každý liek škodí...na jednej strane pomáha na daný problém na druhej strane poškodí niečo iné...
@carolinademeterova vsetky tie hormonálne lueky niekde škodia niekde nie ako všetky lieky
môžeš ísť na vklad aj bez estrimaxu, záleží či ti to doporučia aj v centre, mne to napr. zamietli kvôli veku a opakovaným neúspešným vkladom
Zalezi, preco ti ho dali. Mne na sliznicu, no i tak nepomohol, neviem preco, bezne funguje. Akurat mi bolo z neho mizerne. Citat vedl.ucinky radsej neodporucam pri ziadnych liekoch 🙂 Ak mas moznost na vklad bez liekov, o to lepsie
Estrimax 😰😰 keď som ho začala užívať pred mesiacom,bolo mi otrasne. Nevoľnosť,mala som výsyp na bruchu a chrbte a nálady...otras. beriem ho doteraz,včera som bola na transfére a mám užívať ďalej...
@stanclovapetra no ja som ho vysadila,tiez mi bolo zle. Moze sa ist aj bez neho na transfer,viac dievcat mi tu pisalo.
@ingelika78 a podarilo sa? Mne teraz predpisali progesteron, som tyzden pred transferom. Nechcem ho ale brat. Vraj treba do 12tt. No ja nechcem. Zle mi je z hormonov.
@carolinademeterova ano, nastastie. To bolo minuly rok v aprili, uz mam synceka. Nebrala som sni nic pocas, ani po potvrdeni tehotenstva.
@carolinademeterova progesterón bohužiaľ treba. Estrimax sa dá vynechať ak máš dobru výšku sliznice.
Ahojte, aj mne dali estrimax na sliznicu 3x1tbl a mate niekto skúsenosti s tým, že sa ma vkladať aj do pochvy?
@carolinademeterova necitala, ani som ho nemala v ruke. Bola som na transfer embrya bez neho, aj akychkolvek inych liekov.