ET/KET február 2024
@nikadominikanika ten spodný je isto silnejsi ,neboj ja viem že to bude v poriadku 🥰
@patulka95 ďakujem za povzbudenie .. mám doma clearblue digitálny, myslíš že je blbosť si ho zajtra spraviť?
@nikadominikanika skus si spravit, do hcg 150 by malo ukazat 1-2 a nad 2-3. Aspon tak mi pisala jedna kocka.
@alena909 ďakujem za info .. vyskúšam 🙂
@nikadominikanika áno skús , ja mam tiež digi ale neviem kedy skúsiť 🤷♀️
@nikadominikanika ahoj. Ja som si ako prvý robila na 7dpt digitest, ukázal 1-2 týždne. Teraz si ulietavam na pásikoch, aby som videla či silnie. Prvé dni skoro nič a dnes krásna čiarka oproti včerajšku. Nevzdávaj to. Ja idem na krv v utorok a už sa neviem dočkať 🙏🏼🥹.
@nici_cs máš krásne testy 🙂 gratulujem ❤️ .. uvidim zajtra .. mne vkladali kompaktnu morulu tak snad kvoli tomu mi este tak neukazuje
@nici_cs tak baby .. digi test negat :(
@nikadominikanika to vždy ukazuje take ohraničené plus pri negat výsledku? 😳
@nikadominikanika ahoj to ma mrzí ale tento je 25kovy možno ešte nezachytil , skúšala si aj papierikovy ? A to ohraničené tam stále ukazuje , keď je plusko napíše aj týždeň tehotenstva , skús ešte papierikovy 🥰💪🏻možno ozaj by ti skôr ten obecný moč ukázal
@patulka95 no ešte mam doma jeden posledný mamatest, tak spravím poobede .. a uvidíme z krvi zajtra, ach jaj
@nikadominikanika neboj ja verím že ta čiarka včera nebola len tak …. Ja som dnes skúšala ale veľmi slabo samizda že tmavnu , niekto ma už na 9dpt krasne silnej ja stale len pozerám či aspoň o dačo stmavol , tiež neviem uvidíme 🤷♀️😕
@patulka95 máš ho krásny 🙂 určite sa zahniezdilo ❤️
@nikadominikanika to áno len stále mám pocit že to nieje dostatočne silne 😕
@katarinap282 ahoj ✌🏼no ja tlaky pod pupkom, potom pocity ako by mi niekto stlacal pupok z vnútra 🙈😅. Vaječníky ma bolia, prsia sa mi zväčšili a na dotyk bolia .
Ale prosím ta, nestresuj sa. Neporovnavaj sa, každá sme iná 🍀🙏🍀drzim palce
@erikap4 no ja veru nepociťujem nič. Tak snáď to dobre dopadne 🙏🏼.
@katarinap282 preto píšem, každá sme iná a preto neni dobre sa stresovať tým, že jedna má príznaky a ja nemám. 🙏daj vedieť potom
@katarinap282 nemusis nic citit vacsinou ked nieco zeny citia su to len hormony z liekov co beru. Obcas citit dole take tahanie to znamena, ze sa zacina maternica zvacsovat.

@patulka95 hore je vcera (nie ráno) a dole dnes (nie ráno), no dúfam :-/ .. už asi zošaliem