax to vyvracia 😉
@elimu pokiaľ jej nepiješ na litre tak by nemal byť problém..... ja som hľadala aj na nete a 2-3 šálky denne nemôžu uškodiť a určite sa budeš cítiť lepšie s ňou, pokiaľ si na ňu zvyknutá, ako byť nervózna bez nej :D
Ahojte dievcence je niektora z vas aj taka co sa lieci na hematologii - syndrom lepivych dosticiek ako ja?Picham Clexane a uzivam Aspirin od KET-u.Po potvrdeni som sa mala hlasit na hematologii na dalsie odbery,hned ma objednali,len by ma zaujimalo ake boli dalsie postupy...
Dievcata, prosim radte, musim sa rozhodnut do 20.00 kedy picham Ovitrelle.
V piatok mam planovany odber vajicok. Folikulov je pocet 4. Malo. Bezne mam nad 10. Mensi pocet je pravdepodobne dosledok potlacenia funkcie vajecnikov liekmi na zaciatku procesu. Mala som dlhy protokol.
Lekar mi povedal, ze na mna aplikovali standardny postup, ale ja som specialny pripad. Povedal, ze mam 2 moznosti:
1. v piatok odber a nasledne transfer. Moze byt ziadne, jedno, asi max 2 embrya. Ziadne na zamrazenie.
2. prerusit to a zacat znova a cakat kym bude folikulov viac, coho by som mala byt schopna. Otazka je, ci to bude mesiac, dva. Aplikovali by na mna trochu iny postup, ale nie extra odlisny. Vysvetlil, ze kvalitu vajicok este nepoznaju a v principe nejde o kvantitu, ale kvalitu. Povedal, ze z medicinskeho hladiska sa odber oplati, z financneho nie.
Proces ma stoji cez 8,000e. Ak to ukoncim bude ma to stat 2,000 teraz + 8,000 nabuduce = 10,000. Ak to spravim s hocijakym vysledkom, je to 8,000 + nabuduce 8,000 = 16,000.
Mna napada tretia moznost. Skusit samy, ale riskujem trojicky + a nasledny potrat a mimomaternicove tehu.
co by ste robili? dakujem

@adkaaa ďakujem 😍