Embryotransfer v máji
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia Et/KET v máji tak sa pridajte. Môžme tu pridávať pocity po ET a testiky. Vwerim,že len pozitívne správy. Mňa čaká môj prvý ET 2.5. 😉
@susinka2901 ahooj, tak ako sa mas? Vsetko v poriadku?
@evaachesa ahoj tak mrcha sa včera spustila v plnej paráde. Nie je síce taká ako bežne,ale je. Volala som do centra tak mam prísť už v pondelok namiesto stredy o 8:30 a dohodnem sa aj s lekárom či môžme ísť hneď do KET. Ale mohla by som už len do native KET. Čo som si čítala tak to je presne pre mňa pretože ovulku mám každý mesiac a endometrium mi tiež pekne dorastá. No uvidím čo mi povie v pondelok.
@susinka2901 tak to ma mrzi :( tusim to dopadlo tak ako u mna .. no ja tiez mam vsetko ok, aj ovulku aj sliznica mi pekne rastie, no doki mi predpisal progesteron aj estrogen aby sme zvysili sance a nebechali to na nahodu.. tak som zvedava co ti odporuci tvoj lekar. Drzim palcee 😍
@evaachesa ďakujem,nevadí skúsime ďalší pokus. Ja by som aj kvôli tomu chcela keďže som na pnke a nerada by som ju prerušila. No keď sa nebude dať tak prerusim. No my máme jedine tie mepriechodne vajcovody,ale pri ivf to nie je podstatné. No každopádne do ďalšieho pokusu pôjdem s tým,že to nemusí vyjsť. Prvý krát som veľmi verila. Psychicky som super ana tom. Mám veľmi silnú podporu,len už to nebudem brat tak,že to vyjde na 100 %.
@susinka2901 ty máš vlastne dosť podobný príbeh ako ja. Aj my sme prekonali ureaplazmu no u nás má manžel spermiogram v norme a ja mám teda na rozdiel od teba absolútne nepriechodné vajcovody. Vekovo ste ako na tom? Ešte dokonca aj rovnako sme sa začali snažiť. A ty si teraz ako na tom. Vklad máš už za sebou,že? 😉
@evaachesa no mohla som seba označiť v príspevku? Mohla! 😂 aj tá druhá časť patrí tebe 😉
@susinka2901 myslim ze by to nemal byt problem .. a pnku mas od gyn ci obvodneho? Ak je pohodak tak sa s nim bude dat dohodnut..pripadne vzdy vies povedat ze sa necitis dobre .. moja obvodna sa ma pytala ci som si ista .. ci si radsej este nechcem oddychnut ked som prisla ukoncit pn..
KET sme mali v stredu a tentokrat som si dala len ten den volno ale pnku uz nie, aspon fungujem v inom rezime, tak uvidime..krv mam az 23tieho. Ja mam problem aj s tymi protilatkami, tak dufam ze nevytvaram nejake aj voci plodu...na reproimuno som objednana az na jul...takze skusime do vtedy aj posledny pokus ak by tento nevysiel a potom tie vysetrenia. No a obaja mame 32 takze najvyssi cas 🙂
Baby ste stále PN ak ste po vklade a čakáte na KET?
@radka159 ja som nebola na PN vobec - ani po KET. Nebol dôvod.
@evaachesa ahoj, ja som PN od stimulácie, vypísali mi ju v centre ktorú som potom ukázala môjmu gynekológovi a na základe toho ma vypísal,mám namáhavú prácu tak preto, ja som po KET prvý ET nevyšiel
@radka159 ahaa tak uz chapem 🙂 @janickalili pisala vyssie a asi to malo byt pre teba 😊
@evaachesa tak snáď nie. Možno naozaj len ešte nebol ten pravý čas. Mám kamarátku čo tiež podstúpila ivf ET jej nevyšiel a KET potom áno. Proste niekedy to asi na prvý krát nejde. Ako povedal môj muž,že on sa ani necuduje,že prvé nevyjde. Väčšinou je žena pri prvom nervózna nevie čo ju čaká(aspoň ja som taka),telo sa napchava hormónmi prvý krát,je to pre nho šok. Druhý krát už je to iné. PN mám od obvodnej a ona je super. Ja som rozmýšľala že sa snou dohodnem,že nech mi tam da inú diagnózu poprípade a hotovo. V práci to máme aj tak teraz sami stres a celé zle to tam je.
