Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
Ach, dievčatá, dnes som mala telefonát z centra a ten vo mne vyvolal trochu obavy 😔 Volali mi, že ostatné embryjka sa prestali vyvíjať. Na KET mi rozmrazovali 4 jednobunkove embryá, z toho sa na piaty deň dostalo len jedno do včasnej blastocysty a to mi vložili. Tak som sa začala strachovať trochu, že aj to sa prestane vo mne vyvíjať. Ale snažím sa myslieť pozitívne a verím že všetko dobre dopadne. Už musí. Chcem sa už konečne tešiť aj ja z // čiarok a mať tehotenské bruško. Budú to ťažké 2 týždne.
Ahojte baby, tak sa k Vám konečne pridávam, v utorok idem na prvý KET (ET nebol) dúfam že sa pridám do júlovej pozitívnej štatistiky 🙂
Ahojte dievčatá..včerajšia návšteva v centre dopadla na jednotku..sliznica cez 10 a super spermie..podarilo sa oplodniť 8 vajíčok metódou ICSI , dnes máme 6 emryí..už len veriť a dúfať, aby ich čo najviac prežilo do 5 dňa..V utorok 9.30 mám vklad, neviem, ako to dovtedy vydržím..
@ivankalaco viem čo prežívaš 😃 my s mužom sme poriadne ani nespavali za tých 5 dni ako sa kultivovali embrijka, psichyke to dá poriadne zabrať 🙂🙈 ale treba dúfať 🙏byt pozitívne naladená 🙂 tešiť sa že si onedlho jedného chrústika zoberieš domov 🤗 uvidis všetko dobre dopadne 😘 držkám ti všetky päste ✊✊✊✊ 🍀🍀🍀🍀
@janickalili Ďakujem 🌷🌷🌷 ..nie každý chápe to, čo prežívame, ale v tejto chvíli nie je pre nás nič podstatnejšie..
ahojte, mňa čaká posledný KET o tyzden v piatok. máme blastocystu,oproti tým predtým je trošku pomalsia, ale veď uvidíme.
Dnešné výsledky krvi sú pozitívne...ale hodnota sa mi moc nepozdáva...asi je 317 málo....🤔
@ivankalaco Vydržíš, budeš musieť 😉 Ale poznám to, tiež som bola na ihlách a teraz som asi na ešte väčších. Radosť sa strieda s obavami. Držím palce ✊
@princess59 A čo ti povedali? Podla môjho laického posudku je to v pohode. Gratulujem 😉 Mňa čaká ešte dlhých 10 dní do výsledku. Dnes som ešte len 4 DPO.
@princess59 Gratulujem 😘 hodnotu nerieš.. hlavné je, ako zhodnotili výsledky lekári 😉 ja som mala hodnotu ešte nižšiu 302,8 a momentálne by som mala byť na konci 7tt.. tak sa zbytočne netráp zbytočnými maličkosťami... Teš sa, že sa to podarilo a užívaj si.. 😉❤️
@ivankalaco Teraz budeš v napätí, že koľko drobcov ti prežije PK.. ale to je ešte nič, oproti tomu, v akom napätí budeš potom tých 14 dní do odberu krvi.. to ti garantujem.. viem o čom hovorím.. a po krvi ďalšie dva týždne, kým ti zase potvrdia na sone, že je všetko v poriadku a srdiečko drobcovi tlkoce.. atď.. stále budeš v nejakom napätí.. neboj, zvládneš to.. všetky si tým prechádzame.. držím palce 😉❤️ všetko dobre dopadne 😉😉
@michaela1905 ďakujem 😘😘😘 si ma teraz poriadne ukľudnila 🙂 lebo som chodila od včera ako bez duše...
Ahojte, môžem sa k Vám pripojiť, dnes som 8 DPT 4 dňovej morulky, no nevydržala som to a skúsila som testík, druhá čiarka tam je aj keď slabučká, ale vidno ju voľným okom, aj manžel ju hneď videl, tak skúsime znova o 2 dni či budeme silnieť. Držím všetkým palce.
@princess59 Ahoj gratulujem ti,neries hodnotu ale tes sa ze je to pozitivne!!!Aj ides znova na kontrolu do centra,alebo k svojej gyn.?
@katka8817 Pekne vitame v uspesnom juli,a gratulujem k //.Potom nam mozes poslat aj fotky testikov,aby si pekne motivovala kocky ktore sa estelen chystaju na vklad.
@elimu Ahoj ty ver hlavne tomu co mas v brusku,ostatne uz nebudes potrebovat...Vela stastia a informuj nas!
