Embryotransfer v máji
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia Et/KET v máji tak sa pridajte. Môžme tu pridávať pocity po ET a testiky. Vwerim,že len pozitívne správy. Mňa čaká môj prvý ET 2.5. 😉
@susinka2901 to s tou dofcou je dobry napad 🙂 hlavne sa teda setri a vyhybaj stresu ☺tak drzim palce a dakujeeem 😊😍
Ahojte pridavam sa k vám tento mesiac by som mala isť na KET 24.5. Idem na sono tak uvidime či to víde ...jete aj niečo špecialne na pozitívny vysledok ?
Ahojte žienky som 6 deň po ket a strašne zle mi bolo v sobotu mala som narodenini a z rodinou sme varili guláš no pri krájaní mäsa mi prišlo zle až tak že som zvracala a dneska to isté myslela som si že to môže byť z progesterónu ale ten si vkladám čiže zo žalúdka to nemôže byť môže mi biť tak zle stoho že sa zadarilo a som tehotná ?? Testy mi neukazujú nič 😔😔
Ahojte ja som bola dnes na ET 🙂
Ahojte, absolvovala som ET 9.5.2018. To čakanie je nekonečné. Včera som začala trocha krvacať.
Baby prosím vás koľko dní po prasknúti vajíčka vám robili ket? V native
Ahojte... Ja som mala 1.5 ET, 11.5 som bola na krvi... Výsledok... Ste tehotná ale hcg hodnota je nízka pridite pondelok... Od piatku rana som slabo krvacala a pomaly to silného... Krvavá až do teraz už 5 deň... 😢😢A v pondelok už som nebola... Alebo teda ešte nejaká hodnota hcg tam bola ale veľmi nízka nižšia ako 11.5. Kázali mi vysadiť všetky tbl a po skončení menštruácie prísť zas na krv.... Či to náhodou nieje mimomaternicive.. 😢😢😢 ... Koncom júna pôjdem na KET... Myslela som si že som v pohode že to zvládne ale potom ako mi raz povedali ste a za dva dní nie... Aj sme si poplakali.... Dufame že KET vyjde... Potešilo má že som niekde tu čítala že KET vychádza častejšie.. 😊😊😊 všetkým čo čakajú pevné nervy a veľa šťastia prajem
@noni99 Ahoj, myslis - kolko dni po ovulacii robili kET v prirodzenom cycle?
@ingelika78 áno že vajko už som mala na kontrole prasknuté tak kedy by mal byť vklad
A chodíte niektorá do ReproMedica?
Ahojte je skoro robit si test ked 9den po KET?
@petra677 9.den po KET? To uz by mohlo, mne uz ukazal tes na 8my celkom peknu ciarku. Mala som 5-dnove embryo ale.

@sofia82 drz sa, zajtra musi byt pekne vysoke hcg😉 Mna to caka az v pondelok o tyzden, to cakanie je hrozne.