icon

ET alebo KET v júli

marssellitta
5. júl 2021

Ahojte baby,

idete absolvovať niektorá ET alebo KET tento mesiac alebo začiatkom ďalšieho? 🙂 My už máme jeden neúspešný ET za sebou (ešte na jar) a od soboty si dávam sprej Lenzetto, tak na 14.deň pôjdem na kontrolu, kedy môžeme ísť znovu na to.
Ja len či nás je tu takých viac, trošku sa povzbudiť a potom si napísať info, ako sme dopadli. Držím palce všetkým! 🙂

Strana
z5
lenja227
15. aug 2021

@ailiba veru máš pravdu, už včera a dnes som inak naladená a teším sa, nepripúšťam si zle scenáre skôr sa snažím myslieť len na to pekné 🙂 ďakujem za povzbudenie

rina16
15. aug 2021

Dievčatá či mi verite alebo nie..bola som si istá že test bude negatívny. Spinila som 5dni, 2x bolo sfarbenie aj s krvou ... Žiadne príznaky, NIC.. zajtra idem na krv... veľmi dúfam, že mi to potvrdia..áno viem mám peknu druhu čiarku, ale aj tak čakám na potvrdenie od doktora. Je to náročné všetko a preto každému prajem, aby na konci bol vytúžený výsledok ❤️

ailiba
15. aug 2021

@lenja227 ďakujem pekne, máš pravdu☺️.. môžem sa spýtať, mala si aj nejaké pocity, príznaky?

ailiba
15. aug 2021

@lenja227 určite to bude dobre, uži si to☺️

ailiba
15. aug 2021

@rina16 tak to ta chápem, že sa bojíš, krvácanie môže byť, dúfam ale, ze už nebude. Je pravda, že všetky čakáme príznaky, ale fakt je, že naozaj žiadne nemusia byť. Ešte si ich užiješ dost😆... Držím palce, určite to vyjde👍

lenja227
16. aug 2021

@ailiba práveže nemala som žiadne príznaky, možno prvé dni ma minimálne občas pichlo podbruško aj to len úplne slabo.

ailiba
16. aug 2021

@lenja227 ved ani ja nemám... Len obcas to pichnútie bolo... Tak ako ty... Co už, vyckam a uvidíme. Ty už máš aspoň nádej. Ale máš krásne koľajnice, to je super. Určite ró bude dobre💪👏

lenja227
16. aug 2021

@ailiba ďakujem. Momentálne som 6tt+3,už máme srdiečko a ďalší týždeň znova ďalšia komunita. Verím že to pôjde dobre.

ailiba
16. aug 2021

@lenja227 urcite👏

zuzikha13
16. aug 2021

@lenja227 a aké je babo veľké, prosím ta?

lenja227
16. aug 2021

@zuzikha13 teraz piatok 13.8. akurát co cca začal 6 týždeň malo podľa doktora skoro 4 milimetre a gestacny vacok mal 17 milimetrov. Povedal že to sú také v pohode miery tak snáď to tak je.

klarka0002
7. sep 2021

Ahojte. Pridávam sa. Ja mam mat síce ket v septembri cca 15.ho. Beriem Estrimax 3x2 tabletky a večer Fraxiparin. Chcem sa vás opýtať či vám z Estrimax nebolo zle? Alebo z estrofem? To je to iste. Včera som 2x vracala a v pribalovom letáku sa píše ze to môže byť z predavkovania. Tak som si dnes ešte nedala Estrimax. Lekár mi nedvíha 😕

daska178
7. sep 2021

@klarka0002 mne bolo zle s estrofemu až keď som bola tehotná už som rada,že ho neberiem … držím palce ✊🏻 Určite informuj lekára v car

klarka0002
7. sep 2021

@daska178 Ahoj, ďakujem. Už mi lekár zdvihol. Zajtra idem na kontrolu.

