Estrofem po kryoembryotransfére
Ahojte 🙂 chcela by som sa vás opýtať, či vo Vašom centre sa papá estrofem aj po KETe..Lebo v iscari Ba sa berie aj pred Ketom aj po Kete až do krvi.Mňa by zaujímalo, či je nutné ho brať po vklade..či nestačí len utroš. a ešte jedna otázka...stretli ste sa s nativ Ketom t.j. ked rastie pekne sliznica, že sa nepapá žiadny estrofem?Myslíte, že doki by na to pristal, keby som mu to navrhla?? 😕
Dobrý deň, mám prosbu.
Celkom náhodou nezvýšilo niekomu estrofen na toľko, že by to stačilo do 28. decembra?
U nás sa minul, lekár nás poslal po ďalší, lebo sa zabudlo, že sa v prijímaní lieku musí pokračovať a lekáreň zatvorená... "Čo sa divíte? Veď sú Vianoce" takže super.
Až 28. decembra majú opäť otvorené, skôr sa nemáme ako dostať k estrofenu na pokračovanie. Prosím o pomoc, nech neprídeme o to, čo sme tak roky čakali.
pohotovostné lekárne sú bez debaty otvorené, ale nie som si istá, že či v menšom meste v pootovostnej lekárni budú mať hocikde Estrimax, vo väčšom iste áno.
@saska1 estrofem som aj ja brala aj po vklade asi az do takeho osmeho tyzdna tehu,mozno aj dlhsie,lebo mi ho vysadzovali postupne tak ako aj utrogestan...nevysadzaj ho,pokial ti nepovie lekar 🙂 ja som bola ochotna kvoli babatku jest aj neviem co,aby sa ujalo... 😉 😀
@saska1 prepac,zle som precitala prispevok,uz je to neaktualne 😀
Nemáme recept, lebo lekár to mal s lekarnou vybavene ze mame prist, ale nikto nepovedal ze lekaren zatvori o 13:00 takže sme v háji. Recept nemáme, mali sme dojsť a ponáhlali sme sa ako blázni práve preto, že čo ked zavru skor a oni skor aj zavreli.
Potrebujeme buď požičať do 28. decebra, alebo to vyriešiť prostredníctvom tých pohotovostných služieb, ked to pojde na základe papierov o liečbe a nie cez recept. Práve toto je tá zufalost.
keď čítam že sa nesmie vysadiť, udivuje ma ľahostajnosť lekára, že toto nevyrieši keď ide o tak veľa. a nám zajtra ráno dojde aktuálna zásoba a sme v háji.
@tejt ja mam jedno cele balenie Estrofem 2mg a uz ho nepotrebujem. Napis mi do IP

@saska1 Pre teba uz zrejme neaktualne, ale pre ine baby - estrofem sa nesmie vysadit po transfere, moze to sposobit krvacanie , dokonca aj znizenie davky. Plati aj pre Utros.