Embryotransfer v máji
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia Et/KET v máji tak sa pridajte. Môžme tu pridávať pocity po ET a testiky. Vwerim,že len pozitívne správy. Mňa čaká môj prvý ET 2.5. 😉
@susinka2901 to s tou dofcou je dobry napad 🙂 hlavne sa teda setri a vyhybaj stresu ☺tak drzim palce a dakujeeem 😊😍
Ahojte pridavam sa k vám tento mesiac by som mala isť na KET 24.5. Idem na sono tak uvidime či to víde ...jete aj niečo špecialne na pozitívny vysledok ?
Ahojte žienky som 6 deň po ket a strašne zle mi bolo v sobotu mala som narodenini a z rodinou sme varili guláš no pri krájaní mäsa mi prišlo zle až tak že som zvracala a dneska to isté myslela som si že to môže byť z progesterónu ale ten si vkladám čiže zo žalúdka to nemôže byť môže mi biť tak zle stoho že sa zadarilo a som tehotná ?? Testy mi neukazujú nič 😔😔
Ahojte, absolvovala som ET 9.5.2018. To čakanie je nekonečné. Včera som začala trocha krvacať.
Ahojte... Ja som mala 1.5 ET, 11.5 som bola na krvi... Výsledok... Ste tehotná ale hcg hodnota je nízka pridite pondelok... Od piatku rana som slabo krvacala a pomaly to silného... Krvavá až do teraz už 5 deň... 😢😢A v pondelok už som nebola... Alebo teda ešte nejaká hodnota hcg tam bola ale veľmi nízka nižšia ako 11.5. Kázali mi vysadiť všetky tbl a po skončení menštruácie prísť zas na krv.... Či to náhodou nieje mimomaternicive.. 😢😢😢 ... Koncom júna pôjdem na KET... Myslela som si že som v pohode že to zvládne ale potom ako mi raz povedali ste a za dva dní nie... Aj sme si poplakali.... Dufame že KET vyjde... Potešilo má že som niekde tu čítala že KET vychádza častejšie.. 😊😊😊 všetkým čo čakajú pevné nervy a veľa šťastia prajem
@ingelika78 áno že vajko už som mala na kontrole prasknuté tak kedy by mal byť vklad
@petra677 9.den po KET? To uz by mohlo, mne uz ukazal tes na 8my celkom peknu ciarku. Mala som 5-dnove embryo ale.

@sofia82 drz sa, zajtra musi byt pekne vysoke hcg😉 Mna to caka az v pondelok o tyzden, to cakanie je hrozne.