Embryotransfer v októbri 2018
Ahojte žienky, je tu niektorá čerstvo po vklade- tento alebo minulý týždeň? 🙂
@tini2 jeden deň ružový výtok len krvácanie nie aj to deň menzesu 🙂
@bajapastierikova ja mám dosť menzes v piatok a od včera spinim
@bajapastierikova super moooc gratulujem 😊 a prajem ti aby sa embryjecko pekne zabyvalo na celych 9mesiacov a pekne si si to uzivala 😉
@tini2 to je podľa mna individuálne na každé telo sa správa inak 🙂 ale podľa mna pokial to nieje silná krv je to normálne vela bab poznám ktoré spinili aj pár mesiacov v tehu 🙂 treba veriť že je tam ja som to brala tak od prvého dňa a ono tam naozaj zostalo 🙂 akurát včera bol 11 deň a mala som strašne krce v bruchu ako cez kramy a dnes na 12 deň nádherný výsledok dokonca na sono že idem budúci pondelok lebo že hcg stačí na to aby o týždeň už bolo vidieť baby čiže mám vysoké 🙂 ešte že som nečakala do štvrtku až
@vecicky32 ďakujem krásne 😍 to jw vytúžene babo 🙂 ale naozaj sme na tom pracovali asi dva roky a pre mna to bola nekonečna doba a toľko sklamaní tak len dúfam že mimi sa má tak krásne ako ja dúfam že vám to baby tiež vinde ☺️
@bajapastierikova supeeeeeer ❤️❤️❤️❤️❤️👌👌👌👌
@bajapastierikova super teda, ja mám dnes 7 deň od vkladu,1 embryo po 5 dnovej kultivacii. Na krv idem vo štvrtok, test zatiaľ nič 😪 tak dúfam že sa pekne uhniezdilo a dúfam že mrcha nepríde
@bajapastierikova Gratulujem ❤️❤️❤️
@tini2 ja som mala tiež 5 dňové a určite tam bude! stále na to mysli a nepripúšťam si nič zle neboj sa dopadne to určite dobre 🙂
@palkodanka ďakujem 😘 a ty ako ?
@bajapastierikova celý deň som na teba myslela sledovala som v kuse ci si este nepisala....super tesim sa strasne stebou aj ja verim ze nase 2❤️❤️Su tam ...brusko ma boli v intervaloch krize tiez rano som mala dve 2mm uuplne ruzovulinke bledunle bodky vytoku ale odvtedy nic to len rano 1x a som 6 den po transfere takze dufam vsetko je ok verím im ☺️😍a ty sa moja Drž davaj na vás pozor✊
@bajapastierikova viem o com hovoris, my sa snazime uz 5rokov a toto je druhy KET , tak sa tiez modlime aby to vyslo. Ale tesim sa s tebou, musi to byt krasny pocit 😍
@palkodanka jasne že to vinde inak to ani nemôže byt ! 🙂 verím že áno a dvojičky uff to bude super kamoska má a takú má teraz postavu že jej ju strasne zavidim ako modelka čo sa nabehá okolo nich :D hihi bude veselo 😍
@vecicky32 držím palce ;) tak je to nádherne už to druhý krát zažívam a vždy je to jedinečný pocit keď som volala mužovi do roboty je preč teraz tak sa skoro rozplakal a mna to rozrevali úplne ach tie hormóny ☺️😁
@bajapastierikova 😂😂👌budeme behat kolko treba len nech sú zdravé a štastne a nech sa pekne hniezdia ☺️A dakujeeeem 😘
@bajapastierikova jeeej krasne 😊 dakujem no my sme dali prvy raz jedno embryjko a nic , tak sme teraz skusili dve, tak dufam ze to zvladnu 😍
@palkodanka jee tak aj vy sa mozno budete vytesovat z dvojciat , my mame vlozene tiez dve embryjecka 😍 drzim palceky
@vecicky32 verime ze sa im u mna bude páčit 😍ja idem na krv v piatok takze uvidime no veriiiim 🙏🙏tak urcite napis ze ako ste dopadli...netestovala si?
@palkodanka ja idem na krv stvrtok poobede takE tiez budeme vediet vysledok asi az piatok . Zatial som netestovala , mozno skusim stvrtok nez pojdem na krv. Ty si uz testovala ?
@bajapastierikova gratulujem 😍 držím palceky nech všetko dobre dopadne, až do konca
@vecicky32 tak určite daj vediet..drzim palceky taktiež ✊✊😉
@palkodanka ano dam vediet, aj ty daj urcite vediet ✊😉 aj si budes robit test predtym ?
@vecicky32 este neviem ,mám doma,uvidim ako budem na tom zo zvedavosťou 😃😃🤷♀️
@palkodanka asi tak ako ja , manzel sa ale boji a ja tiez ,ze ak test vyjde a krv nie tak budeme este viac sklamani . Ale musime verit 🙏

@bajapastierikova a mala si spinenie alebo slabé krvácanie?