icon

Embryotransfer v októbri 2018

laurazma
10. okt 2018

Ahojte žienky, je tu niektorá čerstvo po vklade- tento alebo minulý týždeň? 🙂

tini2
22. okt 2018

Ahojte dievčatá, ja spinim tak v norme už druhý deň, dúfam že je to v poriadku. Na krv idem vo štvrtok ale zajtra už asi testnem, veľmi sa bojím,čo bude na tom teste. Stále na to myslím a modlím sa. Hlava ma pobolieva,neviete čo by som si mohla dať proti bolesti? Všetkým držím palce 🤗🤰😘

elimu
22. okt 2018

@jana86 ahoj, ja som dnes 10. DPT a mne sa strieda spinenie so slabým krvácaním od soboty. Tiež je to v čase mojej ms. Ja mávam 28 dňový cyklus. Kvôli tomu som išla už dnes na krv a teraz čakám na výsledky. Ja progesterone beriem v dávke 3x1, tak ak sa potvrdí náhodou tehu, tak neviem na koľko mi ho zvýšia.Uf, ale nepotešila si ma, že to môže až tak dlho trvať.

vecicky32
22. okt 2018

@tini2 aj ja idem na krv vo stvrtok poobede, sice do brna mam ist na krv az v pondelok ale u nas na gynde mna objednali skor aby nemusim tak dlho cakat , tiez som este netestila a to som uz 11dpt, bojim sa. Na tu bolest hlavy mi hovorili, ze tehulky mozu paralen, aj mna casto bolieva teraz a este som aj ochorela, ale bojim sa dat si aj ten paralen kedze este len bojujeme aby sa embryjko uchytilo. Ale pomaha mi klud, tma a obklady na tu bolest hlavy, vyskusaj. Dufam, ze pomoze.

tini2
22. okt 2018

@elimu ja mám mrchu dostať v piatok, progesterón užívam aj ja,3 x denne už odvtedy ako mi vyberali vajíčka,tak uvidíme, zajtra asi teda testnem, lebo som už veľmi nedockava,no na druhej strane sa aj bojím

tini2
22. okt 2018

@vecicky32 ja som tiež počula že paralen ale tiež sa ho bojím užiť... A magnézium môžem užívať?

elimu
22. okt 2018

@tini2 Aj ja som sa bála. Ale v sobotu večer som krvácala a v nedeľu ráno spinila a bolo mi tak trochu blbo, tak som testla a ona sa tam objavila aj tá druhá //. To som bola 9dpt. Dnes ráno čiarka rovnaká. Tak som zvedavá na výsledky.

vecicky32
22. okt 2018

@tini2 magnezium viem, ze uzivaju tehulky, len nejako v konecnom stadiu tehotenstva uz nemozu. Ja mam tiez nachystane magnezium doma, ale aj to sa este bojim , ak by to vyslo tak sa radsej spytam na gynde ked tam budem ci mozem .

vecicky32
22. okt 2018

@elimu ja sa aj bojim testovat, ked citam ze vsetky co mate testiky pozitivne spinite , ja vobec a to mam menzes dostat zajtra a som 11den od tranferu .

elimu
22. okt 2018

@vecicky32 Chápem tvoj strach, ale keby som 11dpt, tak už asi testnem. No a to spinenie, je to lepšie bez neho. No a teraz mi volali a žiaľ vyzerá to na biochemické tehotenstvo. Hodnota HCG 25,7..tak štvrtok kontrolný odber a riešime ďalej.

vecicky32
22. okt 2018

@elimu tak to ma moc mrzi , ale dufam ze sa to stvrtok nepotrvdi a vsetko bude ok, moc drzim palceky. Drz sa.
Ja uz skusim asi vydrzat do stvrtka na krv a mozno este predtym rano skusim testik.

palkodanka
22. okt 2018

@elimu to je ake to biochemicke?

elimu
22. okt 2018

@palkodanka Štúdie však ukázali, že stúpa počet spontánnych potratov. Môžeme do nich zahrnúť aj biochemické tehotenstvá. Prečo sa oplodnené vajíčko poriadne neuhniezdi v maternici a nerastie, ako má?

