Embryotransfer v máji
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia Et/KET v máji tak sa pridajte. Môžme tu pridávať pocity po ET a testiky. Vwerim,že len pozitívne správy. Mňa čaká môj prvý ET 2.5. 😉
@petra677 nie, nie, je iba rozdiel ci je 3-dnove alebo 5-dnove . Mne to povedali aj na klinike a aj krvny test som mala uz na 12ty den, lebo blastocysta sa hned moze zacat uhnuezdovat kdezto to 3-denne embryo sa najprv musi do stadia blastocysty dostat a potom uhniezdit (a zacat produkovat hcg) . Ale kazda zena produkuje predsa inak boli tu aj baby co mali 10 den este nic a boli tehotne.
@ingelika78 no dufaam ze piatok ked skusim tak budu tam ocakavane // ❤
@evaachesa ahoj no ako už si skúšala testovať? 😉
@susinka2901 ahooj, este nie 🙂 asi pockam ak by meskala tak nech som pripravena pred krvou 🙂 ze co cakat
@susinka2901 a ty ako? Kedy ides na kontrolu?
@evaachesa a kedy máš krv? 23? 😉 Nepytam sa či sa nejako cítiš lebo ja som mala kadejaké príznaky a nakoniec z toho nič nebolo. Zajtra mam kontrolu či mi dorastá dominantný folikul. Ak áno tak ideme do native KET. Ak nie tak počkáme do 1 DC. Dnes som si bola predĺžiť PN. 😉
@susinka2901 anoo 23..vies co obcas ma picha v bruchu ale inak nic take..ja som mala priznaky kazdy mesiac skoro 2 roky 😂 takze beriem to radsej sportovo 🙂 a ako to vlastne funguje pri native? Ked praskne folikul potom nasleduje vklad? PNku ti v pohode predlzila? 🙂
@evaachesa ja podobne som na tom. Prvý krát pri ET som bola opatrná veľmi. Teraz mám v pláne voľnejšie to brat. A od 4 dňa budem cvičiť tak ako pred ivf. Samozrejme vyhnem sa skakaniu. Native KET je v podstate čo najprirodzenejsi cyklus. Lieky berieš až od 14 DC cca. A vklad je 5 dní po ovulaci. Ovulaciu si odsleduju sonom a krvou a poistia ovitrelle injekciou. 😉 Myslím na teba a držím silno palce 😘✊
@evaachesa a áno PN mi dala sestrička lebo lekárka tam nebola. Povedala,že 30.5 mám prísť kvôli papieru na peniaze. Ešte sa smiala lebo už som mala kontrolu so socialky. 😂
@susinka2901 fuhaa tak cvicit by som sa bala ...mna dost unavilo obycajne pratanie , normalne som si musela lahnut..alebo po praci ked sme este isli na nakup tiez som bola ko..ale isto je to spojene aj s tymi hormonmi..ovitrelle sa dava na prasknutie folikov ze? Tak uz som v obraze 🙂 a coze ti prisla aj kontrola zo socialky? Fihaa..ved to si ani dlho nebola ci? Nenahlasil ta niekto? :D a dakujeeem .. aj ja ti drzim v dalsom kole 😄😘
@evaachesa tak ja necvicim nejako extrémne veľa. Nejakých 10-15 minút max. A nie sú to náročné cviky. A keď iné ženy pracujú tak 15 minút ľahkého cvičenia má nezabije 😉Myslím,že áno,že je to na prasknutie folikulov. To aj pri ivf dávajú ta injekcia čo sa pýcha 36 hodín pred odberom. Možno,že hej ale tak to by mi bol asi ten pán povedal či? Tak aj keby áno ja som doma stále. Jedine počas vychádzok chodím von a to môžem. Vtedy mi nemôžu nič. Ja keď som pred 3 rokmi bola na PN so zlomenou nohou tiež som mala 3 krát kontrolu a to sa ma ešte pytala ci nemám vychádzky. 😂 Jasne žena so sadrou v pohode som sa chodila prechádzať 😂👌 Ďakujem dúfam,že obe budeme úspešne 😍💙🙏✊
