ET/KET február 2024
@erikap4 áno viem musím 🙂 prosím ťa nevieš na čo sa berie ten letrozol?
@marika3108 neporadím ti.. 😑 nemám s ním skúsenosti .
@erikap4 nevadí🙂 a cítila si pri vklade niečo? Nie je to bolestive?
@patulka95 ja som tiez 6ty den a ledva mi čiarku vidno, mam pocit ze ju vidim len ja
@marika3108 vklad je uplne bezbolestivý 🙂
@nikadominikanika ešte si počkám cca 2 tyzdne na vklad🙂
@marika3108 úplne v pohode sa to dá zvládnuť (aj bez diazepamu)🙏🙏🙏 neboj sa toho 🍀
@marika3108 držím palce 🙂 .. ja som 6ty den po .. najhoršie z celého ivf vnímam asi toto čakanie.
@werculik myslíte, že po KET ukáže test skôr ako po ET?
@aniie7 ahoj vieš čo moj to bol 3 a posledný pokus ano normalne som to povedala v práci ze sa to aj nepodarilo lebo vedeli co riesim .. a vie to ak rodina samozrejme je sa dobre otvoriť a nedusiť to v sebe .. prvé dva razy ma to vzalo nesmierne teraz to berem tak že všetko sa deje pre niečo ale ak sa potrebuješ vyspoveď a preniesť sa cez to kludne napiš 🙂
Ahojte dnes som išla na krv a volali mi už aj za výsledok , 13dpt a hodnota hcg 2455 🙈🙈🙈😁 pýtala som sa či to nie je nejak veľa a povedali že hodnota je veľmi pekna že sa nemusím báť 🙈 o dva týždne prvé sono , zase nekonečné čakanie 😁
@nikadominikanika ja neviem, myslim si ze to zavisi od embrya. Kedy sa uhniezdi 🙂 najlepsie robit test podla mna na 8 den. Uz by malo byt vidno. Mne bolo vidno od 6dna ale ako hovorim zavisi od uhniezdenia 🙂 niekomu sa ciarka ukazala az neskor a vyslo to 🙂
@emi_emi159 super je to pekna hodnota na to aby sa plod udrzal 🙂 embryo sa pekne zazralo…. Tak uz len vydrzat 🙏
Ahojte baby. Nejako nás tu pribudlo a začínam sa strácať v komentároch, ale niektorym dievčatam som sľubila, že dam vedieť ako som dopadla.
V pondelok 14dpo som bola na krv ako som už písala, Hcg len 148. Začala som aj špiniť, tak už som čakala kedy príde MS. Ale niekto ma tu skúša ! 🙂 Dnes ráno už nie len špinenie, ale aj krv keď som išla na záchod, tak som hneď ráno šla do centra na krv (aj keď pôvodne mal byť kontrolný odber zajtra). Sestrička mi pred obedom vola, Hcg stúplo - super (350 - podľa mňa strašne málo).... no lenže mne bolo celé doobeda tak zle, že sa len doma zvíjam od bolesti (take krče mam v podbrušku a v krížoch), aj som zvracala. Keďže mám CAR blizko, vratila som sa, nech sa na mňa pozrie aj DR. Zhodnotila, že sliznica v maternici je vysoká a keďže Hcg stúplo mám vydržať. Tak som sa vrátila domov a držím...len neviem do kedy, lebo tie krče su otras. Mám prísť až v stredu na buduci týždeň a dávať si lieky až do vtedy, aj keď krvácam.
Zdá sa mi to príliš na silu ☹
@nikadominikanika no toho čakania sa aj ja bojím 🙂
@emi_emi159 veľmi sa teším s tebou, mne keď včera povedali že je hodnota 1372 tak som bola rada, dufam že sa nám to udrží a že to bude len stúpať a nebudeme mať nijaké komplikácie 😘 🙏
@matus7030 moc držím palce nech ti to vyjde, aj ti nieco dali kvôli tomu krvácaniu?
@werculik tak mne sa to zdá málo na 17dpo a stúplo síce 2- nasobne ale až za tri dni. Dostala som injekciu proti bolestiam a krčom. A asi zabrala, lebo sa to ukludnilo. A ďakujem, bojujem 😊
@katy44 ďakujem 🙏 Vieš čo na k tomu všetkému čo beriem mi ešte predpísala GonasiKit, že si ho mam dnes hneď pichnúť. Že viac sa už neda spraviť, len čakať.
Dievčence, v lekáreň plus som dnes vychytala akciu na pásmové testy, 3+1 zadarmo. No nekúp to 😂. Ak by niekto náhodou chcel zásobu 😁
@erikap4 ahoj,ja som do Gin-Five BA chodila od r. 2015 do 2020-6x vkladov a jeden MA.Sama lekarka ze co s Vami,nechcete skusit Brno? Skusila som, prvy vklad= syn v 1/2023, 2x vklad teraz 19.2.2024 a opat zasa tehotna. Muz nechape, tolko vkladov a nikdy nic a ideme do Brna a zrazu moja ,,idiopaticka neplodnost,, dg. Ktoru som dostala v GinFive,nie je..asi tak
@lacny_predaj tak super, že to potom po tolkych pokusoch vyšlo. A čo spravili v Brne inak? Ine lieky pri stimulacii? Iny priebeh pri OPU alebo pri ET/KET?
Ja to nemám s čím porovnať, preto sa pýtam.
@nikadominikanika ja čiarku aj vidím ale neviem či je dosť silná , bojím sa zase biochem 😕
@werculik skúsila som dnes na 7dpt ale neviem … som v práci nezobrala som si na porovnanie ale zdá sa mi podobný možno len kúsok silnejsi

@lev26
@adabise683 ahoj,ja som po 3KET dnes som bola na krv negatívne. Ako to zvladate.Povedali ste o tom rodine,priatelom v praci. Ja som to nikomu nevravela.