icon

ET alebo KET v júli

marssellitta
5. júl 2021

Ahojte baby,

idete absolvovať niektorá ET alebo KET tento mesiac alebo začiatkom ďalšieho? 🙂 My už máme jeden neúspešný ET za sebou (ešte na jar) a od soboty si dávam sprej Lenzetto, tak na 14.deň pôjdem na kontrolu, kedy môžeme ísť znovu na to.
Ja len či nás je tu takých viac, trošku sa povzbudiť a potom si napísať info, ako sme dopadli. Držím palce všetkým! 🙂

katrinka233
22. júl 2021

@daska178 zabudla som sa spytat a uz som potom nechcela volat naspat🙈😄ja pojdem 12.8. na utz

zuzikha13
Autor odpoveď zmazal
zuzikha13
24. júl 2021

Ahojte, pridám sa k vám, ja som bola na KET 16.7. A dnes je to 8 dní po, a myslím we to vyzerá nádejne 🙂

daska178
24. júl 2021

@zuzikha13 gratulujem ❤️ Vyzerá to super ❤️🙏🍀 samé dobre správy baby ❤️ Veľmi má to teší 😘

zuzikha13
24. júl 2021

@daska178 aj ja tebe veľmi gratulujem 🙂 🙂 je to krásny pocit 🙂 jeden mi už pobehuje po byte 🙂
Ešte uvidíme co krv, idem v stredu 🙂

ryhlopredam17
25. júl 2021

Toto je vynikajuca skupinka vsetkych Vam drzim palčeky. Nemam sa zatial s kym podeliť o tuto radostnú spravu a priebeh tak Vam to sem rada napisem 😌 My sme absolvovali posledny odber vajicok ktory hradí poisťovňa cize treti mame zamrazené este 1 embryo a teraz my vkladali dve cize uvidime ci cakame dvojičky alebo ... mam 32 rokov ziadne zdravotné problemy nemam, manzel ma spomalene spermie ale genetik povedal ze je schopný prirodzene oplodniť zenu. Aj ked nam sa to viac ako 5rokov nedarilo. Skúsili sme naozaj vsetko a ako som pisala vyssie zajtra mam narodeniny idem na krv, pozvala som rodinu na caj o piatej, kde im to vsetkym chceme oznámiť. Viem,ze sme len na zaciatku a do tretieho mesiaca to chceme pred ostatnými resp.cudzími tajiť. Ale tu sa mozem podeliť tak sa tesim a tesim sa o to viac s Vami ze tu nie som sama ale je nas tu pekny počet. Posielam dnes spravený testik. Majte krasnu nedelu buduce maminky 💞

leo2021
25. júl 2021

@ryhlopredam17 gratulujem 🥰 a velmi drzim palce Tebe aj vsetkym co tu sme nech to dotiahneme do konca💫🤍

daska178
26. júl 2021

@marssellitta a ty sa ako cítiš po vklade ? ✊🏻🙃

marssellitta
autor
27. júl 2021

@daska178 ďakujem, celkom dobre, pobolievajú ma prsníky riadne 😁 tak dúúúfam, že je to dobrý znak 😊 len toto čakanie je nekonečné, aj na test je ešte veľmi skoro a chcem vydržať čo najdlhšie 😁 na krv idem 4.augusta 😊

daska178
27. júl 2021

@marssellitta myslela som na teba 🙃 držím moc palčeky ✊🏻🙏❤️🍀

katrinka233
27. júl 2021

@ryhlopredam17 gratulujeeem🥰🥰🥰

ryhlopredam17
27. júl 2021

Tak boli sme vcera na krv mam hcg 57 v piatok ideme opat na krv snad sa zvýši ale darcek k narodeninam bol pozitívny 🥳😀 drzte mi palce v piatok.

zuzikha13
29. júl 2021

Tak som bola na krv a v 12 deň po KET mam hodnotu 852, akosi veľa, nie?

