Embryotransfer v októbri 2018
Ahojte žienky, je tu niektorá čerstvo po vklade- tento alebo minulý týždeň? 🙂
@palkodanka hej mne tiez prisiel menzes az som vysadila lieky a az po menzes som zacala s tym grepom , ked mi nasadili znovu lieky , inak ma nic ine nenapada a na pn som isla od den vkladu.
Neboj bude to silacik, zvladnete to ✊😉 . A aj ti davaju injekcie na udrzanie ? Ja mam cely cas agolutin na udrzanie , teraz uz len donca tyzdna a potom mi to menia sa utrageston a duphaston. A mam aj clexane na riedenie krvi.
@janula12345 jeej super, gratulujem 😍👏 . Waaw tak asi predsa len budu dvojcatka 👶👶❤❤ no uvidime na ultrazvuku . A mozno aj tebe to este stupne tak velmi a budu tiez dvojcatka 😊 . Kedy ides na dalsiu krv ?
@vecicky32 nie nic len progesteron som mala 3x ...no dufamze to vyjde ☺️
@palkodanka aha, ja cely cas uzivam estrofem, acidum-kyselina listova, prednison a clexane a od vkladu mi pridali agolutin na udrzanie, sice uz mam dopichany zadok aj brucho, ale vydrzim. Ja si myslim, ze ten agolutin je na nieco dobry. Ale mala som ho aj po prvom ket a nepomohlo nic, ale nebola som vtedy pn, teraz som cely cas.
@vecicky32 nejdem na krv, az za 2 tyzdne na ultrazvuk kontrolu. To budu dlheee 2 tyzdne. Aj ked, urcite by som chcela mat istotu, a asi behnem za tyzden mojej gyn na odber kontrolny, ci rastie hcg. Pri tebe je moje hcg hrozne nizke🙂 az mam obavy, ci je vobec dobre. Musim to vygooglit.
@janula12345 je dobre aj tvoje, nasla som na nette taku tabulku a je to ok 😊 . Ja tiez idem na ultrazvuk az 16.11. sa asi zblaznim dovtedy 🙈 . Ale urcite si dovtedy urobim sem tam nejaky testik aby som bola kludnejsia.
@vecicky32 ano🙂 obe cisla, aj tvoje aj moje su v poriadku. A ty mas ako plus aj potvrdeny narast hcg. To ja dam tiez za par dni pre istotu. Ale utz mam skor ako ty, uz v pondelok 12.11. To je zvlastne kedze si bola skor na ket a aj vyssie hodnoty mas. Uvidime. Uz len sa o seba starat a cakat 🤗 mala si aj spinenie? Ja dnes poobede na papieri take cervene vlasocnice akoby. Ale iba raz a uz viac nie. Tak snad to neznamena nic zle. Pre istotu lezim a nehybem sa🙂)
@janula12345 tak to nechapem ani ja, ze mas skor ultrazvuk ako ja. Ja som nemala spinenie vobec , dufam ze radsej ani nebude. Ale zevraj moze byt pocas zahniezdovania .
@janula12345 uz aby mame obe po ultrazvuku 😊
@janula12345 ahoj no co aj si bola na tom kontrolnom odbere ?
@vecicky32 ahoj pondelok som objednana, ze nech to je po tyzdni presne. Aj utz mi urobi vraj, ci je vsetko ok lebo som spinila uz.
@janula12345 uz aj ultrazvuk ? To je velmi skoro ci kolko dni to si od vkladu ? Ale neboj bude to ok, budem drzat palce. Spinenie je zevraj normalne .
@vecicky32 utz len kvoli spineniu. Ci je vsetko v poriadku, nakolko som spinila viac krat a aj dost. Som celkom nesvoja, ci tam este bublinka vobec je. Ved ublizit nemoze a pre dobry pocit nech sa doki pozrie. 🙂 napisem ti potom aj ako hcg poskocilo - dufam ze poskocilo. Ty sa ako citis? Aj viac oddychujes alebo fungujes v normal rezime?
@janula12345 ok daj vediet a mozno tam uz aj bublinku uvidis 😊 . Ja sa citim fajn, len vecer mi byva dost zle od zaludka , ja nemam ranne nevolnosti ale vecerne 😂 inak vpohode . Ja som stale pn az do prveho ultrazvuku musim byt a potom sa uvidi , to mi moj gynekolog nakazal, aby som nezacala krvacat ked mam silnejsie injekcie na riedenie krvi . Inak sa citim fajn 😊 ale ten cas do ultrazvuku mi ide neskutocne pomaly. A ty oddychujes, ci pracujes ?
@laurazma ahoooj ja som vlozili mi Bublinku vcera 😊
@janula12345 drzim palceky dnes, aby ti to dobre dopadlo ✊🙏 . Daj vediet potom ake si mala hcg a co utz .
@vecicky32 ahoj, hcg cez 7 tisic 🙂 takze fajn pekne zvysene. Utz bol dobry, vraj na 5 tt akurat presne ako ma byt. Len nebola este akcia ❤ . Tak snad bude za tyzden.
@predvedrev supeeer 🙂
@laurazma to uvidime po odobrati krvi ale verim ze sa jej podarilo chytit 😊
@predvedrev tak tak, treba mysliet pozitivne! 🙂
@laurazma nic ine mi neostava veru! ale ked vidim vswtky tehotne na okolo tak sa musim ku nim pridat 😬
@janula12345 jeeej super, tesim sa 😊👏 tak ani nevies ci jedno alebo dve? o tyzden uz bude urcite aj srdiecko pocut 😉 ja uz by som tiez chcela matvpo utz
@vecicky32 fuu ja ani neratam zeby boli dve 🙂)) ty si uz tak nastavena automaticky ze budu asi dve, ale ja podla mna iba jedno. Bol 1 zltkovy vak. Tak myslim ze 1 baby tiez. Veru, nech uz je buduci tyzden a snad obe budeme uz co najskor pocut srdiecka - nech ich je kolkokolvek 😁😁
@janula12345 anoo uplne som sa tak akosi uz nastavila, aj s manzelom uz akosi automaticky hovorime o dvoch ❤❤😂 . Ale jasne nech ich je kolko chce hlavne aby bolo vsetko vporiadku . No na to srdiecko si musime este minimalne tyzden a pol pockat 🙈 .
@palkodanka ahoj ako ? Uz vies termin ET ?
@vecicky32 ahoj no prvý neúspech sme predýchali a ideme dalej..dnes poobede mame konzultaciu ze co dalej tak dúfam všetko bude ok 🙏😉mame jedneho jedineho mrazacika tak dufam bude bojovník ❤️
@palkodanka určite áno,bude silno bojovať... akurát som na teba myslela.. či už máš po.. potom daj vedieť

@tini2 hej hej len je dobre poradit sa s babenkami co maju skusenosti.no urcite nechcem cakat ale
uvidime co na konzultacii povie lekár 😉