Embryotransfer v októbri 2018
Ahojte žienky, je tu niektorá čerstvo po vklade- tento alebo minulý týždeň? 🙂
@jana86 ahoj, ja som dnes 10. DPT a mne sa strieda spinenie so slabým krvácaním od soboty. Tiež je to v čase mojej ms. Ja mávam 28 dňový cyklus. Kvôli tomu som išla už dnes na krv a teraz čakám na výsledky. Ja progesterone beriem v dávke 3x1, tak ak sa potvrdí náhodou tehu, tak neviem na koľko mi ho zvýšia.Uf, ale nepotešila si ma, že to môže až tak dlho trvať.
@tini2 aj ja idem na krv vo stvrtok poobede, sice do brna mam ist na krv az v pondelok ale u nas na gynde mna objednali skor aby nemusim tak dlho cakat , tiez som este netestila a to som uz 11dpt, bojim sa. Na tu bolest hlavy mi hovorili, ze tehulky mozu paralen, aj mna casto bolieva teraz a este som aj ochorela, ale bojim sa dat si aj ten paralen kedze este len bojujeme aby sa embryjko uchytilo. Ale pomaha mi klud, tma a obklady na tu bolest hlavy, vyskusaj. Dufam, ze pomoze.
@palkodanka Štúdie však ukázali, že stúpa počet spontánnych potratov. Môžeme do nich zahrnúť aj biochemické tehotenstvá. Prečo sa oplodnené vajíčko poriadne neuhniezdi v maternici a nerastie, ako má?
„Sú plody, ktoré majú závažné genetické poruchy nezlučiteľné so životom a príroda to zariadila tak, aby sa ani nenarodili. V zásade platí, že čím závažnejšia porucha, tým skôr sa embryo potratí (i keď sú výnimky).
Potom sú ešte aj poruchy nidácie, teda uhniezdenia vajíčka. Niektoré vajíčka sa skrátka nezachytia na výstelke maternice, alebo sa uhniezdia príliš plytko a tým pádom nemajú dostatočnú výživu a odumrú,“ vysvetľuje odborníčka príčiny, prečo drobček v brušku nevydrží.
Ahojte, zienky... vsetkym vam siiilno drzim palce, nech mate coskoro pri sebe vonave balicky 😘
Ja osobne toto neriesim,ale sestra zijuca v cechach ano, tak viem co to obnasa a aky je to tlak pre vas...
No pri citani ma napadla jedna otazka... ked zena chce, tak moze poziadat o vklad 2 vajicok, alebo skor len jedno kvoli poistovni? Od coho to zavisi?
Prepacte za zvedavost ☺
Na odber mám ísť vo štvrtok, myslíte že sa to ešte zmení? Vkladali mi 5 dnove embryo
@tini2 7 som mala ja len úplne slabého ducha až 8-9 bolo niečo vidieť ešte vydrž bude tam ver 😍
@bajapastierikova zo ❤️ ti gratulujem, prajem všetko nech do konca dobre dopadne 😍 dávaj si pozor

Ahojte dievčatá, ja spinim tak v norme už druhý deň, dúfam že je to v poriadku. Na krv idem vo štvrtok ale zajtra už asi testnem, veľmi sa bojím,čo bude na tom teste. Stále na to myslím a modlím sa. Hlava ma pobolieva,neviete čo by som si mohla dať proti bolesti? Všetkým držím palce 🤗🤰😘