icon

Estrofem po kryoembryotransfére

saska1
25. jún 2012

Ahojte 🙂 chcela by som sa vás opýtať, či vo Vašom centre sa papá estrofem aj po KETe..Lebo v iscari Ba sa berie aj pred Ketom aj po Kete až do krvi.Mňa by zaujímalo, či je nutné ho brať po vklade..či nestačí len utroš. a ešte jedna otázka...stretli ste sa s nativ Ketom t.j. ked rastie pekne sliznica, že sa nepapá žiadny estrofem?Myslíte, že doki by na to pristal, keby som mu to navrhla?? 😕

Strana
z2
lilitela
2. mar 2015

@saska1 Pre teba uz zrejme neaktualne, ale pre ine baby - estrofem sa nesmie vysadit po transfere, moze to sposobit krvacanie , dokonca aj znizenie davky. Plati aj pre Utros.

tejt
23. dec 2015

Dobrý deň, mám prosbu.
Celkom náhodou nezvýšilo niekomu estrofen na toľko, že by to stačilo do 28. decembra?
U nás sa minul, lekár nás poslal po ďalší, lebo sa zabudlo, že sa v prijímaní lieku musí pokračovať a lekáreň zatvorená... "Čo sa divíte? Veď sú Vianoce" takže super.
Až 28. decembra majú opäť otvorené, skôr sa nemáme ako dostať k estrofenu na pokračovanie. Prosím o pomoc, nech neprídeme o to, čo sme tak roky čakali.

sasa1983
23. dec 2015

@tejt ja by som spravila toto: bu%d zavolať do CAR, kde ak majú linku 24hod, liek Ti dajú, iste ho majú na sklade (v mojom CAR vždy mali a mohla som hocikedy zavolať), alebo na pohotovosť so správou z ET/KET. Bez liekov by som to neriskla.

suzie.h
23. dec 2015

@tejt ak si z BA, tak na milion percent tam su pohotovostne lekarne, v kazdom vacsom meste su otovrene aj 25. a 26.12., a v obchodnych centrach kazdom jednom su zajtra do 11 - 12... isto zozenies!

sasa1983
23. dec 2015

pohotovostné lekárne sú bez debaty otvorené, ale nie som si istá, že či v menšom meste v pootovostnej lekárni budú mať hocikde Estrimax, vo väčšom iste áno.

stanka2612
23. dec 2015

@saska1 estrofem som aj ja brala aj po vklade asi az do takeho osmeho tyzdna tehu,mozno aj dlhsie,lebo mi ho vysadzovali postupne tak ako aj utrogestan...nevysadzaj ho,pokial ti nepovie lekar 🙂 ja som bola ochotna kvoli babatku jest aj neviem co,aby sa ujalo... 😉 😀

stanka2612
23. dec 2015

@saska1 prepac,zle som precitala prispevok,uz je to neaktualne 😀

tejt
23. dec 2015

Nemáme recept, lebo lekár to mal s lekarnou vybavene ze mame prist, ale nikto nepovedal ze lekaren zatvori o 13:00 takže sme v háji. Recept nemáme, mali sme dojsť a ponáhlali sme sa ako blázni práve preto, že čo ked zavru skor a oni skor aj zavreli.
Potrebujeme buď požičať do 28. decebra, alebo to vyriešiť prostredníctvom tých pohotovostných služieb, ked to pojde na základe papierov o liečbe a nie cez recept. Práve toto je tá zufalost.

tejt
23. dec 2015

keď čítam že sa nesmie vysadiť, udivuje ma ľahostajnosť lekára, že toto nevyrieši keď ide o tak veľa. a nám zajtra ráno dojde aktuálna zásoba a sme v háji.

sasa1983
23. dec 2015

@tejt tu na MK to nevyriesis. Neviem z kade si,ale ja by som sla na pohotovost. Alebo sme skusam lekarne az kde sa mi podari. Som Dr.,naozaj si ho zozen.

suzie.h
23. dec 2015

@tejt skus popytat v pohotovostnej lekarni na zalohu, alebo vybavit rp na pohotovosti, mali by ti vypisat, pokial mas papiere z CAR u seba... doma mam este Estrimax, ale som zo ZA a to ti moc nepomoze... vela stastia!

nelly3
23. dec 2015

@tejt
estrofem/estrimax nesmies vysadit, zacnes krvacat, ak si z BA, skus napisat do temy mam/nemam lieky, nejaka baba z BA sa hadam najde, ktora ti pomoze, ma doma, alebo ti pozicia.

usmiateslniecko
23. dec 2015

@tejt ja mam jedno cele balenie Estrofem 2mg a uz ho nepotrebujem. Napis mi do IP

efkaelfka
24. dec 2015

@tejt v ruzinovskej pohotovostnej lekarni ho urcite maju 🙂 Ale mozes si pre lacetku estrofemu s 28 tbl. skocit dnes aj ku mne do Ruzinova 😉

renata1405
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2