icon

Embryotransfer v októbri 2018

laurazma
10. okt 2018

Ahojte žienky, je tu niektorá čerstvo po vklade- tento alebo minulý týždeň? 🙂

elimu
19. okt 2018

@bajapastierikova Ahoj, no mala by si asi vyložiť nohy a oddychovať. Keď testy silnejú, tak je to dobré a pokiaľ nie je krv, tiež by to malo byť ok. Teraz si asi v tom období, kedy by si mala menstruovat, niektoré ženy majú takéto spinenie aj 3 mesiace v čase, kedy majú mať MS. Ale úplne chápem tvoj strach. Držím palce ✊😊

laurazma
autor
19. okt 2018

@bajapastierikova suhlasim, kym nekrvacas je to dobre 🙂 daj si citron, popripade zavolaj do CAR mozno ti zvysia progesteron 🙂

janula12345
19. okt 2018

Ahojte, pripaham sa do skupiny. Stredu ket, takzr zacalo 14 snove cakanie na krv🙂 toto uz bol 5ty vklad, tak uvidime. Drzim palceky vsetkym

elimu
19. okt 2018

@janula12345 Vitaj medzi nami a držíme palce, nech tento vklad je ten úspešný 😉

elimu
19. okt 2018

@bajapastierikova No čo ti povedali v centre?

kikuska9935
19. okt 2018

@bajapastierikova to isté som mala aj ja, len v septembri...no mne sa ani to 1 neudrzalo...takze v novembri zacinam dlhy protokol... 🙂

tini2
19. okt 2018

Ahojte, jasné som 5 deň po ET, bola som GF BA, ale chodím do NR, len tam nerobia vloženie. Zatiaľ sa cítim v poriadku, len to čakanie je nekonečné 🤨 už by som testovala. Užívam 3 x progesterón. Sem tam mám bolesti v podbrušku ako pred mrchou, ktorú mám dostať o týždeň,tak dúfam že ju nedostanem a že tie bolesti sú známky uhniezdenia. Na odber krvi mám ísť 25.10. dovtedy sa asi zbláznim. Aké máte vy pocity alebo skúsenosti?

laurazma
autor
19. okt 2018

@tini2 noo tak ja dnes 10.den po et..testy stale biele, mrchu som mala dostat vcera zatial nic ale to bude tym progesteronom zrejme..predvcerom som aj mala pocity akoby mala prist-brucho aj chrbat...takze nic..skus vydrzat netestovat co najdlhsie..ja skusam uz od 5.dna asi a len som stale sklamana viac a viac :( tak len z vlastnej skusenosti radim ✊🏻 inak idem v pondelok na kontrolu takze uvidime oficialny verdikt..a ked nic, tak dalsi mesiac na ket..

tini2
19. okt 2018

@laurazma tak držím palce a daj vedieť ako si v pondelok dopadla... nech všetko dobre dopadne 😉

laurazma
autor
19. okt 2018

@tini2 dakujem moc 🙂

minnonnka
Autor odpoveď zmazal
tini2
19. okt 2018

@minnonnka gratulujem a verím že všetko dobre dopadne... držím palce.. aké si mala príznaky s OHSS?

vecicky32
19. okt 2018

@tini2 ahoj ja uzivam estrofem 3x , 1xprednison,1x acidum, 1x agolutin a 1xclexane . Tiez mam obcas pocit ako pred menzes a obcas len take pichanie, ale to som mala aj po prvom ET a nevyslo to . To cakanie je ozaj hrozne , ja som 8 den po ET a na kontrolu idem az o tyzden a pol .

vecicky32
19. okt 2018

@laurazma dufam, ze ti to dobre dopane , drzim ✊. Daj vediet potom .

