Embryotransfer v máji
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia Et/KET v máji tak sa pridajte. Môžme tu pridávať pocity po ET a testiky. Vwerim,že len pozitívne správy. Mňa čaká môj prvý ET 2.5. 😉
@vyhuelka ahoj takže bola som na sono. Podľa sona som 6TT+2 dni. Zatiaľ doktor stále videl,len vaky. Povedal,že už vie potvrdiť,že sú to teda 2 vaky,ale plod stále nevidel. Podľa neho je ešte skoro a objednal má 10 dní a ak tam dovtedy plod nebude tak to budeme riešiť. Vravel,že môže byť prilepeny k stene toho vačku,že ho ešte nevie preto nájsť. No je dobré,že podrastol. Tak čaká má ťažkých 10 dní. No verím,že bublinky sú tam 👉 💙🙏
@susinka2901 ahoj ja som dosla od gyn. Mne plody zodpovedaju 7 tyzdnu. Su dva a srdiecka biju. Teda aspon tak dve doktorky videli nezavisle od seba. Stale ale spinim.
@riona prepáč,ale teraz mi to veľmi nepomáha vidieť,že zaostavam a neviem co bude za 10 dní. Ako podľa doktora je ešte skoro takže nádej zomiera posledná a verím,že za 10 dní tam bude už aj plod aspoň v jednom. ✊🙏Je super,že teda tebe to sedí a že už krásne vidno aj plody a držím ti palce aby všetko dopadlo v poriadku u teba aj napriek spineniu. 😉
@susinka2901 neboj sa vsetko bude v poriadku. Tak vies predsa aku som mala hladinu.hcg vysoku preto my tam uz niečo je vidno. A sice je mi tam nieco vidiet ale stale spinim co nie je dobree. Po tom masivnom krvacani mam skor strach. Som na pn a budem robit vsetko preto aby tam pekne aj zostali.
@riona niektoré baby spinia. Aj kamoška spinila asi 2 mesiace a pár krát s tým bola aj na pohotovosti a všetko bolo OK. Takže verím,že aj u teba to tak bude. Musíme myslieť pozitívne obe,bude dobre. Verím doktorovi,že sa nemyli a že ozaj je ešte skoro na nejaké závery. Tak čakáme. Držím ti silno palce ✊💙🙏
@susinka2901 dakujem aj ja tebe drzim silno prsty. Mne byva hrozne nevolno. Vraciam a som schudla.
@susinka2901 inak teraz som si precitala spravu co si písala z prveho utzv a tam si spomenula ze doktor videl gulicky tak ako to ze dnes videl len gestacny vak? Inak ja som bola este na pohotovosti min. Tyzden a tam mi velmi neprijemna doktorka povedala ze tam vidi len jeden plod a druhy nevidi a zacala mi rozpravat o potratoch. Tak dnes som ku gyn isla s takou.malou dusickou ze co sa to vlastne deje.
@susinka2901 Zuziiiii 🙂 juuuj ja verím že všetko bude v poriadku 🙂 uvidíš 🙂 veeeeĽmi sa teším, divaj ho a rovno dve 🙂 ja odpadnem 🙂 to bude napínavé čakanie toto 🙂
@riona no gulicky som myslela vačky asi som to mala tak napísať vtedy. Mne doktor povedal,že ešte nie je nič stratené,že plod môže byť kľudne prilepeny na stene toho vačku a keďže je ešte malé tak ho nevie nájsť. Vravel,že počkáme tých 10 dní a potom sa uvidí. 😉
@vyhuelka no rovno 2 kto by to bol povedal. 😉 Ďakujem aj ja verím,že sa len schovavali detrunce moje a že sa ukážu o 10 dní. 💙 🙏 Držím mi palce a ďakujem 💙🍀
@riona niektori doktori nepoznaju pojem empatia. Ja mám tiež veľmi zlu skúsenosť z minulého týždňa.
@susinka2901 nič sa neboj, oni sa len udomacnuju.
@squ1rrel je to taký strach veľa báb už v tom čase ma aspoň plod na sone a ja ešte nič,ale písala som s kamoškou a tá vravela,že jej bolo plod vidno presne 6TT+2 no mala vysoké hcg. Písala mi,že možno za 3 dní sa môže aj mne objaviť plod,že nemám stresovať. Tak sa snažím byť kľudná. A ďakujem ti 💙😘🙏
@susinka2901 nicoho sa neboj, prave ze vela komu neni vidiet este plod a ani srdiecko. Ja sice som bola 6+0 a tiez bol len vak, na dalsiu kontrolu som isla az o 2 tyzdne a srdiecko uz bolo. Vobec nestresuj, drzim palce😉
@susinka2901 ahoj kedy ides na to sono? Daj vediet potom ako si dopadla. Ale verim ze uz budu bit srdiecka.
@riona ahoj tak nedopadlo to dobre. Bábätka sa nevyvijaju.Za tých 10 dní narástli gestacne vaky o 2 mm a to je strašné malo. Ešte mi dal kontrolu v utorok a ak sa to nezmení tak v stredu ráno kyretaz. 😥
@susinka2901 cozeeee???to snáď nieeee 😢..budem ti držať palce aby sa to ešte zmenilo..😇😇😇..
@susinka2901 tak to mi je luto ale snad sa to zmeni. Drzim palce nech to vsetko dobre dopadne. Ja mam strasne nevolnosti, tak viac trpim. Schudla som. Furt som zavreta doma vela lezim. 😞
@susinka2901 ach moja :-/ toto nie 😢 je mi to tak ľúto 😭
@susinka2901. Ach to je smutne ale modlim sa nech sa to zmeni do utorka
@vyhuelka ja dufam,že tiež všetko Ok citim sa tehotne mám všetky príznaky aj nevoľnosti občas..hlavne v posledných dňoch ..idem v pondelok na prvú kontrolu tak uvidíme 🙏🏻😇.. mala by som bit už pomali 7tyzden tusim ..a gratulujem ti k dievčatku tak len nech ste zdravé a nech všetko ide tak ako ma ..pekne sa opatruj..

Tak uz som sa vratila z Brna prezila som neuveritelny strach. To co sa mi stalo by fakt nechcela ani jedna prezit. Pri utzv sa ukazalo ze cakame 2 vajecne dvojcatka. 😀 potesili sme sa. Tak sme sa pekne podakovali a odisli sme a ani 2 km odtial som zacala velmi silno krvacat. Uplne prudom. Vsetko.krvave, veci, ruky no hroza. Tak sme sa rychlo otocili naspat. Doktorka nas zobrala a ked som sa vyzliekla tak so mna vypadla krvna zrazenina. Tak krv uz aj na zemi nie len na rukach. Ako z hororu. Urobila mi hned utzv. Ja som sa uz nechcela ani na to pozriet co ma ovladol neuveritelny strach ze som babatka prisla. Tak pozeral manzel. Nastastie babatka su tam a srdiecka biju. Este trosku krvacam ale uz len mierne ak by sa to zhorsilo mame ist na pohotovost.