icon

Embryotransfer v máji

susinka2901
27. apr 2018

Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia Et/KET v máji tak sa pridajte. Môžme tu pridávať pocity po ET a testiky. Vwerim,že len pozitívne správy. Mňa čaká môj prvý ET 2.5. 😉

riona
12. jún 2018

@vyhuelka vkladali sme dve embrya. Baby nestraste stvorcata je uz vela.

susinka2901
autor
12. jún 2018

@riona super správa. Držím palce aby všetko prebiehalo dobre až do šťastného konca. Gratulovať si budeme až keď porodime. 😉 Tehulkujeme spolu 😘👌💙✊👣🍀

vyhuelka
12. jún 2018

@riona uvidíš na sone o dva týždne 🙂 som zvedavá 🙂 ale hlavné je nech sú deti zdravé 🙂 jedna kočka tu vkladala jedno a má jednovaječné dvojčatá 🙂 mne preto nechcel dr povoliť vklad dvoch :-/
hlavne nebuď v strese a teš sa 🙂 ešte nič nie je isté 😉

riona
12. jún 2018

@vyhuelka mna ani len vo sne nenapadlo ze by sa to podarilo a este viacnasobne tak preto som vlozila dve. Ja som hormonalne na tom uz nie moc dobre. Mam 39 rokov a vysledky som uz mala aj take ze som v prechode.

ingelika78
12. jún 2018

@riona to vazne?? Tak to gratulujem este dvojnasobne! Inak nie si sama aj ja mam 39 rokov. Ale vlozene iba 1 embryo 🙂

evaachesa
12. jún 2018

@lucia1906 jooj je to na nic :( ale musime ist dalej a zotrvat az kym to nevyjde ... a urcite sa to raz podari neboj .. uvidis co ti povedia v imunovital ..ja mam termin az o mesiac

vyhuelka
12. jún 2018

@riona tak je to prekvapko 🙂 vidíš tak konečne 🙂 človek ked najmenej čaká tak to výjde 🙂

riona
12. jún 2018

@vyhuelka co ti poviem ja som si ani.len test nespravila. Dokonca minuly tyzden som mala rigorozne skusky. Takze stres urcite bol. A nemala som ziadne pocity. Teraz uvidime ze co dalej este sa moze stat vselico.

vyhuelka
12. jún 2018

@riona určite to bude v poriadku 🙂 daj vedieť ako pokračujete 🙂 veľmi držím palce nech je všetko super 👌🤰❤️🍀

skovarik
13. jún 2018

@susinka2901 ahoj gratulujem ti ..drzim palce aby bolo vsetko v poriadku..ja cakam testovat som sa neodvazila..pondelok idem na krv..

riona
13. jún 2018

@susinka2901 ako sa rata to tehotenstvo? V ktorom tyzdni sme vlastne?

susinka2901
autor
13. jún 2018

@skovarik ahoj ďakujem. 😍 Ja som sa odvážila,len pretože som spinila presne ako pri ET,ale toto spinenie po 2 dňoch ustupilo. A tak som skúsila. Bola tam čiarka,ale najprv som to pripisovala pregnylu. Pichala som si 2250 IU prvý a tretí deň po. A potom som sa rozhodla testovať každý deň či bude miznut. Našťastie pekne silnela. No stále som akosi neverila až keď mi volala sestrička,že teda som tehotná. 😉 Držím palce je to úžastny pocit,spojený so strachom aby všetko bolo dobre 💙✊🍀. Potom daj vedieť ako si dopadla. 😉

susinka2901
autor
13. jún 2018

@riona vieš,že ani neviem. No ja som išla v prirodzenom cykle čiže by to malo byť 4TT+5 dní,ale nie som si istá. Veď doktor povie o 2 týždne. Ty máš kedy kontrolu? 😉

riona
13. jún 2018

@susinka2901 ja idem 28.6.

susinka2901
autor
13. jún 2018

@riona ja 25.6 😉

skovarik
13. jún 2018

@susinka2901 tak je to cakanie nekonecne..uz nech je pondelok ..aj ked tie pocity vomne sa buria ci to vislo..ale verim,ze ano❤️😇

skovarik
13. jún 2018

@riona gratulujem ti
@susinka2901 tak sa len pekne gulatte dievcata

susinka2901
autor
13. jún 2018

@skovarik áno poznám to. Ja teraz čakám ďalšie dlhé 2 nekonečné týždne na prvé sono. Už síce viem,že som tehotná,ale teraz zas rozmýšľam nadtym či bude všetko v proiadku o 2 týždne. A viera je veľmi dôležitá. Ja som to nevzdala ani keď som spinila a stále som hladkala bruško a prehovarala bublinku nech vydrží s nami,že s ockom ju máme už teraz radi. 💙🍀

riona
13. jún 2018

@susinka2901 mala som.ist 26.6 ale nevyhovovalo mi to

riona
13. jún 2018

@susinka2901 jasne ze vsetko bude v poriadku. Ja mam len trosicku strach kolko ich tam bude.

squ1rrel
13. jún 2018

@riona a na kolkaty den ti robili hcg?

riona
13. jún 2018

@squ1rrel na 15 den ked ratam aj den vkladu

squ1rrel
13. jún 2018

@riona tak to som veľmi zvedavá že koľko ich tam bude 😁

riona
13. jún 2018

@squ1rrel tak min dve a max. Styri. 😀 ta hodnota je fakt ze vysoka a mozno sa v labaku pomylili.

squ1rrel
13. jún 2018

@riona hehe. Možno máš len prirodzené vysoké hladiny 🤪🤪🤪👨‍👦‍👦. Ja mám zase príliš nízke. o 2 dni skor ako ty som mala 218 a dr tomu nedával veľkú šancu.

skovarik
14. jún 2018

@riona
@susinka2901 chcem sa vas spytat som 10den po ket 33dc beriem progesteron ale mam pocit na ms mali ste aj vy take??obcas mam bolesti v krizoch a vajecniky citim kdetu a prsia ma bolia ale to mna bezne pred ms tak to ani neriesim.od vcera mam take pocity doteraz som sa citila super..test som neskusala nemam odvahu🙈😃

susinka2901
autor
14. jún 2018

@skovarik áno pocit na menštruáciu môžeš mať kľudne. Ja to mam stále aj teraz. Je to dosť častý príznak. Aj moja sestra mala pocity ako na menštruáciu a tiež už má doma skoro 2 mesačného krpca.😉 👌 A nechceš naozaj skúsiť ten test? 😉✊🍀

riona
14. jún 2018

@skovarik mna stale pobolievaju vajecniky raz jeden raz druhy. Tiez som nemala odvahu spravit si test. Podbrusko ma bolelo len 4 dni po vklade. Prsia mam jemne citlive odvtedy ako som zacala uzivat utrogestan.

riona
14. jún 2018

@susinka2901 tak a dnes mi boli nasadene antibiotika na tie mocove cesty. Celu noc som prechodila v bolestiach. Chcela som si dat urologicky caj ale moje deticky nechceli a dali to najavo ze som ho hned vygrcala. No a uz som tak trpela že som si dala paralen ale ten tiez nechceli a skoncil v zachode. Byva mi zle od zaludka vzdy navecer.

susinka2901
autor
14. jún 2018

@riona och tak to ti nezávidím. 😏 Dúfam,že to čoskoro prejde. Mne našťastie zatiaľ nie je zle. Bolia ma nohy,prsia,kríže a raz-dvakrat denne má pichne vo vaječníku,ale to je zatiaľ tak všetko. Uvidíme či niečo pribudne neskôr. 😉