vecicky32
19. okt 2018

@minnonnka tak drzim ✊ nech ti to dobre dopadne a inak gratulujem 😊 . Ja sa este bojim testovat

minnonnka
Autor odpoveď zmazal
tini2
19. okt 2018

@minnonnka tak to mi je ľúto, verím že všetko dobre dopadne,ja mám tiež brucho ako balón, ale problémy s dýchaním nemám,a bolesti len sem tam ako pred mrchou, vážiť som sa nevazila, je pravda že viac jem, ale môže to byť aj z liekov, dúfam... či?

bajapastierikova
20. okt 2018

ahojte dievcence volala som hneď ráno koordinátorke a jedine čo urobila zdvihla mi dávku progesterónu z 2x1 tabletka na 3 a namiesto štvrtku idem na krvné testy v utorok ale už to prešlo skôr mám take jemne spinenie na toaletaku po cikaní keď zatlačím a som 11 deň po transfere a dnes mám už tak to silnú čiarku verím že tam je ;)

bajapastierikova
20. okt 2018

@bajapastierikova a áno presne tetaz som mala mat menzes.. aj ona mi povedala že to môže byt aj tým .. citim sa už lepšie a hlavne kludnejsie a
celý víkend sa nepohnem z postele 🙂

bajapastierikova
20. okt 2018

@kikuska9935 och to má mrzí :( držím palce nech to vinde ! no je to hrozne stále to že musíš ísť zas od znovu a ja som už povedala že ak to teraz nevinde tak bude určite lepšie keď si oddýchneme a nebudeme na to tak tlačiť preto že ja som ťažko zvládala tieto dva mesiace :( aspoň pauzu na pár mesiacov určite . Jedine čo má upokojili že som mladá a nemám problém donosiť dieťa keď že jedno už mám 🙂 tak verím tomu a ale aj tak to bude tak ako to má byt neovplyvníme to . Držím palce aby to vyšlo ;)

vecicky32
20. okt 2018

@bajapastierikova jej tesim sa s tebou, vyzera to slubne ,tak drzim palceky a hlavne oddychuj a oddychuj. Ja som este netestovala, ale akosi zacinam stracat nadej , kedze o 3dni mam dostat menzes a castejsie a castejsie pocitujem pobolievanie ako pri menzes, inak nic ine .

tini2
20. okt 2018

Ja som dnes testovala 6 deň po transfere a nič :( viem že to je ešte skoro ale skúsila som, dúfam že všetko dobre dopadne a podarilo sa nám to 😪

palkodanka
20. okt 2018

@laurazma držiiiim strašne palčeky a aj sa 🙏🙏🙏🙏🙏🙏za nas vsetky 😗😗drzte sa babenky a oddychujme 😘

palkodanka
20. okt 2018

@bajapastierikova je taaaaaaaaaam juchuuuuuuu 👏👏👏👍

tini2
20. okt 2018

@palkodanka super gratulujem,po koľkých dňoch si testovala? Bola si na ET?

palkodanka
20. okt 2018

@tini2 to niee jaaa 😂😂ja som gratulovala k tomu pozitivnemu testiku @bajapastierikova co dala 😃ja este mam cas ja som 4den po transfere takze je este skoro ,pobolieva ma brusko v intervaloch hlavne rano,driek tiez celkom a mam problem ist aj na velku potrebu ale inak fajn 🤷‍♀️😆

palkodanka
20. okt 2018

@tini2 a ano mala som ET s predlzenou kultivaciou prvy pokus, vlozili nam hned dve ❤️❤️ A mame este jedneho mrazacika ❤️

minnonnka
Autor odpoveď zmazal
tini2
20. okt 2018

@palkodanka jaaj 🙃 ja som tiež po prvom ET 6 deň, mne vložili jedno a 4 mrazaciky máme, mňa sem tam pobolieva ako pred mrchou, inak nič,tak dúfam že všetko dobre dopadne,kam chodíš ty? Všetko dobré prajem

palkodanka
20. okt 2018

@tini2 no tak pobolieva aj mna veru ale dufajme ze to je ok...chodim do GYN-FIV Ba