ET/KET február 2024
Baby tak aj moja rozpravka sa dnes skončila. Zase raz.
Minuly tyzden pozit test, potrvdene hcg (ale bolo nizke - 150) , aj stupalo o dva dni , stale som ale spinila, dnes kontrola krv, a hcg uz klesa. Takze vysádzam lieky a čakám na MS. Máte niekto skusenosť kedy vam prišla menstruacia /spontanny potrat po poklese Hcg a vysadeni liekov?
@matus7030 mne povedali ze 5-7 dni
@memorybaby ja pevne verim ze ten spravny cas este len pride ❤️
@memorybaby ja som bola do teraz PN od vkladu, ale rada by som sa už vratila do prace, len ktovie ako to bude zase prebiehat. Doma mi už prepne mám pocit.
Moj posledny spontanny potrat v 6tt nebol sice az tak bolestivy, ale krvacala som 21 dni a to teda nebolo nic moc.
@matus7030 ja som mala manzela doma na OčR aby som sa co najmenej natahovala so synom a nákupmi. Nepomohlo
Ďakujem za slová 😞 naozaj mi je veľmi ľúto tohto trápenia. Predstava toho ze sa už mohli dvaja hrať, všetko mohlo byť inak .... Zapalujem sviečku a pytam sa prečo.... Prečo to aspon nejde hned 🖤
@memorybaby ja si myslim, že je to len pre náš psychicky pokoj - že sme spravili všetko čo sa dalo, len aby to vyšlo. Ale v skutočnosti to asi veľký vplyv na uhniezdenie nemá. Ja som ostala doma najmä preto, že pracujem s malymi deťmi a vo februari bola obrovska chorobnost a top chripkova sezona u nas, tak som nechcela nič nachytať.
Džte sa ❤️
Jaaaj baby :-/ ale si vytrpíme, kým prídeme k vytúženému cieľu … no pevne verím, že sa každá jedna dočká
Ahojte dievčatá .. prosím Vás vedeli by ste mi povedať na koľký deň sa chodí na ket po ms? Dnes mi prišla ms, po ms mám íst na kontrolu, šla by som na ďalší vklad. Je to nejak dané? .. koncom mesiaca mám oslavu 30tky, ak by to bolo pred nou tesne tak by som do toho nešla.
@nikadominikanika ahoj mna objednali na prvé sono asi na 13-14dc a potom už podľa toho určili deň vkladu , kázali mi volať na recepciu a objednať sa keď dostanem ms
@patulka95 ďakujem 🙂
@erikap4 gratulujem 🤗 a drzim palce ❤️
@nikadominikanika ďakujem, budeme to potrebovať 🍀🫶
@nikadominikanika ja som
mala cca 19 den
@alena909 dakujem za odpoved a prosim ta od začiatku ms, či po ms 19 den? 🙂
@nikadominikanika od zaciatku, cize na 19 den cyklu 🙂
@alena909 ďakujem 🙂 no tak uvidíme
@nikadominikanika ja som napriklad mala KET až 22 DC, lebo som mala posunutú ovuláciu.
Ahojte, tak ja som dnes ráno mala hnedé spinenie pri prvom rannom cikaní, hneď som volala na kliniku či mi vedia dať dnes termín na ultrazvuk lebo som mala hnedý výtok na záchode a povedali že to je úplne normálna vec že toto ma každá tretia žena že sa nemám vôbec báť a mám prísť az podľa dohodnutého termínu na budúci týždeň štvrtok na prvý ultrazvuk. Tak snáď to bude ok😡😡😡😩

@memorybaby mrzí ma to 😔