icon

Embryotransfer v októbri 2018

laurazma
10. okt 2018

Ahojte žienky, je tu niektorá čerstvo po vklade- tento alebo minulý týždeň? 🙂

vecicky32
6. nov 2018

@palkodanka neboj urcite to bude maly bojovnicek ✊🙏 budem na teba mysliet, daj vediet ako si dopadla

palkodanka
6. nov 2018

@vecicky32 no takze vsetky vysledky su negativne ziadne trombofilie atd..partner ok...takze druhy vklad mame v stredu bud.tyzde.tesiiim sa dufam ze to dame a pekne sa uhniezdnime ❤️😍

vecicky32
6. nov 2018

@palkodanka super, tak to su idealne podmienky a idealny pristup na pekne uhniezdenie 😊👏 tak drzim palce .

vecicky32
6. nov 2018

@palkodanka a do ktoreho ivf centra to chodis ?

palkodanka
6. nov 2018

@vecicky32 dakujeeem 😘 Gyn Fiv Ba

natalia11111
6. nov 2018

baby mna čaká zajtra vklad.. mam z toho strach..

vecicky32
6. nov 2018

@palkodanka ja do unica Brno

vecicky32
6. nov 2018

@natalia11111 neboj to zvladnes, drzim palce aby sa pekne embryjko uhniezdilo 😉✊

vecicky32
8. nov 2018

ahojte, tak na utz som bola uz dnes , lebo som mala silnejsie bolesti, ale tehulkovanie potvrdil aj utz aj srdiecko sme videli 👶❤😍 ale bolo tam len jedno, to druhe ze to asi vzdalo 😞 . Ale sme stastni aj za to jedno 🙏❤😍. A vypocitali mi, ze som v 6tt+4 . Zda sa mi to akosi dlho, kedze na vklade som bola 12.10.,ale asi to tak ma byt 😊

natalia11111
9. nov 2018

baby tak už mám po vklade, som dnes 2dpt a konecne som v práci lebo by som sa z toho sledovania zbláznila :D vôbec nič necítim žiadnu zmenu, žiadne pichanie, žiadne špinenie (akože uhniezdenie) :D

toncka13
9. nov 2018

@natalia11111 ja som tiež nič necítila,trocha prsia.4 deň po vklade som mala ružovú krv(zahniezdovanie) všetko klaplo❤️❤️❤️Drzim palce

toncka13
10. nov 2018

@natalia11111 ale pri dcérke som nemala vôbec nič.❤️❤️

janula12345
12. nov 2018

@vecicky32 tak jedno srdiecko? 🙂) super aj za to jedno. len nech bije a vsetko ide ako ma. u mna uz tiez bola vidiet akcia ❤ , takze sa tiez tesime. ja som podla vsetkeho 6+2 tt. je to len zaciatok, ale dufame, ze to dopadne dobre. 🙏👶

vecicky32
12. nov 2018

@janula12345 ano jedno ❤ , vcera som zacala spinit tak sme boli na pohotovosti a povedali nam, ze tam je aj druha dutinka ale ze ta je prazdna , tak sme ju stratili a ze z toho som zacala spinit a krvacat lebo ze sa vstrebava a v druhej dutinke pekne bije srdiecko , tak sa modlime 🙏 aby vydrzalo a bolo silne , dnes som v 7tt+1 .
Jeej super tesim sa s tebou , tak tiez radsej len oddychuj . Je to krasny pohlad na tu malu blikaciu gulocku ❤ vsak ?

janula12345
12. nov 2018

@vecicky32 a co to ako mas vyratane? ved ty si mala vklad iba cca 2 dni predomnou, nie? nejako nam to nesedi. ako to ze mame az tyzden rozdiel? ako ti to vyratali a kedy si mala vklad?

vecicky32
12. nov 2018

@janula12345 my sme boli tiez zaskoceni ked nam povedali, ze az 6tt+4som ked som bola 8.11.v Brne . Na vklade som bola 12.10. Ty kedy si mala vklad ?

janula12345
12. nov 2018

@vecicky32 ahaa. Ja som mala vklad 17.10.
5dnove embryjka. Takze 5 dni som po tebe.

vecicky32
12. nov 2018

@janula12345 takze to tak vychadza 😊 aj my sme mali embryjka po 5 dnovej kultivacii .

palkodanka
15. nov 2018

@vecicky32 ahoj..včera sme mali KET tak teraz plný očakávania čakáme 14dní na test❤️VERÍME ze bude pozitívný// 😘

toncka13
15. nov 2018

@palkodanka držíme veľmi palce🌸🌸

elimu
15. nov 2018

@palkodanka Držím palce✊😉Ja som mala mať dnes ďalší KET, ale nakoniec sme sa rozhodli, že najskôr podstúpim všetky vyšetrenia a potom už pôjdem na istotu-dufam. Ale tak ja som po 3.ivf cykloch a 4 vkladoch. Posledné skončilo biochemickym a predošlé nič.

palkodanka
15. nov 2018

@toncka13 dakujeeem 🤗😙

palkodanka
15. nov 2018

@elimu fuuu ty si velmi statočná žena 🤗držim ti velmi palce a dakujem😊

elimu
15. nov 2018

@palkodanka To ani nie je o statočnosti, je to skôr o túžbe 😊 Verím, že ten ďalší vklad už bude úspešný. A u teba už tento 😉 Všetky raz budeme mamami❤️

vecicky32
15. nov 2018

@palkodanka ahooj super, drzim palce ✊🙏. To ja som dnes skoncila v nemocnici, zacala som hrozne krvacat, ale ze to je este stale z toho jedneho embryjka ktore sa neudrzalo, to druhe by malo byt vporiadku 🙏 . Ale na pozorovanie som tu zostala a dali mi nejake injekcie.

vecicky32
15. nov 2018

@palkodanka hlavne oddychuj a bud vklude 😉 si na pn ?

palkodanka
15. nov 2018

@vecicky32 vies co som doma do pondelka potom idem do prace co mam velmi v pohode .takze takto no uvidime dúfam ze to vyjde...no dnes ma boli strasne hlava,neviem uz co robit a tabletku asi nemozem ziadnu ci?

vecicky32
15. nov 2018

@palkodanka a nepovedal ti tvoj gynekolog aby si isla radsej na pn ?
To vazne neviem ci mozes nejaky liek, ze paralen sa moze ale ja som si radsej nedavala ani to , radsej som si urobila tmu a ticho a snazila sa to vydrzat.

palkodanka
15. nov 2018

@vecicky32 no snažím sa aj ja...on mi povedal ze je to na mne ale tak ja som tak,ze sedim cely den mozem si aj lahnut 😆 šéf úplne najlepší a myslienky mam aspon inde ☺️Ked budem citit nieco ,ze mi to nerobi dobre urcite zostanem doma.

vecicky32
15. nov 2018

@palkodanka tak to je super, ked mas taku pracu . Hlavne davaj na seba a bublinku pozor 😉