ryhlopredam17
29. júl 2021

@zuzikha13 mne asi embryo odišlo dnes som si robila test a uz tam druhu ciarku nevidim. Fňuk zajtra idem na krv tak sa pripravujem na najhoršie ale asi to tak malo byt este mame posledne embryo tak snad sa mu uz u mna zapáči 😃

Co ti povedali v klinike pri takej hodnote hcg ?

ryhlopredam17
29. júl 2021

@zuzikha13 aj Dáška mala tusim este vyssie od Teba a je tehotna drzim silno nech sa Ti splni aj druhy maly pobehovac po byte 🥰

daska178
29. júl 2021

@zuzikha13 Hodnota je super 🙃 sestrička mi hovorila že hcg do 14dpt KET by malo byt okolo 1000 ja som mala 961 🙂

daska178
29. júl 2021

@ryhlopredam17 koľko si bola dpt keď si mala hcg 52 ? Je to máličko ale držím palce aby embryko zostalo v brušku 🙏

ryhlopredam17
29. júl 2021

@daska178 ahoj 12.7. Sme boli na vklade a krv mi brali 26.7. cize 14dpt. Ďakujem za podporu, zajtra napisem ako sme dopadli.

zuzikha13
29. júl 2021

V car mi povedali ze je to ok hodnota, ale môj gynekológ chce ešte raz zo ut testy tak ráno idem znova, uvidíme

marssellitta
autor
31. júl 2021

Ahojte, tak dnes na 10.deň mám test negatívny, ani náznak druhej čiarky, tak v stredu na odbere krvi by sa musel stať asi menší zázrak, už veľkú nádej tomu nedávam ... 🤷‍♀️

camina
31. júl 2021

Ahojte. Ja som mala ket v pondelok, 26.7. stále má pobolieva brucho, čakanie je nekonečne....test si veľmi nechcem robiť, pri minulých Ket-och som mala vždy pozitívny test, ale čiarka netmavla, a práveže postupne bledla....aj v krvi mi hcg klesalo....preto chcem dúfať a veriť že tentokrát to bude inak 😉toto je môj štvrtý vklad, tretí cyklus ivf

marssellitta
autor
31. júl 2021

@camina silno držím palce, nech sa podarí 🙏😊

daska178
1. aug 2021

@marssellitta nádej stále je🙏 A dávali ste si pri KET asistovaný hatching ?

marssellitta
autor
1. aug 2021

@daska178 áno 🤷‍♀️ no je, ale maličká... toto bol druhý pokus, 1. IVF .. ale ak to náhodou nevyjde, tak si dávame pauzu od toho asi dlhšiu, našetríme aj peniažky aj psychiku 😁 tak uvidíme v stredu 😊

camina
1. aug 2021

@marssellitta držím palce, viem aké to je...ťaháme už tretie IVF, už štyri roky...

leo2021
2. aug 2021

Ahojte baby, tak ja som zacala vcera krvacat a uz je po vsetkom😔 teraz sa dam dokopy a pojdem na vsetky vydetrenia nakolko uz 3x sa nam to stalo..
Drzim vam vsetkym palce✨🤍

katrinka233
2. aug 2021

@leo2021
To je mi velmi luto, sama som si presla 3 potratmi a viem ako to boli. Drz sa, dufam, ze vysetrenia odhalia akykolvek problem, ktory sa bude v buducnosti dat elegantne vyriesit. Drzim ti silno palce

camina
2. aug 2021

@leo2021 je mi to ľúto, veľa síl ti želám..

ryhlopredam17
2. aug 2021

Nam tiez embryjko odišlo v piatok som mala hcg iba 3.30 a dnes uz prisla perióda. Ach nooo ale neprestávam mysliet pozitívne vzdy zalezi na tom správnom uhle pohladu tak sa snažíme aj my. Pozdravujem Vas buduce maminy raz to vyjde ❇️

daska178
2. aug 2021

@leo2021
@ryhlopredam17 baby držte sa ✊🏻 🥲 to mi je ľúto … mna čaká zajtra v Iscare prvé sono,držte palce ✊🏻