@susinka2901 noo tak potom je to v pohode..ja mam sedave zamestnanie takze nastastie nemam fyzicku zataz..uz som si spomenula..ved aj ja som si to pichla pri ivf. No tak s tymi kontrolami mas stastie :D ale aspon ze si mala vychadzky...mne doktorka nedala a to uz bolo na mna dost. Asi som si ich mala pytat :D hh s tou sadrou by to ale bolo velmi zaujimave 🙂
@evaachesa ja teda mám v práci fyzickú záťaž. Keď som chcela PN od gynekologicky tak mi nechcela dať,že 7 kg ktoré dvíham v intervale 1ks/2 minúty nie je tak veľa a že to keď budem na PN mi nezaručí,že osstanem tehotná. Našťastie obvodná bola zlata a bez problémov má vypísala. Tak bola som na kontrolu a máme folikul má 13mm čo je dobré. V pondelok ďalšia kontrola a ak bude mať 19 mm tak v pondelok pycham ovitrelle plus začnem brat lieky a vklad by bol teda 28.5. 😉
@susinka2901 ahoj Susinka. Ty si myslím písala že si bola na et 2.5. ? Už teraz koncom mája môžeš ísť na ket? Mne na klinike povedali že až po junovej menštruácie.... Ale išla by som najradšej hneď.. ;)... Asi sa pôjdem na to opýtať... ;)
@pantapanta ahoj áno ET som mala 2.5 a na KET idem 28.5 ak bude dorastat ďalej tak pekne folikul. Mne doktor povedal,že máme 2 možnosti. Buď pôjdeme do native KET alebo do stimulavneho KET od 1DC. Dnes som bola znova na kontrolu a folikul má 13mm. Mne doktor nevravel nič. Ja som mu hneď povedalq,že sa cítim dobre a že bola by som rada ak by sme to hneď skúsili. Potom mi povedal on o tých možnostiach. No viem,že nie každý lekár chce ísť hneď do ďalšieho KET. Hlavne preto,že telo si ma oddýchnuť od hormónov. Ja si myslím,že pri native KET kedy do teba tlačia lieky až od 14 DC nemusí byť tak dlhá pauza. Lebo je to v podstate čo najprirodzenejsi cyklus KET. Doktor mi vravel,že oni kopírujú cyklus. No konečne rzhodnutie je vždy na lekárovi. Držím palce teda ✊ 😉 💙
Baby čaute ja mám pocit ako by som mala dostať krámy...a taká som precitlivelá. Inak teoreticky som krámy dostať mala 2 dni dozadu. Mám jemné krvácanie ale sestrička povedala že to mam z toho progesteronu.
@susinka2901 ja som si dnes robila test... Stále pozitívny.... 14.5 som vysadila všetky lieky a lekárka mi povedala teraz sa mi spustí silné krvácanie... Ale mne slablo dokonca od stredy vôbec žiadne.... Pondelok je u nás sviatok tak utorok tak veru pôjdem sa poradiť lebo som tak neistá.... Neviem či je normálne mať ešte stále pozitívny tt... Myslí si niekto že by tam mohla byť nádej.. Ak keď hc mi nerastlo a 14.5 mi povedali že je koniec.... Mohli sa pomýliť..? 😃😃
@pantapanta tak to ti neviem poradiť. Mne sa menzes rozbehol normálne aj napriek tomu,že som brala lieky. A normálne som odmenstruovala ako každý mesiac.A prečo si mala vysadiť lieky? Mala si hcg negatívne? Určite sa chod informovať je to zaujímavé. A pomýliť asi nie,ak ti brali teda krv a bola negatívna. 😐
Caute ja idem na et posledny majovy tyzden. Uvidime co z toho bude. Vkladame dve embrya.

@ingelika78 to je asi rozdiel cerstve a mrazene.cii🤔