icon

ET/KET február 2024

9. feb 2024
nici_cs
4. mar 2024

@nikadominikanika síce ja som po prvom vklade, ale myslím, že ak ti lekárka odporučí hneď, tak je to len o tom ako sa cítiš, a či si na to psychicky pripravená. A hlavne, či si pripravená opäť na to čakanie. Mysli hlavne na seba ❤️

s_o_n_i_k_e
4. mar 2024

@nikadominikanika je to len o Vás, nikto Vás nevie nútiť, niektorá potrebuje rok, niektorá mesiac. Ja som 1 ET po neúspechu išla na 2KET po pol roku, po neúspechu som šla na 3 KET po skoro roku, momentálne sa necítim.

nikadominikanika
4. mar 2024

Myslím, že som ok .. viete ja keď som išla na prvý odber, bola som tak pozitívne naladená, že som ani len nepripúšťala, žeby dačo nemohlo vyjsť .. stroskotali sme hneď pri odbere - syndróm prázdnych folikulov - ani jedno vajíčko .. to sklamanie, bolesť, bezmocnosť, trápenie .. to bolo niečo hrozné, strašne som sa trápila .. išli sme druhy krát a snažila som sa už myslieť, tak že opat sa moze niečo prihodiť .. samozrejme som tužila po tom, aby to vyšlo aj som na to myslela a podobne, ale určite to sklamanie bolo menšie ako vtedy. Včera ked bol ten digi test negatívny, tak sme si s manželom poplakali, podporili sa .. už som tušila ako krv dopadne, samozrejme ma to veľmi mrzí, ale dnes som nepustila ani slzu, nie žeby som nechcela .. ale bola som v práci, ktorú milujem (učiteľka) a bola som tento krát otvorená všetkym situáciám. Psyhicky som pripravená na ďalší odber, len som chcela vedieť, či sa náhodou neodporúča trošku prečistiť telo, alebo ísť hneď lebo ešte su v tele hormóny alebo ako 🙂

Ďakujem baby, ste skvele a velmi Vám držím palce, prepáčte, za trošku dlhšie čítanie 😁

s_o_n_i_k_e
4. mar 2024

@nikadominikanika ja by som šla tiež znova do KET keby som bola ready 🙂 Držím palce

memorybaby
4. mar 2024

@nikadominikanika ja som v minulosti šla hned a podarilo sa 🙂

nikadominikanika
4. mar 2024

@memorybaby ďakujem za odpovede .. tak uvidíme ako dopadne kontrola, ak to bude ok tak by som asi šla hneď

nici_cs
4. mar 2024

@nikadominikanika ja keď sa niečo udeje tiež pôjdem hneď do ďalšieho ket. Psychicky by som menej zvládla čakanie. Zajtra uvidíme, či si tiež poplačeme zajtra s partnerom, a ak áno, tak pozajtra sa pozbierame a ideme ďalej. Aspoň dúfam, že budem tak silná ako ty 🥹

katy44
4. mar 2024

Ahojte, ďakujem Vám za povzbudenie. Ja teraz čakám aby sa spustilo krvacanie aby som sa vyčistila, predpokladám že budem musieť počať ešte na jeden cyklus a v apríl pôjdem opäť na vklad. Dnes aj keď ma púšťali z nemocnice tak som sa rozprávala s doktorkou a hovorila mi ze síce je to ťažké ale treba stále skúšať, skúšať ze ono sa to určite podarí len to netreba vzdávať. Takže hlavu hore a musíme ist ďalej. Keď nám to naposledy nevyšlo tak partner to bral dosť zle tak ja som musela byt ta silná a podporovať ešte aj jeho ze ono sa to podarí, a teraz som sa toho bála ze ako to bude ale teraz zas podporuje on mna. Tak cez víkend som si poplakala a teraz nezostavia iné len ist ďalej. Takže nevzdávajme to, ono sa to podarí a budem skúšať kým to nevyjde 😌🍀

nici_cs
4. mar 2024

@katy44 ste neskutočné ženy 👏🏼👏🏼👏🏼

katy44
4. mar 2024

@nici_cs asi mi nezosrava nič iné😔, život nás tak neskutočne skúša 🙈 ale chceme a verime že sa to podarí. Sama môžem povedať ze je to ťažké stále pozitívne myslieť, no snažím sa nepripúšťať si nič iné len to ze to musí výjsť. Neviem dokedy budem mať takto silu no zatiaľ to nevzdávam aj ked je to ťažké

nici_cs
4. mar 2024

@katy44 máš môj obdiv 👏🏼. Ale nemôžeme sa vzdať, každý neúspech nás robí silnejšími a o to väčšie šťastie bude, keď sa to vytúžené bábätko podarí, to bude radosti ❤️

lacny_predaj
5. mar 2024

@nikadominikanika ahoj, ja som isla obcyklus a ten vklad mi vysiel. Kamoska ktoru som tam spoznala isla nasledovny cyklus a tiez sa jej podarilo.Telo bolo hormonalne pripravene na vklad..

