icon

ET/KET február 2024

9. feb 2024
nikadominikanika
2. mar 2024

@patulka95 hore je vcera (nie ráno) a dole dnes (nie ráno), no dúfam :-/ .. už asi zošaliem

patulka95
2. mar 2024

@nikadominikanika ten spodný je isto silnejsi ,neboj ja viem že to bude v poriadku 🥰

nikadominikanika
2. mar 2024

@patulka95 ďakujem za povzbudenie .. mám doma clearblue digitálny, myslíš že je blbosť si ho zajtra spraviť?

alena909
2. mar 2024

@nikadominikanika skus si spravit, do hcg 150 by malo ukazat 1-2 a nad 2-3. Aspon tak mi pisala jedna kocka.

nikadominikanika
2. mar 2024

@alena909 ďakujem za info .. vyskúšam 🙂

patulka95
2. mar 2024

@nikadominikanika áno skús , ja mam tiež digi ale neviem kedy skúsiť 🤷‍♀️

nici_cs
2. mar 2024

@nikadominikanika ahoj. Ja som si ako prvý robila na 7dpt digitest, ukázal 1-2 týždne. Teraz si ulietavam na pásikoch, aby som videla či silnie. Prvé dni skoro nič a dnes krásna čiarka oproti včerajšku. Nevzdávaj to. Ja idem na krv v utorok a už sa neviem dočkať 🙏🏼🥹.

nici_cs
2. mar 2024
nikadominikanika
2. mar 2024

@nici_cs máš krásne testy 🙂 gratulujem ❤️ .. uvidim zajtra .. mne vkladali kompaktnu morulu tak snad kvoli tomu mi este tak neukazuje

nikadominikanika
Autor odpoveď zmazal
nikadominikanika
3. mar 2024

@nici_cs tak baby .. digi test negat :(

nikadominikanika
3. mar 2024

@nikadominikanika to vždy ukazuje take ohraničené plus pri negat výsledku? 😳

patulka95
3. mar 2024

@nikadominikanika ahoj to ma mrzí ale tento je 25kovy možno ešte nezachytil , skúšala si aj papierikovy ? A to ohraničené tam stále ukazuje , keď je plusko napíše aj týždeň tehotenstva , skús ešte papierikovy 🥰💪🏻možno ozaj by ti skôr ten obecný moč ukázal

nikadominikanika
3. mar 2024

@patulka95 no ešte mam doma jeden posledný mamatest, tak spravím poobede .. a uvidíme z krvi zajtra, ach jaj

patulka95
3. mar 2024

@nikadominikanika neboj ja verím že ta čiarka včera nebola len tak …. Ja som dnes skúšala ale veľmi slabo samizda že tmavnu , niekto ma už na 9dpt krasne silnej ja stale len pozerám či aspoň o dačo stmavol , tiež neviem uvidíme 🤷‍♀️😕

nikadominikanika
3. mar 2024

@patulka95 máš ho krásny 🙂 určite sa zahniezdilo ❤️

patulka95
3. mar 2024

@nikadominikanika to áno len stále mám pocit že to nieje dostatočne silne 😕

erikap4
3. mar 2024

@patulka95 aj ja si myslím, že na 9ty deň je pekná 🍀🙏✊✊

patulka95
3. mar 2024

@erikap4 dufam ze áno len mám pocit ze to ide pomaly veľmi 😪ale keď porovnám piatok a dnes tak je silnejsi , len som myslela ze už budú čiarky tmavšie , po tých 4 biochemických sa bojím aj pozrieť na test

erikap4
3. mar 2024

@patulka95 musíme byt trpezlivé .. je pekná a hlavne tmavšia…
Ja som dnes tiež bola v strese, ci je to dostačujúce, sle hlavne je že aj moja je tmavšia. (Prikladám foto: vrchný je z 8DPT a spodný dnešný 10DPT)✊✊

katarinap282
Autor odpoveď zmazal
werculik
3. mar 2024

@patulka95 a dali ti daco aspon na udrzanie plodu??? Ciarka je pekna na 9 den nemas co stresovat 🙂

erikap4
3. mar 2024

@katarinap282 ahoj ✌🏼no ja tlaky pod pupkom, potom pocity ako by mi niekto stlacal pupok z vnútra 🙈😅. Vaječníky ma bolia, prsia sa mi zväčšili a na dotyk bolia .
Ale prosím ta, nestresuj sa. Neporovnavaj sa, každá sme iná 🍀🙏🍀drzim palce

katarinap282
3. mar 2024

@erikap4 no ja veru nepociťujem nič. Tak snáď to dobre dopadne 🙏🏼.

erikap4
3. mar 2024

@katarinap282 preto píšem, každá sme iná a preto neni dobre sa stresovať tým, že jedna má príznaky a ja nemám. 🙏daj vedieť potom

werculik
3. mar 2024

@katarinap282 nemusis nic citit vacsinou ked nieco zeny citia su to len hormony z liekov co beru. Obcas citit dole take tahanie to znamena, ze sa zacina maternica zvacsovat.

patulka95
3. mar 2024

@erikap4 ty máš veru krasne testiky,snáď aj ja ku takým dojdem ♥️na krv ideš kedy ?😊

katarinap282
Autor odpoveď zmazal
patulka95
3. mar 2024

@werculik áno jasne beriem estrofem 3x2, prolutex 1 ráno , prednison 5mg 1 tbl ráno, clexane na večer a ešte progesteron vkladom jednu večer tak ucidime 🤷‍♀️

katarinap282
Autor odpoveď zmazal