Embryotransfer v októbri 2018
Ahojte žienky, je tu niektorá čerstvo po vklade- tento alebo minulý týždeň? 🙂
@vecicky32 ahojkyyy bola si dnes na krv?vysledky budes mat az zajtra?ci?
@palkodanka ahoooj anooo , rano som si robila testik a bol pozitivny 😍 a aj krv ok , takze som tehotnaaaa 🙏❤ a ty ako si dopadla ? Uz mas vysledky ?
@vecicky32 juuuuj tesiiiiim sa stebou velmi👏👏 ja idem zajtra na krv a ty si mala tiez dve vložene ze?tesiiim sa tak sa drz a oddychuj 👌
@palkodanka dakujeeem moooc 😊 a nemala si ist dnes na krv ? Som na teba cez den myslela, ze ci uz vies vysledok . A ano tiez sme vkladali dve, tak uvidime ci sa uchytili obe bublinky 😍
@vecicky32 nie nie ja piatok ,som zvedava plna ocakavani takze uvidime no dufam ze vsetko je ok ❤️❤️
@palkodanka drzim palceky aby ti to dobre dopadlo ✊ 🙏 . Aj si si robila test, ci vydrzala si ?
@palkodanka daj vediet potom ako si dopadla ;)
@vecicky32 rano si asi urobim pred odchodom ci ani neviem ☺️Uvidim ci uz pockam radsej😂 u mna to bude 9den len takze dufajme ze to vyslo ja verim ze hej 😍😘
@palkodanka ja som si robila o pol siestej rano test, co som uz nemohla dospat :D .
Ahaa a preco mas ist teda tak skoro na krv ? Ale pokial sa uchytili obe bublinky tak to uz asi vidiet bude aj zajtra , ci ?
@vecicky32 ja neviem moja uvidiime 😉
@vecicky32 ty si mala vcera kolkaty dnik po podani?
@palkodanka ja som mala vcera od vlozenia 12 den . Po 5tich rokoch mat konecne dve ciarky na teste a tak neuveritelne silne je nadherny pocit , potom este to potvrdenie z krvi 😍 prajem to aj tebe moooc , vsetkym co sa snazite 🙏
@palkodanka ahooj tak ako ? Uz nieco vies ? ✊
@vecicky32 ahoj no ze negativne ale v pondelok mam ist este raz ale ze mala pravdepodobnost ..hcg mi nepovedala ..
@palkodanka tak to ma mrzi , ale hovori sa ze to hcg rychlo stupa na zaciatku a ty si este len 9den , tak sa to do pondelka mozno zmeni . Budem drzat palce. ✊
Ja idem tiez v pondelok na dalsi odber aby videli ci to stupa ako ma , tiez nemame este vyhrane .
@vecicky32 aj moja polovicka tvrdí
To takze uvidime,plakala som no to je normalne zvladneme spolu vsetko..pockame ten pondelok este a uvidi sa ale dakujeeem a vy sa drzkajte tieez 😘
@palkodanka ja viem moja a mrzi ma to , tiez som sa uz naplakala a po prvom ket tiez , ale verim ze cochvila mi napises , ze si tehulka 😉 . Dakujem aj ty sa drz 😘🙏
Dievčatá,stalo sa niekomu,že na 3 deň po kete jednorazové slabučke krvácanie a potom už nič!!! Dnes mam 5 deň po vklade.
@toncka13 Ahoj, no mne sa to nestalo. Ale to mohlo byť kľudne uhniezdovanie👍😉 Ja to vždy čakám a nikdy nič 😏 Ja vždy začnem akurát tak na 8.dpt špiniť a to už viem, že je predzvesť prichádzajúcej menštruácie. Ale tebe držím palce, nech ti všetko dobré dopadne. Po takejto skúsenosti by som asi už skúsila test. Ja som mala v piatok len 10,9 jednotiek HCG a na teste bol duch.
Som 14 DC. Test biely už by tam bol aspoň duch.tak zase nič

@toncka13 toto mas testiky z prveho tehotenstva 😍? A tiez po umelom ? Dufam, ze aj ja tam raz uvidim aspon takych duchov, ktori budu postupne silniet 🙏