@ivankalaco Ahoj a tebe sa ako vyvijaju embrya?Volala si dnes?V utorok drzim palce nech sa poriadne zahrizne malinke!!!
Ja sa pomalicky trapim so zubami,chytil ma silny zapal asi sa nevyhnem antibiotikam...Cakam na pondelok kedy bude uz moj zubar po dovolenke...Jeho zastupujuci robil len nevyhnutny ukon a na pohotovosti tiez...Silna bolest ale bojujem...Mam z toho aj horucky tak uz som si dala aj paraleny kedze mi moja gyn.povedala ze mozem kazdych 6 hodin.Pravdaze len ked je to uz nevyhnutne tak si dam,inak trpim...Bojim sa o bublinku aby to nevzdala kedze ani jest sa mi neda,len riedku stravu a mam ten zapal v tele...Inak pekne podrastla,vcera ma gyn.pozerala a uz bola ovela vacsia ako v utorok v centre...Stale sa jej prihovaram ze mamina to vydrzi kvoli nej len nech ma neopusta...Dufam ze nechytim zapal okostnice alebo este nieco horsie,lebo zubar mi v piatok povedal ze pozna pripad ked na to jedna pani zomrela,velmi ma povzbudil kedze som tehotna, revala som ako male decko...
Drzim vam palce nech vas choroby obchadzaju a cakatelky aby transfer bol uspesny!!!
@ivankalaco ja mam ET 25.7. 🙂 takze nas caka spolocne nekonecne cakanie na vysledok. Testovat budem uz od cca 7 dna :D
Je to moj stvrty transfer (1x et, 2x ket) a testujem vzdy a kazde rano.
Je to sice na nic,lebo 2x bol test pozitivny a 2x to bolo biochemicke tehotenstvo,ale verim,ze tentokrat to vyjde,a preto chcem vidiet pozitivny tehotensky test co najskor 🙂
Dievcata...mam si dat vlozit jedno alebo dve embrya ?? V stredu mam ET a velmi uvazujem o tom,ze si dam vlozit dve...
@adkaaa oooj to mi je ľúto, dúfam sa rýchlo dáš do poriadku,nepočúvaj hlúposti viem že sa teraz bojíš o bublinku ale doktor ťa dá do poriadku uvidis,budem myslieť na teba 😘 potom sa ozvi, ale už len dobrou správou že zub je už poriadku 🙂 držím palce 🍀😘
@elimu ďakujem 🌹🌹🌹sú to naozaj veľké nervy..Aj ja tebe držím palčeky 🙏🍀😘
@michaela1905 Ďakujem 🌷🌷🌷🌷 ..viem, že ani dve čiarky neznamenajú víťazstvo..ale musíme veriť, že tento krát to všetko dobre dopadne 🙏🤰👶
@babikadaska Ja by som si veľmi chcela dať vložiť dve, ale v mojom prípade mi to lekár nedoporučuje ..
@adkaaa Držím ti palčeky, nech si čo najskôr v poriadku a nech sa bublinka drží ❤❤❤ Včera mi písali z centra, máme 2-4 bunkové embryjká a 3-2 bunkové embryjká..modlím sa, aby vydržali do 5 dňa 🙏🙏🙏
@babikadaska Ja mám ET 24.7. o 9.30..už sa teším..Moje domáce zásoby 😂😂😂
@adkaaa Neboj, budem informovať 😉 Och, s tým tvojím zubom má to mrzí, ale neboj, zvládneš to a dr ti pomôžu.
@babikadaska Ja som si vždy dávala vložiť 2, keď sa dalo. Teraz mi vložili len jedno. Ale keby môžem idú dve 😉
@ivankalaco Pekné zásoby 😊Od ktorého dňa chystáš testovať? Ja zatiaľ nemám ani jeden test doma a vôbec netuším, kedy mám začať testovať 🙈
@elimu Budem sa snažiť prvé 3 - 4 dni netestovať..dlhšie to asi nevydržím 😂😂😂
@ivankalaco moja ty mas fakt riadne zasoby tych testov len aby ta to zbytocne nestresovalo
@ivankalaco 😂😂😂Wau, závidím ti v dobrom, mne strašne chýba nato odvaha.
@bucko555 Neboj 🙂

@anavianavi ahoj ja som mala na utz iba tri folikuly nakoniec mi odobrali 5 vajicok 2 neboli vidiet na utz. 4 sa oplodnili 3 dozili pk. Na uspech staci jedno kvalitne.