icon

Embryotransfer v máji

susinka2901
27. apr 2018

Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia Et/KET v máji tak sa pridajte. Môžme tu pridávať pocity po ET a testiky. Vwerim,že len pozitívne správy. Mňa čaká môj prvý ET 2.5. 😉

Strana
z15
skovarik
16. júl 2018

Ahojte baby je to tam naša laska❤️ Ma 2cm a všetko je Ok ..

vyhuelka
16. júl 2018

@skovarik jeeeej výborné správy 🙂 len tak ďalej 🙂 držím prsty!!! 😍👶

riona
16. júl 2018

@susinka2901 budeme na teba mysliet zajtra a verit, ze vsetko sa zmenilo a babatka su tam.

susinka2901
autor
17. júl 2018

@riona ahoj tak je to potvrdené missed abort. Ešte sa mi k tomu začal tvoriť hematom. Čiže zajtra ráno kyretaz. Som s tým zmierena. Nebolo nám to asi ešte súdené. Dávam si pauzu od všetkého liekov,koníka pôjdeme niekde na dovolenku s mužom a časom možno (november,december) si pôjdeme pre mrazacika. A už teraz sa teším. Vy sa tu držte a prajem Vám úspešne tehulkovanie kocky @skovarik @vyhuelka a @riona. Budem na Vás myslieť. 💙

vyhuelka
17. júl 2018

@susinka2901 joooj Zuzi je mi to tak ľúto :-/ načerpaj silu, s manželom to zvládnete ✊🏼🙏🍀 posielam veľa energie a potom sa ozvi ako sa máš 😘

riona
17. júl 2018

@susinka2901 jooj tak to mi je luto. Ale uz sa neda nic robit, dobre si sa rozhodla vyrazte si s manzelom.na dovolenku a opat to mozete neskor skusit.

skovarik
17. júl 2018

@susinka2901 je mi to ľúto ale ty nás dobehneš tento rok neboj sa 😇🙏🏻..drzkaj sa a oddychni si od všetkého

radka159
31. júl 2018

Ahojte baby, tak po dlhej dobe som zasa tu. Dnes som bola v Imunovital BA na 99%celiakia ešte pôjdem na gastroenterológiu aby sa to potvrdilo. Čiže toto všetko ovplyvnilo že sa nám ani druhý pokus ivf nepodaril. Je tu niekto komu celiakia tiež ovplyvnila otehotnieť?

squ1rrel
31. júl 2018

@radka159 uz som to niekde citala. Skus sa spytat v skupine IVF.

Strana
z15