@susinka2901 nieco na tom isto bude...citala som ze niektore CAR ani ET nerobia prave kvoli tym davkam hormonov a celemu tomu narocnemu procesu...inak ja sa ani necudujem ze mi et nevyslo kedze som mala z tych hormonov aj nejake tie problemy...kamoske tiez vysiel az ket. Podla mna tu diagnozu si tam radsej nechaj ...ono je to aj tak len nejaky kod a nie priamo popis takze v praci nebudu vediet o co sa jedna, ak teda ide len o to. A mas aj vychadzky? Ja som ich nemala a skoro som sa zblaznila doma 😁
@susinka2901 ahoj 🙂 čo sa týka pn, nerob si starosti, ty na tom zelenom papieriku čo máš pre seba máš uvedený kód diagnózy. Ostatne dva papiere, ktoré isli do sociálny a zamestnávateľovi ten kód nemali. Teda neviem či správe pisem, ale mne sa tak zdá. Ja som si to tiež študovala práve kvôli diagnóze a tomu, že som nechcela aby v práci vedeli “čo mi je” :( držím palce na ket ✊🏻
Ja začínam stimulku 🙏🏻 Tak veľmi veľmi dúfam že sa podarí niečo aj na mrazenie ❤️
@evaachesa nie, nevysiel. ono je vsetko tak ako ma byt. teraz mam gonal 150 a menopur 75 (asi nieco viac ako soft a menej ako klasicke ivf) 🙂 uvidim ako to zaberie na foliky.
dakujem moooc a drzim aj tebe vsetky paluchy aby ket vysiel. Tiez som citala zevraj je vacsia pravdepodobnost uspechu pri ket 🙂
@evaachesa no ja som mala po vklade nábeh na OHSS a potom som sa upla nato a bála som aby som ho nedostala. Eraz som kludnejsia lebo údajne s mebstruaciou príznaky ustúpia. Len neviem ci ma nechá ak jej poviem,že KET bude ďalší cyklus(to,len v prípade ak nedovolí doktor už tento cyklus). Uvidíme no návrat do práce by mi,len uskodil. Ja to už dlho nedávam tam a zvažujem aj výpoveď. Tak dúfam že sa nejako dohodnem s lekárkou. 😉
@ceklis ahoj,len ja ešte neviem ci mi doktor dovolí ísť ete tento cyklus (do native KET). Tak preto neviem ci mi dovolí lekárka byť toľko na pnke ak by teda native nedovolil a museli by sme čakať do ďalšieho cyklu. No ďakujem zw info 😉
@ceklis no tak teraz nam to uz musi vyjst 😍 potom pis ako pokracujes 🙂
@susinka2901 ked mas taku stresujucu pracu tak radsej ostan na pnke a je to aj lepsie ako davat vypoved...pripadne sa potom das na rizikove od zaciatku tehu 😉
@evaachesa hej máme to tam riadne stresujúce a viem,že by mi to,len urobilo zle pred KET. Ak by nevyšiel tento KET tak dávam výpoveď,oddychnem si,pôjdeme na dofcu niekam a našla by som si novú prácu. Takže uvidíme dám vedieť ako to dopadne všetko 😉 a ty oddychuj držím strašne silno palce aby to vyšlo 😘✊💙

@janickalili ďakujem ☺️ No aj mňa bolelo bruško ako na MS, to je normálne a potom ma začali aj prsia 🙂 a vaječníky ťa budú bolieť ešte dlho, to je z tej stimulky 👌