patulka95
5. mar 2024

Ahojte dievčatá ,včera som tu nič neprispievala lebo som popravde zažila sok , testy úplne slabé tak som sa zmierila že už nič z toho a pravdepodobne ďalšie biochemické . Dnes ráno som s malinkou dušičkou už pripravená navsetko soravila posledný plus digi a zdá sa mi čiarka trosku silnejšia . Aj keď to nieje diaľnica ale na 11DPt snáď dostačujúca. Čítala som tu aj výsledky a naozaj ma dievčatá mrzí čo sa stalo . Ja verím že raz sa to každej jednej z nás podarí . Tiež sim si minuly rok presla 4 potratmi a 1 neúspešný KET . Na psychiku je to náročné a každú jednu zenu obdivujem čo to zvlada a ide ďalej . Sama viem podľa seba ako to emocne zvládam a telo tak isto , toľko hormónov injekcii liekov …. Ale verím že raz sa to podarí aj keď ta cesta nieje vždy jednoduchá ♥️

erikap4
5. mar 2024

Aj my postupne tmavneme🍀🙏❤️ vo stvrtok krv

patulka95
5. mar 2024

@erikap4 držím palce to sú už riadne čiarky 😊🙏ja na krv v piatok takze ešte vydržať

nici_cs
5. mar 2024

@patulka95 joooooj, tak toto ma potešilo, veľmi pekná čiarka a ten digitest poteší najviac ❤️

@erikap4 Vidím, že máš krásne čiarky 😍❤️

nici_cs
5. mar 2024

Tak už som po telefonáte s centrom. Pogratulovali mi 🥹🥹🥹. Prvý ultrazvuk však mám až 26.3. 😱😂. Dovtedy sa zblaznim možno 😁

erikap4
5. mar 2024

@nici_cs to prečo až tak neskoro?🤦‍♀️🙄aké centrum navštevuješ prosím ta?🤔

werculik
5. mar 2024

@nici_cs gratulujem, ake bolo hcg? 🙂

emi_emi159
5. mar 2024

@nici_cs najkrajší telefonát však ?😍🙏🏻 gratulujem 😊

Baby tak mne už asi začína byť zle , ja som dnes podľa kalendára presne prvý deň 6tt , včera večer keď som išla spat mi bolo nevoľno nevedela som zaspať 3 hodiny som sa trápila v posteli ale nakoniec som nevracala chvala bohu. A teraz poobede mi je zase zle ale neviem to opísať neviem či na mna niečo lezie že budem chorá alebo to je tehotenská nevoľnosť netuším , jedla som bryndzové halušky a asi to nebol dobrý nápad fakt mi je na prd 🙈😂😂 neviem či to nie je skoro ešte na teh.nevolnost… ja som mala hcg 2455 na 13dpt a idem na prvé sono 15.marca nekonečné čakanie , bojím sa či bude všetko v poriadku , či nebude mimomaternicove alebo či bude biť srdiečko. Nuž tak to už chodí cely život sa už budeme len báť o dieťa 😁

nici_cs
5. mar 2024

@erikap4 do Gyn-fiv chodím 🤷🏼‍♀️

@werculik Úprimne, neviem 🙈. Proste vo chvíli, keď mi zagratulovali som prestala vnímať. Sorry 🥹

@emi_emi159 zlatko, ja som dnes 14 dpt a zle mi je už asi pomaly týždeň. Myslela som si, že si to nahováram. Prsia ma bolia šialene tiež 🤦🏽‍♀️. U mňa to fakt začalo moc skoro.

nici_cs
5. mar 2024

@emi_emi159 inak áno, krásny telefonát, hoc som nepochybovala, proste ten pocit. Neviem to opísať, istota bola vo mne. A až teraz začne strach, aby sme sa dopracovali do úspešného konca 🤦🏽‍♀️

Chápem tvoje pocity, je to asi dlhá doba čakať na ten ultrazvuk. Nekonečné 3 týždne to budú aj u mňa 🥹.

werculik
5. mar 2024

@emi_emi159 inak toto nechapem, to nikde nerobia hned ultrazvuk? Ja ked som mala odber na 14 den hned som mala aj ultrazvuk… drzim Vam vsetkym palceky je to dost narocne….🙏

A ak ti stoji jedlo v krku. Fatru si kup, celkom pomaha 🙂

patulka95
6. mar 2024

Dobre ranko prajem zienky , tak dnes ráno mám konečne pocit že už mi test pekne tmavne ♥️držím palce ak ma dnes niekto krvicku 🙏😊a o tých nevolnostiach co čítam , tak som asi nie jediná , zatiaľ viem predýchať ale som myslela že tak skoro je to nemožné už mat 😂

nici_cs
6. mar 2024

@patulka95 krásna čiarka 😍. No očividne aj tak skoro je môžné mať. Moja žalúdočná kyselina je vždy pripravená na akciu ráno. Taký divoký tanec s kávou nahodí, tango storočia 😂. A cukor v krvi, boshe, ten počas dňa mizne skôr ako moja chuť do roboty 🤷🏼‍♀️🤦🏽‍♀️

erikap4
6. mar 2024

@patulka95 😍😍😍wooow, pekne ti za deň stmavol✌🏼

memorybaby
6. mar 2024

Všetkým ženám s "//" držím palce do úspešného konca. Mne sa to nepodarilo 🤛 bojujte

nici_cs
6. mar 2024

@memorybaby mrzí ma to veľmi. Vždy keď tieto správy čítam, chce sa mi plakať. Držím palce, aby ste to nakoniec dotiahli do úspešného konca. Prajem veľa síl ❤️❤️❤️

werculik
6. mar 2024

@memorybaby to je mi luto vsak si mala pokial si pamatam pozitivne testy. ☹

memorybaby
6. mar 2024

@werculik nie ja si testy nerobim :(