„Sú plody, ktoré majú závažné genetické poruchy nezlučiteľné so životom a príroda to zariadila tak, aby sa ani nenarodili. V zásade platí, že čím závažnejšia porucha, tým skôr sa embryo potratí (i keď sú výnimky).

Potom sú ešte aj poruchy nidácie, teda uhniezdenia vajíčka. Niektoré vajíčka sa skrátka nezachytia na výstelke maternice, alebo sa uhniezdia príliš plytko a tým pádom nemajú dostatočnú výživu a odumrú,“ vysvetľuje odborníčka príčiny, prečo drobček v brušku nevydrží.

toncka13
22. okt 2018

@laurazma ja mam dnes za sebou už druhý transfer❤️❤️❤️Doma mam 3 ročnú dcérku

elimu
22. okt 2018

@vecicky32 Ďakujem 😘 Bolo by to fajn, ale nebudem si dávať falošnú nádej. Radšej sa budem zmierovať s tým, že je koniec a keď tak, tak radšej budem vo štvrtok prekvapená 😊 ale vám dievčatá držím moc palčeky, aby vám to vyšlo.

palkodanka
22. okt 2018

@elimu dakujem za vysvetlenie ...mrzí ma to 😢

vecicky32
22. okt 2018

@elimu dakujeme 😘 tak daj vediet ako si dopadla, budem na teba mysliet 🙏

enusamt
22. okt 2018

Ahojte, zienky... vsetkym vam siiilno drzim palce, nech mate coskoro pri sebe vonave balicky 😘
Ja osobne toto neriesim,ale sestra zijuca v cechach ano, tak viem co to obnasa a aky je to tlak pre vas...
No pri citani ma napadla jedna otazka... ked zena chce, tak moze poziadat o vklad 2 vajicok, alebo skor len jedno kvoli poistovni? Od coho to zavisi?
Prepacte za zvedavost ☺

sevcikovaanna
22. okt 2018

Ahojte ide tu len zatial niekto na odber vajicok ?

tini2
22. okt 2018

Takže ja som si dnes testovala,7 deň po ET a vôbec nič, biely test 😪

domca002
22. okt 2018

@enusamt môže aj o dva nejde o nič čisto len lekári niektorý nechcú dávať dva že je to ťarcha na ženu či čo to.

domca002
22. okt 2018

@tini2 ale nestresuj to je moc skoro na test

toncka13
22. okt 2018

@tini2 to je strašne skoro.ja som mala pri dcérke až 9 deň.

vecicky32
22. okt 2018

@tini2 to je skoro este , vidis pre toto netestujem , aby sa vyhnem sklamaniu a nie som o to viac v strese, nech si zbytocne neuskodim , este sa to moze zmenit , nevesaj hlavu ;)

vecicky32
22. okt 2018

@tini2 aj ked priznam sa , dnes som uz mala v ruke test, ale odolala som a vratila ho naspät

tini2
22. okt 2018

Na odber mám ísť vo štvrtok, myslíte že sa to ešte zmení? Vkladali mi 5 dnove embryo

tini2
22. okt 2018

@vecicky32 mohla som aj ja odolať radšej

vecicky32
22. okt 2018

@tini2 dovtedy uz odolas ;) a podla toho co citam od inych kociek tak si myslim, ze zmenit sa moze . Ja s tym nejaku skusenost nemam , ani pri prvom KET som netestovala . Dufam, ze to tentokrat vyjde , drzim nam vsetkym ✊ a za nas vsetky sa modlim 🙏

bajapastierikova
22. okt 2018

baby som tehotnaaaaaaaaaaa 😍😍😍

bajapastierikova
22. okt 2018

@tini2 7 som mala ja len úplne slabého ducha až 8-9 bolo niečo vidieť ešte vydrž bude tam ver 😍

tini2
22. okt 2018

@bajapastierikova zo ❤️ ti gratulujem, prajem všetko nech do konca dobre dopadne 😍 dávaj si pozor