jodo27
8. sep 2021

Baby? odveci ale... neni nejaké forum o KET? Príprava, či sa niečo musí vopred/počas/po brať a tak... ak niečo také je, budem rada ak ma nasmerujete

jodo27
8. sep 2021

@ailiba Ujalo sa ti KET? už si nenapísala.

ailiba
8. sep 2021

@jodo27 bohužiaľ nie... Ale chcem ísť na ďalšie KET ... Posledne

marssellitta
autor
29. sep 2021

Ahojte baby, chcem vas tu trosku povzbudit... ja som mala neuspesny ET v marci a neuspesny KET v juli ... a dnes som zistila, ze som v 6.-7. tyzdni tehotenstva, takze som otehotnela hned ten dalsi mesiac po neuspesnom vklade... 😊 niekedy sa s tym telo a priroda vysporiadaju same.. a hlavne, ja som to uplne prestala riesit a chcela som si kupit psa, zmierila som sa so zivotom bez deti ... 😁 a zrazu tehotna 😊 tak drzim palce vsetkym 😘

ailiba
29. sep 2021

@marssellitta super🥳🙏✌️... Gratulujem

daska178
29. sep 2021

@marssellitta gratulujem ozaj super správa 😉 držím palce nech všetko dopadne dobre ✊🏻 Ja dnes začínam 15 týždeň ❤️

ryhlopredam17
29. sep 2021

@marssellitta gratulujem aj ja. 🤩🥳Velmi sa tesim z takéhoto príspevku s Vami. My pojdeme na posledne embryok v novembri. Tak uvidime s akou správou sa ohlasim. Mamičky drzkajte a vsetko dobre prajem. 😍

leo2021
29. sep 2021

@marssellitta gratulujem😊🍀🤍 ja som mala uspesny KET v juli a potratila som..prestali sme to riesit ze buduci rok ked prejde paar mesiacov dam sa dokopy a skusime znovu aaale… v auguste som hned otehotnela som mala sok lebo fakt sme chceli cakat ale zas nedavali sme si pozor lebo ze sak co otehotniet asi nam nejde prirodze aj tak a bum dnes zacinam 8tt🤍🍀🙏🏽 Zazrak ..velmi sa bojim a dufam ze tento krat dotiahneme konecne do konca🙏🏽

marssellitta
autor
30. sep 2021

@leo2021 gratulujeeeem, tak to je tiez uzasna sprava... niekedy sa deju zazraky ozaj 😍 my sme to tiez nechceli riesit, chceli sme si kupit psika a ze nechame snazenie tak 😅 nuz, clovek mieni, Pan Boh meni 😁

jodo27
30. sep 2021

@marssellitta och to je krásna správa! gratulujem. My s našou azoospermiou som už zlomila palicu, zázraky sa ale žial nedejú.
Prajem aby ste potiahli do úspešného konca.

daska178
26. okt 2021

Dievčatá ako sa máte ? ☺️ Užívate tehotenstvo naplno ? ☺️ Ja už cítim pohyby bábätka ❤️

ailiba
26. okt 2021

@daska178 super, gratulujem... To je krasne💞. Ja som dnes po potvrdení tehu ultrazvukom, po kete✌️

ryhlopredam17
26. okt 2021

Ahojte mamičky v sobotu ideme na posledne embryjko z tretieho odberu vajicok. Uz si davam hormoniky, prsia mam naliate aj endometrium uz mam na 10mm vy ste mali aku velkost endometria ked Vam vkladali viete?

ailiba
26. okt 2021

@ryhlopredam17 tak držím palce👍... Ja som mala 13mm.

ryhlopredam17
31. okt 2021

Ahojte tak vcera mi vložili posledne embryjko. Prve dni len oddychujem a lezim. Snazim sa pit vela vody, anasovy džús a len podporovať myseľ aby sa uhniezdilo a tento krat to vyslo. 🍀❤️

Strana
z5