ET/KET február 2024
či to u mna aj dlshie netrvá .. ja som mala vkladanú morulu, kym sa spravila vo mne este na blastocystu a pod .. tak možno to trvá, či?
Ale test nič :-/ keby mam taky ako ty tak skáčem štastna ako blcha 😁
@nikadominikanika ale ja na teste vidím čiarku 😊a keď si mala morulu jasne že to ukáže neskôr , ešte sa musí dostať do štádia na 5-6 deň kým sa dostane z obalu a uhniezdi čiže tebe kludne o 2-3 dni neskôr ukáže ako bežne
@patulka95 naozaj vidíš? :D .. tiež si myslím, tak snáď no .. len ja v pondelok už idem na krv, nie je to skoro?
@nikadominikanika áno vidím tam , skúšala si z ranného ? Lebo mne skôr poobedny dakedy lepšie ukáže ☺️ no príde mi to skoro ale hadam vedia čo robia , ja idem až v piatok na krv , možno by som bola radšej šla skôr nech viem 😪
@nikadominikanika pokial si nemala tu blastocystu urcite to trva dhsie az tak za dva dni si sprav. Drzim palce 🙏
@patulka95 áno z ranného 🙂 .. no toto čakanie je jak za trest :-/
@patulka95 vobec takto nerozmyslaj…. Musis verit… mas krasnu ciarku porovnavaj si ju kazdy druhy den… nemas dovod byt takto negativne nastavena… na 7 den ani viac nemozes chciet… niektore baby mali az na 8-9 den a vsetko dopadlo dobre 🙂 uchytilo sa je silne tak hlavu hore zdravo papat a oddychovat 🙂
@nikadominikanika posobi to tak ale ani sa nenazdate a mesiac je fuc 🍀
@lacny_predaj ahoooj , my sme to začali riešiť od 2019 do 2022. 5x vklad, 4x nič a 5ty vklad som si dávala dve naraz lebo už som bola rozhodnutá , že keď to nevyjde ideme preč odtiaľ. Z toho vkladu sa ujalo jedno ale to cca v 7TT skončilo..
Podla mna najväčšiu úlohu zohráva, že tam neberú krv pred vkladom v nativnom cykle na hladinu progesteronu!!!!!!
Do Brna sme išli na odber vajíčok 10/2023 a na vklad sme sa dostali “až” teraz 22.2.2024. Lebo v januári keď sme plánovali vklad tak z krvi mi vyšlo že už je neskoro na vklad.
Dám ruku do ohňa , že keby že som v GF tak sa ten vklad uskutoční a pritom už by nebola šanca že to vyjde pozitívne 😞 takze asi tak. A ďalšie veci prečo nie GF tak to radsej nebudem ani rozpisovať viac.
@patulka95 z poobedného to je lepšie 🙂 ďakujem za tip .. uvidíme zajtra, snáď zosilnie a morulka sa zabývala
@nikadominikanika super tak nech pekne silnie 🥰♥️mne z ranného mocu ukazalo vždy slabšie ako z poobedneho , neviem čím to je keďže ranný je viac koncentrovaný 🤷♀️
@patulka95 tak test nezosilnel .. tak asi nič
@nikadominikanika este si sprav zajtra 🙂 testy sa maju robit obden 🙂
@nikadominikanika kolky DPT si? 🍀
@erikap4 8my deň po ET, vkladali mi kompaktnú morulu nie blastocyst
@nikadominikanika skús poobede určite , čiarku tam máš na 100% mne nikdy ani ducha neurobil a presne ako píše @werculik najlepšie obden , ja som sa tiež vyľakala keď mi nestmavli. Ja idem pomalými krockami tiež to nieje veľký nárast ale zdá sa mi to dačo lepšie .
@patulka95 no skúsim zase poobede .. joooj 😍 tak ty mas krasne čiarky, super ❤️
@nikadominikanika budem čakať foto 😍♥️ešte 6 dni vydržať dúfam že ro ubehne ♥️
@patulka95 ja idem na krv v pondelok
@nikadominikanika aha áno to si spomínala , budeš už aspoň skôr vedieť♥️
@matus7030 ahoj, v prvom rade ta lekar pocuva a diskutujete.Mala som iny stimul=menej liekov a presne davky a presny pocet liekov. V GinFive nevedela davkovat z 75IU ked polka oocytov praskla a polka bola mala mi zvysil davku na 375IU! Vysledok- 1 oocyt, vklad na 23DC - o 3 dni som dostala menzes..Skoda penazi aj reci,totalny amateri.Nehovoriac o traume a poraneni pri odbere oocytov a vkladoch,div ze im nastroje nepadali z ruk..Cista sedlacina,ale oproti Repromedika v tom case boli mali lepsie pristroje..No fakt na Cechy sa nehrabu..a celkovo to by bolo na velmi dlhe pisanie.
@erikap4 presne viem o com hovoris, a nemusis veru dalej rozpisovat.Mam uplne ten isty scenar, vkladali sme po 2ks,ziadne poucenie ze to je zbytocne, akurat sa trafili do cyklu ale i tak som potratila v 8tt..O to tazsie psychicky bolo ked som otehotnela,ten neustaly strach ze onho prides..Lekari na SVK nerespektovali vek blastocysty-ratali zly termin porodu podla menzesu,nechali ma prenasat 11 dni,maly to skoro neprezil..zelena zkalena voda,bolo jej minimum.a to ma este doktorka na prijme otacala na 2 dni domov..kebyze posluchem tak to nedopadne dobre..
@patulka95 no neviem .. čo povieš ?
@nikadominikanika určite lepšie vidím 🥰♥️
@patulka95 no ale sranda, že ráno nič .. je to normálne? No uvidíme zajtra .. v pondelok už krv :-/
@nikadominikanika ten vrchný je z rana a spodný teraz ? Mne tiež ukazuje lepšie poobede a nezistila som preco , a predsalen ty máš vkladajú morulku takze tam je to ako u mna 2-3 dni pozadu a čiarka je pekne ruzova

@patulka95 ja mam na 7 deň taky .. ze ju asi len vidim ja a nik iný .. aj to uz je upravena foto aby bolo lepsie vidno