icon

ET alebo KET v 6/2025

3. jún 2025

Ktorá má tento mesiac ET alebo KET? Poďme sa troška podporiť v tomto období🦋

Strana
z3
mnavo
20. jún 2025

Ahojte. Boli ste niektorá aj teraz ku koncu mesiaca na vklad,alebo sa len chystáte? Ja som si bola dnes po embryjko❤️

autor
20. jún 2025
@mnavo

Ahojte. Boli ste niektorá aj teraz ku koncu mesiaca na vklad,alebo sa len chystáte? Ja som si bola dnes po embryjko❤️

@mnavo dúfam že vám dnešný deň prinesie šťastie ❤️‍🔥

alex4220
24. jún 2025
@mnavo

@mnavo ahoj, ja som bola 16.6. na KET

mnavo
24. jún 2025
@alex4220

@mnavo ahoj, ja som bola 16.6. na KET

@alex4220 ahoj. A uz si testovala?😎

alex4220
1. júl 2025
@mnavo

@alex4220 ahoj. A uz si testovala?😎

@mnavo ahoj, Ano testovala som minulý štvrtok. Nebolo nič na teste, tak potom som už ani neskúšala (už som minula veľa testov zbytočne). No a včera negatívna krv. A ty ako?

mnavo
3. júl 2025
@alex4220

@mnavo ahoj, Ano testovala som minulý štvrtok. Nebolo nič na teste, tak potom som už ani neskúšala (už som minula veľa testov zbytočne). No a včera negatívna krv. A ty ako?

@alex4220 ahoj. Ja tiež negativne.
Zvažujeme s mužom čo ďalej

vaynika
1. sep 2025
@sabina57

@ivananr áno, ja som teraz po prvom KET - nevydarenom, teraz na konci mesiaca ma čaká (ak bude všetko v poriadku) druhý vklad🤞🏼 Za mňa prístup v Reprofite BA na jednotu. Bol to moj prvý KET a pani doktorka neskutočne zlatá, všetko čo robila aj komentovala, absolútne nemám čo vytknúť.

@sabina57 ahoj, ako dopadol druhy vklad? Moze byt v ba aj partner pri vklade ci ako to tam prebieha? Dakujem🙏

sabina57
22. sep 2025
@vaynika

@sabina57 ahoj, ako dopadol druhy vklad? Moze byt v ba aj partner pri vklade ci ako to tam prebieha? Dakujem🙏

@vaynika druhý vklad vyšiel 🙂 momentálne som 14+6tt. S tým partnerom skúsenosť nemám, takže neviem povedať.

Strana
z3